tatlım ilk önce Kadınlar Klübünü kim akıl ettiyse ona şükranlarımı sunarım.gerçekten burda insan içinde ne varsa paylaşıyor ve rahatlıyor.kısa ve öz olarak birbirimize destek oluyoruz insan hayatta yalnız kalmadığını görüyor ve özgüveni gelişiyor.
senin konuna gelince bendede şiddetli bir korku vardı 6 aya kadar önce.konunu görünce heyecanlandım

neden diyeceksin.bu ayetel kursi oku geçer demeler kar etiyor çünkü bu bir hastalık.bu hastalığın adı''obsesif kompulsif''yada YAB hastalığı yani korku hastalığı.bir kere bunun sebei kişideki hayal dünyasının geniş olmasından kaynaklanıyor.aşırı parlak zihin gücü malesef biz uyurken rahat durmuyor ve uyuyana kadar çalışıyor.kişide bu ilerlerse korku nöbetleri haline geliyor ve insanı şuursuzlaştırıyor.mesela ben kendimde olan özellikleri söyliyeyim.hayatta hep birşeylerden sürekli korkmuşumdur.çocukluğumdan beri.aldığım telkinler ve araştırmalarım sonucunda ne bu dünyada bu hastalık konusunda kendimi tek gördüm ne de korktuklarım bşıam geldi.
hatta çok mutlu olduğum günlerden birinde bu nöbet tuttu ve eve kendimi zor attım.şuursuzlaşmaya başaldım bu ayaklar benimmi eller benimmi diyodum.korkudan öyle bir hale geldimki saysam anlatamam.korku kalbimde zirvedeydi ve iyileşemicektim.ve daha kötüye gidecekti defalarca acillik oldum ama diyemdim.odaya kapandım artık sebepsiz korku nöbeti geçiriyodum.dua ediyodum ama ne mümkün.her gün beş vakit namaz kılan biriyim Kuranımı okurum.Allah(c.c)ye dua ediyorum sanki beni duymuyor.halbuki Allahın bana verdiği akılla hareket etmem gerektiğini düşündüm.Rabbimden bana verdiği bu hastalığın şifasını dilemeye başladım.
sonra gördüğüm şey bu konuda yalnız olmadığım daha sonrası izlediğim bir filmden ötürü kontrol mekanizmamın kontrolden çıktığı.ve az da olsa yerinde oılan şurumla kendime telkin vermeye çalıştım zamanla oldu başardım.ve kullandığım ilacında kesinlikle etkisini gördüm tatlım ama sana tavsiyem psikiyatr ilaçları çok ağır gelecektir onları kullanma sana bir ilaç adı vereceğim doktorundan bunu iste adı ESPLUS senin korkunu gerçekten yarıya indirgeyecek ilaçtır.çok iyi gelecek.benim 8 ay oldu ve yavaş yavaş ciddi bir şekilde düzelmeye başladım.
Rabbim şifa arayan herkese şifa versin.Amin