Sürekli konuşmak istiyorum=/

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.596
11.523
498
Derdim biraz garip ama günlük hayatımı etkillemeye başladı,son 1 aydan beri var bu,sürekli birileriyle konuşmak isityorum,ailem olsun,yakın arkadaşlarım olsun..
Sohpet kesildiği anda üzülüyorum,biraz daha uzasa keşke diyorum.Odamda yalnız kalıyorum,sessizliğe gelemiyorum,tvyi açık bırakıyorum.

Zor günler atlattım geçtiğimiz kış.Acaba düşünmemek içinmi böyle oluyo.Kendimi oyalamak adına.
Bilemiyorum,kendi özelimi çok açmaya başladım,yeterki biriyle sohpet ilerlesin.Sonra çok pişman oluyorum sonra,niçin anlattım bu kadarına gerek yoktu diye:/Yani elimden olmadan oluyor bu.
25 Yasındayım ve daha öncesinde böyle bi sorunum yoktu.Sizce neden böyle olmuş olabilir?Geçicimidir?Veya benimle aynı sorunu yasayan varsa önerilerinizi bekliyorum.Herkese şimdiden teşekkürler.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kere düşün bir kere konuş diye boşa dememişler
Hele özelini açman ilerde başına dert olabilir
Sohbet bittiğinde,içinden şarkı falan söyle yada imkan varsa mp3'ünü tak müzik dinle
Kitap oku,bitakım şeyleri unutturmaya birebir

Farkındayım herşeyin,elimde olmuyor ama bazı şeyler.Daha öncesinde böyle değildim.Kendimi tanıyorum.Bu durumun geçmesini istiyorum,ciddi ciddi sıkıntı vermeye başladı bana çünkü.
Teşekkür ederim.

pskoloğa git sen anlat o dinler..
hem güvenilir birisi
hemde sorunun çözülür..
belkide içini dökeceğin bir dostun olsa kimseye ihtiyacın kalmaz..
yok mu öyle biri

Son düzenleme:
pskoloğa git sen anlat o dinler..
hem güvenilir birisi
hemde sorunun çözülür..
belkide içini dökeceğin bir dostun olsa kimseye ihtiyacın kalmaz..
yok mu öyle biri

Özel bi sorunum,yada üstesinden gelemediğim büyük bi derdim olsa gidicem pskoloğa.
Bu konu için gitmek ne biliyim biraz mantıksız geldi bana.Biraz çabalarsam halledebilirim sanki.

En yakın arkadaşım var öyleki kardeşten öteyiz,oda sever konuşmayı bende,ev teli ile sabah 7 ye kadar bedava ya,sabaha kadar konusuyoruz mesela,yinede yetmiyor bana.
Sonra sürekli annemle konusuyoruzm bişeylerden,ablamla...Geçmişten,gelecekteki hayallerden..vs konuşacak o akdar çok konu buluyorumki.
Evdekiler farketmiş bu durumu,sen eskiden odandan çıkmazdın,şimdi susumuyorsun,hep yanımızdasın diyorlar.
Yalnızda değilim,konuşacak çok arkadaşım var.Niye böyle oluyor bilmiyorum=/

Düşünmek istemediğin şeyler mi var peki?
Tabiki çevrende sürekli konusucağın biri olmaz. değişik aktivitelere katıl. özel değil genel sohbet et internet üzerinden.
Canının istediği gibi davran

Düşünmek istemediğin şeyler mi var peki?
Tabiki çevrende sürekli konusucağın biri olmaz. değişik aktivitelere katıl. özel değil genel sohbet et internet üzerinden.
Canının istediği gibi davran

Evet var,zor dönemler atlattım,ondan sonra böyle oldum.Ama mesela sessiz kaldığımdada o atlattığım olayları düşünmüyorum artık.O gün kiminle zaman geçirdiysem,konustuysam onu düşünüyorum.Eylülde işe yeni biir işe başlayacağım kısmetse inş.inş o zamana kadar bu durumumum düzelir.Eskisi gibi olmak istyorum.İnş geçici bi dönemdir.İlerlemesinden korkuyorum.

canım bu anlattıkların tamda pskolağa gitmek için bir neden değilmi...
baksana ona buna her halini anlatır olmuşun....
herkez senin anlattıklarını sandığın kadar masum dinlemez
bu durumu aşmazsan başına bela olur allah korusun

Şu sıralar bu durumun iyice ilerlediğini farkettim,işin kötü yani bu halimi ge farkettim.:/
Önce kendim çabalayacağım.Olmadı gidiceğim pskoloğa:/

Kendimde cok konusmayi severim de, ama benimki bu istegimi yerine getiremedigimden kaynaklaniyor.
Terazilerin bayanlari mi konusuyor bu kadar, es diye karsimda uyuyan adamda terazi, agzindan laf alamazsin.
Sohbet mi, o da ne?

Yeni iş yeni arkadaşlıklar farklı ortam..
Kısa sürede gelirsin üstesinden ilerlerse falan diye düşünme. İnsanlar ne dertlerle boğuşuyorlar yalnızlıklarla konusucak mutluluklarını paylasıcak bi aileleri bile olmayabiliyor.
Yalnızca bi geçiş dönemindesin bence

bazen bende karsımdakini bir anlık insan sanıp anlattıgım şeyler oluyor
daha sonra kendıme , nıye böyle bir saçmalık yaptım ki diyorum..

sonra garıp garıp senaryolar yazıyorum ..aramız bozulursa, başkasına anlatırsa vs vs

ama öğrendim artık, kolay kolay kımseye açılmamayı

Son düzenleme:
bide sürekli konuşmak içn burası birebir canım
ses ve görüntü yok sadece
bırak milleti buraya takıl en iyisi:13:

ben çok zor anlatırım
ama anlatıncada hemen pişman olurum...
nedense içimde yaşamayı seviyorum her haltı...
özellikle sıkıntılarımı anlatmak hep acı verir bana..
üstelik anlattığım kişi o buda olmaz
ama yinede sevmem anlatmayı
dinlemeye bayılırım
destek olmaya ve tabiki dinlediklerimi saklamaya

Aslında bir yıl öncesine kadar bböyleydim.Yakın çevrem sorunları oldugunda bana koşardı ve abatmıyorum,benimle konustukları zaman rahatladıklarını söyleyende olurdu.
Aslında sorunlarımdan bahsetmeden önce daha güzeldi sanki herşey.
Senin gibi yapım var,herşeyi içimde halletmek.Galiba bende bu yüzden huzursuzum.Ne kadar anltırsan anlat,senin yerinde kimse olmadan anlayamıyor seni malesef.Bu ruh hali bende mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…