- 27 Kasım 2019
- 313
- 115
- 103
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Keşke bende sevgiliyken görseydim bu yüzünü ama zerre göstermediDaha önce bir başka nişan attım bu ikinci nişanlım olduğu için atamıyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bende sevgiliyken görseydim bu yüzünü ama zerre göstermediDaha önce bir başka nişan attım bu ikinci nişanlım olduğu için atamıyorum da
Keşke bende sevgiliyken görseydim bu yüzünü ama zerre göstermedi
Siz yine şanslısınız sevgikiyken göstermiş bana da o zaman gösterseydi ne nişan ne bişey hak getire2.nişan diye ömür boyu cekmek zor
Siz yine şanslısınız sevgikiyken göstermiş bana da o zaman gösterseydi ne nişan ne bişey hak getire
Yahu istersen 10 tane nişan at arkadaşım. Kucağında çocuğunla dayanamayıp baba evine dönmekten bin kat iyidir. He çare yoksa o da olur ama böyle çok daha rahat ve temiz olur. O kadar mutsuzsan gönder gitsin, senin canın milletin ağzından daha mı değersiz.Daha önce bir başka nişan attım bu ikinci nişanlım olduğu için atamıyorum da
Toto kalkmasi yasiyor. Cok ustune dusuyorsunuz bence. Sikayetlenmek sinirlenmek de onu umursamak demektir. Birakin yahu aramazsa aramasin. Keyfi bilir. Siz niye hep sevgi ilgi talep eden taraf olarak konum aliyorsunuz... Birakin o sizi arasin, siz mesgul olun sallamayin, onemsemeyin, bir sey talep etmeyin, o sizden ilgi alaka dilensin o size kizsin. Ayrica magdur edebiyati yapan birine benziyor fena halde manipulator bir tip, bundan afedersiniz ama adam olmaz koca da olmaz, oyle egoist bir tip.sadece yipranirsiniz, yol yakinken kacin kurtarin yakanizi, sizi duygusal olarak somuruyor cunku, sucluluk hissettiriyorMerhaba hanımlar,
Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...
Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...
Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs
Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor
Bana yazdıgı msj:
Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...
Okumaya yüregım el vermedi vallahi küsen erkekten hic kusura bakma heleki bu denli küsenden bisey olmazz yol ver gitsinnnn kadin nazli olur ilerde kim kime naz yapip kusecek durum degişikMerhaba hanımlar,
Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...
Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...
Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor
Bana yazdıgı msj:
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Toto kalkmasi yasiyor. Cok ustune dusuyorsunuz bence. Sikayetlenmek sinirlenmek de onu umursamak demektir. Birakin yahu aramazsa aramasin. Keyfi bilir. Siz niye hep sevgi ilgi talep eden taraf olarak konum aliyorsunuz... Birakin o sizi arasin, siz mesgul olun sallamayin, onemsemeyin, bir sey talep etmeyin, o sizden ilgi alaka dilensin o size kizsin. Ayrica magdur edebiyati yapan birine benziyor fena halde manipulator bir tip, bundan afedersiniz ama adam olmaz koca da olmaz, oyle egoist bir tip.sadece yipranirsiniz, yol yakinken kacin kurtarin yakanizi, sizi duygusal olarak somuruyor cunku, sucluluk hissettiriyor
Yahu istersen 10 tane nişan at arkadaşım. Kucağında çocuğunla dayanamayıp baba evine dönmekten bin kat iyidir. He çare yoksa o da olur ama böyle çok daha rahat ve temiz olur. O kadar mutsuzsan gönder gitsin, senin canın milletin ağzından daha mı değersiz.
Merhaba hanımlar,
Bana yazdıgı msj:
Okumaya yüregım el vermedi vallahi küsen erkekten hic kusura bakma heleki bu denli küsenden bisey olmazz yol ver gitsinnnn kadin nazli olur ilerde kim kime naz yapip kusecek durum degişik![]()
Benim eşim böyleydi evliliğin ilk zamanları, küsmeler kasmalar bir cinnet her şeyi çözdü :)))
Lakin siz sevgilisiniz, çekmeye değer mi, düzelir mi en iyi siz bilirsiniz, olmayacak gibiyse salın ipini gitsin
Kaç kez sinirimden ve derdimi anlatamamdan, papağan gibi hep aynı kelimeleri soylemesinden dolayı kriz geçirdim...Kriz nasıl gelir hayatımda ilk bunun sayesinde öğrendim..Ama ne fayda...Kriz geçirirsin ertesi günü bambaşka bi meseleden yine suclar seni..Hiç kale almaz dün kriz geçirdi üstüne gitmiim demez
Öyle krizler sadece eğlendiriyor onları
Bir gece küstü ama ne küsmek evet hayır bile demiyor
Yemek hazırladım sofraya çağırdım gelmedi
Bir an sanki bir buz küpünü ensemden içeri attılar o nasıl delirmekti bilmiyorum
Yakasına yapıştım sürükleyerek dışarı attım hiç unutmam kar yağıyordu :))))
Pencereden montuyla arabanın anahtarını attım sonra acıyıp
Sabaha kadar arabada yatmış, sonra evde ne bulursam toplamaya başladım sabah
Geldi noluyor dedi, gidiyorum dedim, evi de dağıtıyorum, 36 yaşımdan sonra trip çekemem ben, naparsan yap dedim, saçmalama dedi hiç cevap vermedim toplanmaya devam ettim, hayatının ilk özürünü o an diledi :))) bir kaç gün sonra gerçekten gidecek miydin dedi , evet dedim yine yap yine giderim, biter dedim. 7 yıl oldu bir daha küsmedi arada bir surat astığı oluyor ama bir iki saat küsme durumuna gelmiyor hiç.
Yok seninki narsist değil...
Yazdım ya kriz gecir 2 saat sonra baska sebepten suclayabilir seni...Hatta beni evden kovdun diye yıllarca söyler basına kakar, neden kovuldugundan hiç bahsetmeden...Ben ceketini kesmiştim sinirimden bi krizde , yıllarca bunu başıma kaktı ama neden kestiğimden bahseden yok...
Yok yani
Hemen ayrıl, hiç çekilmez. Evlenirseniz hele çok pişman olursun.
Koşarak uzaklaş canım o zaman :) Ne kadar problemsiz bir adam bulursan o kadar iyi.Evleneceği yok zaten
Koşarak uzaklaş canım o zaman :) Ne kadar problemsiz bir adam bulursan o kadar iyi.