• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

üç günlük dünyada anlaşamdığımız insanları hayatımızda tutmaya,onlarla güzelim yıllarımızı heba etmeye gerçekten gerek yok..O kişi sorunlu olmayabilir siz bir arada olmaması gereken iki insansınızdır belki..Zaten öyle olduğu çok açık..Lütfen ölümcül hastalıklı ilişkileri iyileştirmeye çalışmayalım dışarda herkesin kafa dengi birileri vardır elbette yoksa da böyle bir ilişkiden daha iyidir yalnızlık

Her erkek gidersen donemezsin deyince oturup kalmıyor...Onu da yaptı hiç dinlemez oyle mi sen lafı soyle bi de gidemezmişim hem suclu hem guclu der carpar cıkar..Yumurtayı neden 1 tane hasladın diye küsüp gitmişliği var..tartısma baslayınca dırdırdır hiç susmadan suclar seni dinlemez..sonra da ceker gider nefretle bela ve lanet okuyarak...hiçbi durumda haklısın demez ki...sesin yukselirse budur yasananlar
Valla bu kişiyle evlendiğinizde hayatınız cehenneme döner küsen koca en ömür törpüsü en zor insandır.Babamdan biliyorum

Bazı küçük beklentilerim oluyor. Bunları soylediğim anda olay cıkıyor sesi yükseliyor durmadan azarlamaya baslıyor sonra da küsüyor...
Beklenti dediğim, sabah gunaydın mesajı atardı atmıyor ne güzel atardın resimli dedim mesela veya öğle tatilinde telde konusurduk her gun, gün içinde iş yogunkugu var konusamıyoruz, aramayınca aramadın dedim diye...empati yapmasını istiyorum bazen, bana soylediğin kırıcı kelimeleri ben sana soylesem nasıl hissedersin dedim diye vs...

Ne soylesem saçmasapan iddiaların senin olsun diyor
1- Bu adam sizi sevmiyor
2- Sevgi, ilgi, alaka göstermeyen erkekten zorla sevgi dilenmeyin..
3-Dünyadaki tek erkek o değil. Ayrıca bununla olacağına kimseyle olmasın daha iyi.

Tahammul esiginiz ne kadar yuksek.
Neden bu kadar kendinizden yatirim yaptiniz bu iliskiye?
Sizin bu iliskiden aldiginiz fayda ne sizce, surdurme motivasyonunuz nedir?

Bu kadar tahammulu olunca ağzına geleni söylüyor karsıdaki demekki
Alternatifim yok
Ama size hitap eden bir yonu olmali, bunu merak ettim.
Size sorma sebebim ayni zamanda kendimi anlamaya calismak.
Ben sizin anlattiklarinizin onda birini gordugumde hemen bitiriyorum iletisimi.

Belki basta cok asik oldunuz, o anlari tekrar gorme umudunuz var ve israrli olmaniz bu yuzden.

Ama size hitap eden bir yonu olmali, bunu merak ettim.
Size sorma sebebim ayni zamanda kendimi anlamaya calismak.
Ben sizin anlattiklarinizin onda birini gordugumde hemen bitiriyorum iletisimi.

Belki basta cok asik oldunuz, o anlari tekrar gorme umudunuz var ve israrli olmaniz bu yuzden.

Yani var evt...cok iyi gunlerimiz oldu...baska erkeklerde bulamadıgım bişiler vardı...benim gibi erken kalkması, alkol sigara olmaması, hayatımı kolaylaştırması elinden her iş.gelmesi vs bisürü şey...ama ilişki bozuldukça beni kırdıkca ben hırcınlaştıkca bunlar da bozuluyor

Sürekli ayrıl dan ziyade ben basetme ve duzeltme saygımı geri kazanma yontemi istiyorum
Günaydın.
Yapma bence bunu kendine.
İnan geçen zamanda olan sana oluyor,yaşadım,biliyorum.
Giden senden gidiyor.
Sağlığın bozuluyor,psikolojin yıpranıyor,verdiklerinin karşılığında elinde kocaman bir hiç ile kalıyorsun.
İşin kötüsü ne biliyor musun,her ne olursa olsun o asla kendinde bir gram hata görmüyor ve görmeyecek de...
Kendine saygını ancak iyileşmeye başladığın zaman kurtarırsın ve emin ol o zaman karşına doğru insanlar çıkıp sen seçim yaparsın. Yeter ki sen bu adamın yanlış olduğunu kabul et ve toparlanmak için çabala.
Allahım karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah.

