Sürekli konuşmak istiyorum=/

Bende öyle umuyorum canım.İnş umdugum gibi olur,geçici bi süreçteyimdir.çok teşekkür ederim

Konuşmak insanın kendi kendini tanımasını sağlar.Psikologlara gittiğiniz de farkettiyseniz hep size sorular sorarak o saat içinde sürekli sizi konuştururlar. Çünkü insana en iyi cevabı yne kendi söyler.

Allah başka dert vermesin :) Sadece konuştuklarına ve konuştuğun insanlara dikkat ettiğin sürece bence hiç sıkıntı olmaz. Zaten geçici bir dönemdir bu. Hem sen çok zor günler geçirdin ne mutlu sana kapatamadın kendini. İçe dönük olsan pısırık olsan daha mı iyi? Konuş şekerim konuş bak mesela bende hiç susmam. Ama benimki bir dönem değil genelde tüm hayatımı kapsıyor :)

P.S; Bu arada Teraziymişsin, şu an anladım neden iyi anlaştığımızı... Bende teraziyim :)

Görüşediğimiz halde bende nasıl bu kadar yakınlaştığımızı düşünüyordum=)evet aynı burçtanmışız;D
Tatlım konuşmak güzel ama karşımdaki kişinin bazen sıkıldgnı hissediyorum;DD
Sohpeti bitirmemek için direniyorum resmen;D
Kendimi daha önce hiç byle görmemeiştim,o kadar çok konusacak konu buluyorumki=D
İnş dediğin gibi bundan sonra tek derdim bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…