Sürekli kıyaslıyorum

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
evet sürekli evliliğimle ilgiki konuları başkalarıyla kıyaslıyorum ve malesef hep benden iyi taraflarıyla. İçten içe yiyorum kendimi eşimin haberi yok.

Ben küçüklükten beri güzelliğiyle övülen bi insanım her girdiğim ortamda okulda vs hep çok güzel olarak nitelendirildim.
Bi gün eşimle tanıştım yakışıklılık yok boy vs benim kadar ben 170 ama nasıl olduysa evli buldum kendimi bi şekilde aşık oldum

Şimdi sürekli kuzenlerimin arkadaşlarımın eşleriyle kıyaslıyorum malesef
Mesela gerçekten huysuz bi kuzenim vardı çok yakışıklı ve sessiz sakin efendi biriyle evlendi parmağında oynatıyor. Bunu kıskanıyorum

Çirkin şansı diyorlar ya işte o oluyor sürekli etrafımda

Benim eşim olaylarda çabuk parlayan biri ve öyle her dediğimi yapan ikiletmeyen biri değil. Ben de baskın karakterli biriyim. Keşke öyle olsaydı diyorum öyle sessiz sakin toplum tabiriyle kılıbık birini görünce

Maddi değil hiç düşündüğüm şeyler mesela daha zengin olması hiç ilgimi çekmiyorken uzun boylu biri olunca keşke benim eşim de öyle olsaydı diyorum evlenirken hiç aklıma gelmeyen şeyler bunlar

Bekar kızkardeşim var yakışıklı biriyle evlenirse kıskanır muyım onu bile bilmiyorum
Bi arkadaşım aramıştı yeni evli eşinin melek gibi bi adam olduğundan sürekli yardım ettiğinden bi dediğini iki etmediğinden bahsetti buna bile imrendim

Biliyorum hain kıskanç arkadaş-abla -kuzen gibi görünüyorum şuan ama bunları kendime bile itiraf edemezken buraya açık yüreklilikle yazdım

Yardım edebilir misiniz bana nasıl kurtulabilirim bu beynimi kemiren şeylerden

Ek.; ben zaten yanlış bi davranış olduğunun bilincindeyim o yüZden kırıcı konuşmazsanız sevinirim yardımcı olabilecek varsa yazsın

Son düzenleme:
Sevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü seviyorum eşimi. Ama şu da saçma geliyor şöyle söyleyenler; benim eşim bana herkesten yakışıklı geliyor vs. Sonuçta göz diye bir şey var ne alaka sevmeyle

Şöyle düşün bir de .. o özendiğini insanların içini bilemezsin , belki onların da huzursuz olduğu , yolunda gitmeyen şeyler vardır ..

Sağlığın , huzurun yerindeyse şükret ve bırak artık başkalarını düşünmeyi
Kısacık ömrümde başkalarını düşünerek geçiriyorum son yıllarda . Uyuz oluyorum kendime

Eşini sevsen böyle duygular yaşamazsın bence benim bir tanıdığımda sürekli yakışıklı olmamasından yakınır dururdu en sonunda boşayıp yakışıklı biriyle evlendi de rahatladı

Back
X