Merhabalar bu konuyu bilmem kaçıncı kez açtığım için utanıyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum. Ben 15 yasinda liseye giden bir öğrenciyim. Bir gece uykuya dalarken çarpıntı, göğüsumun daralması, el ve ayaklarda üşüme şikayetiyle yerimden fırladım. Ertesi gün acile gittik EKG çektiler bir sorun çıkmadı, tiroid olabilir dendi. Tiroid tahlilleri yaptık bir sorun çıkmadı, kardiyolojiye gidin dendi. Kardiyolojiye gittik EKO ve EKG çekildi bir sorun çıkmadı. Çarpıntım olduğunda olcekmek için bir cihaz verildi, henüz teslim etmedim. Gelelim asıl konuya ben kendimi sürekli ama sürekli bir hastalığım varmış gibi hissediyorum. Bir belirti oluyor hemen internete bakıyorum ve bu huyundan kurtulamıyorum. Geçen gün yine bir belirti oldu yüzümün segirmesi gibi bir şey internete baktim diyabet yazıyordu. Küçüklüğümden beri en çok korktuğum hastalık diyabettir ve bu beni çok etkiledi. Diyabeti okuduktan sonra sürekli çişim mi var diye düşünüyorum, aslında 6-7 hatta 8 saat tuvaletimi tutabiliyorum obur belirtiler de yok. Ama bu düşünceden kendimi alıkoyamiyorum. Internetten birçok hastalığı kendime teşhis koydum inanamazsiniz. Boyun fıtığı mi dersin tiroid mi dersin şeker mi dersin. Ayrıca sporla ilgileniyorum şeker olsaydı beni rahatsız ederdi diye düşünüyorum ama yok. Sürekli aklımda kendime engel olamıyorum. Daha önceki yazılarda insanlar anksiyete bozukluğu olabileceğini söylediler. Vücudumda yaşananların hepsi psikolojik olabilir mi ? İçim asla ferah değil kendimi eskisi gibi mutlu hissetmek istiyorum her gece ağlamak istemiyorum. lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.