Günaydın.
Yapma bence bunu kendine.
İnan geçen zamanda olan sana oluyor,yaşadım,biliyorum.
Giden senden gidiyor.
Sağlığın bozuluyor,psikolojin yıpranıyor,verdiklerinin karşılığında elinde kocaman bir hiç ile kalıyorsun.
İşin kötüsü ne biliyor musun,her ne olursa olsun o asla kendinde bir gram hata görmüyor ve görmeyecek de...
Kendine saygını ancak iyileşmeye başladığın zaman kurtarırsın ve emin ol o zaman karşına doğru insanlar çıkıp sen seçim yaparsın. Yeter ki sen bu adamın yanlış olduğunu kabul et ve toparlanmak için çabala.
Allahım karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah.
Günaydın canım
Yaa çok teşekkür ederim...Beni anlayan insanlar bana cesaret ve moral veriyor çok sağol gerçekten iyiki varsınız...

Söylediklerinizi tekrar tekrar okuyorum cok haklısın sen de...
Asla hata görmez görmeyecek...Şimdi ben mesafeli duruyorum ama farketmemiştir bile...
Bırakamıyorum bırakınca cok yalnız hissediyorum ve bu cıkmazın içinde kalıyorum...cok düşündüm hsonu adam senle evlenmiyor bile dedim..evlenmek daha kotu ama o bile yok hani en azından emeğin karsılıgı...maşallah kendi de hiç rahatsız değil bu durumdan ona gore hayat guzel ozgur tabi

Bu arada sen de mi narsist biriyle beraberdin ?

Yani var evt...cok iyi gunlerimiz oldu...baska erkeklerde bulamadıgım bişiler vardı...benim gibi erken kalkması, alkol sigara olmaması, hayatımı kolaylaştırması elinden her iş.gelmesi vs bisürü şey...ama ilişki bozuldukça beni kırdıkca ben hırcınlaştıkca bunlar da bozuluyor
Benim bi eski sevgilim vardi sürekli elestirirdi sogurdum bende huysuzluk yapardim bi insan iltifat etmek varken neden surekli yererki derdim. Ayrilamazdim cunku seviyodum. Sonra ayrildim tabi bitti ama bunu hatirladim acaba siz mi cok elestirilerinizle bunaltiyosunuz?
Eger oyle degilse karsinizdakine emek verdiğinize degmez. Ha sunu da söyluyüm bu tipleri yola getirmenin tek yolu aynıonun gibi umursamamaktir neden aramadin diyomusya diceksin yogundum unutmusum. Öyle oyle yola gelir de ne kadar degisir bilemem

Benim bi eski sevgilim vardi sürekli elestirirdi sogurdum bende huysuzluk yapardim bi insan iltifat etmek varken neden surekli yererki derdim. Ayrilamazdim cunku seviyodum. Sonra ayrildim tabi bitti ama bunu hatirladim acaba siz mi cok elestirilerinizle bunaltiyosunuz?
Eger oyle degilse karsinizdakine emek verdiğinize degmez. Ha sunu da söyluyüm bu tipleri yola getirmenin tek yolu aynıonun gibi umursamamaktir neden aramadin diyomusya diceksin yogundum unutmusum. Öyle oyle yola gelir de ne kadar degisir bilemem

Evt eleştiriyorum cunku bişeyi defalarca soylememe rağmen yapmıyor mesela ....soyleyince de ben suclu oluyorum..ufak istekler ya

Hmm anladim yok o zaman tamamen haklisiniz. Benim bahsettiğim kisi de öyleydi. Dedigim gibi umursamayin. Olmuyosa da zorlamayin

Mesela aradıgında merhaba deme dedim...canım nbr falan de dedim, aşkım de bişi de...defalarca ama yok her seferinde meraba....100 kez soyledim

Back
X