ay çok güldüm bende çok severim ama etkisinde kalırım hepÖcülü böcülü hikaye en sevdiklerımden :)
ay çok güldüm bende çok severim ama etkisinde kalırım hep
ama içerikte birşey yok boşluktan korkuyormuş yardım etmek te bize düştü bence kapanmamalı :)Korkmam ben de, hemen kapatıyorlar böyle konuları ne yazık kı:)
merhabaMerhaba arkadaşlar, benim bir derdim var. Cok tuhaf gelebilir ancak ben sürekli korkuyorum. Nedenini de bulamıyorum. Eşim yokken ya da varken sürekli korkuyorum. Genellikle yalnızken daha fazla oluyor. Sanki sürekli bir şey beni takip ediyor. Ben korkulacak bir durum olmadigini biliyorum. Bunu kendime anlatiyorum ancak yine yalnız kalınca aynı oluyor. Akşamları daha cok oluyor. Uykumda her hangi bir sıkıntı yok. Hatta bu korkum yüzünden hiç sabah namazina bile kalkamıyordum. Duşta, tuvalette, mutfakta her yerde aynı his. Sürekli bir korku var içimde. Bunun nedeni ne olabilir ? Artık o kadar bunalıyorum ki bu histen nasıl kurtulabilirim.
Yok denemedim ya ama ne bileyim kendi kendime çözülecek bir durum gibi geliyor.bir uzman yardımı almayı denediniz mi?
Denedim de bazen yapamıyorum.Kormanız gereken korkunun kendisi korkunun üzerine gidin
Bilmiyorum benim hatırladığım yokKorkunun üstüne git cesaretli davran her neyden korkuyosan birde geçmişinde travmatik olay yaşamış olabilir misin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?