- Konu Sahibi uyuzsirine
-
saclarin kesilmek istiyor en az 2-3 cm kesmen lazim yoksa habire kopup yine kisalicak
düzleştiriciyi bıraktım. fön ayda yılda bir çektiririm. saç uçlarıma argan yağlı serum kullanıyorum. ama saçlarım yine de kırılıyor kırılıyor kırılıyorrr.. bazı ürünlerle kırıkları kamufle ediyorum mükemmel görünüm sağlıyorum ama sonuç yine aynı. kırıklar yine ortada. neden kırılıyor? kırılmaması için ne yapmalıyım?
ben de saçlarımı kestirmeme rağmen saç uçlarım kırıklıklarla dolu... özellikle balyaj işleminde böyle oldu. bir daha saçlarıma oryal sürdürmem asla. reklamda kırıkları büyütülmüş olarak gösterirler ya hani bir de çatallaşmış saçı, aynı öyle durumda. kırık kısımların ucundan tutunca pıt diye kopuyor saç ucundan... saç kremi maskesi işe yaramadı...
Aynı sorun bende de vardı son bir aya kadar. Saçlarımı uzatamıyor uzatsam da sürekli toplamak zorunda kalıyordum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine POİLDERM bakım setini kullanmaya başladım içinde şampuanı, kremi ve serumu var. ilk başta popüler bir marka olmadığı için her ne kadar tedirgin olsam da..ilk kullanımdan sonra bile farkı hissettim. Hele ki kokusu akşama kadar saçlarımdan çıkmıyor :) sanki saçı saran koruyucu bir katman varmış gibi hissediyor insan ve buna rağmen saçı ne yağlandırıyor ne de sönük hale getiriyor. Saçıma fön çekmeden yada taramadan önce serumu sürüyorum böylelikle kırılmalara karşı daha çok koruyor. Ürünün içeriğinde katkı madde içermemesi ve gingseng özlü olması da bir artı . tek sorun şuan sadece İstanbul'da temin ede bilmekteyim İzmir' de henüz göremedim.
Arkadasim bendede ayni sorun vardi..simdi passionate die bir argan serum kullaniyorum baya ise yaradi..oneririm..istersn bende sana yollayabilirim 10 tl
canım nasıl bır serum bu, uygulaması nasıl. ne kadar suredır kullanıyorsun ve ne gıbı seyler degıstı anlatabılır mısın acaba?
merhaba arkadaslar saclarım cok fazla dokuluyor ck fazla kırık var aynı zamanda elektrıklenmede oluyor denemedıgım bakım urunu kalmadı ama bır turlu cozum bulamadım tavsıyenız varsa yardımcı olabılrmısınız
denediğin ürünleri yazar mısın?
barcehho sac bakım yagı .ohn Frieda Frizz-Ease.HC Haır care complex.loreal absolut repaır celluar loreal haır scalp vs su anda seherıto rumuzlu arkadasın dedıgı urunu arastırıyorum ama bulamıyorum kendısı nerden aldıgını belırtırse onu denemek ıstıyorum.bıkatım sac toplamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?