Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

6 yıldır beraberiz...ilk basta bi baktım aramamaya basladı noldu dedim meğer küsmüş..ta ilkbaştan beri böyle o kadar söyledim küsme yeter ki diye ama nafile artık huy olmuş...ex evliliğinde de küsüp evden gidiyormuş zaten..şimdi annesine de küsüyor beraber yasadıgı

Direk ayrıl ve unut derim ben. Gercekten ömrünü bu sekilde gecirmek istiyorsan sen bilirsin tabi. Ben sadece cevremde gördüklerimi söyledim.
Sen ipleri tamamen ona bırakırsan ilerde üzülürsün.

Böyle küsüp duran adamla çok zor olur hayatın. Şimdi gençsin yıllar geçtikçe daha da tahammülsüzleşirsin.Bu sorunu çözmek için psikologa yönlendirme imkanin yok mu? Bu davranisinin normal olmadığını profesyonel biri söylemeli ki Kendine çeki düzen versin

Evt gitmeli ama sanmıyorum..Kendinde hata gormuyor ki gitsin, beraber gidilmeli ama orda psikolog buna davranısının hatalı oldugunu soylese ona da dusman olup gitmez

Ben değerliyim dedin ya..O zaman kocana oyle cok prim vermiyorsundur herhalde boyle seylerde...Parmagında oynatanlardan mısın yoksa :)

Yok parmağımda oynatmak gibi bir amacım olmadı hiç bir zaman. Biz hayatı paylaşıyoruz. Kendimize de, birbirimize de değer veriyoruz. Bazen alttan alıyoruz, bazen sınırlarımızı koruyoruz. İkimizin de bazı keskin çizgileri var, onlara dikkat ederek gül gibi geçinip gidiyoruz işte. Evlilikte illa bir tarafın baskın olması gerekmez.

Ben şu an yine cezalıyım...beyfendi her bişi dedğimde iletişim komple keserek ceza verir

Ben şu an yine cezalıyım...beyfendi her bişi dedğimde iletişim komple keserek ceza verir

İşte benim çizgilerimden biri bu. Eşim küsemez, iletişimi kesemez. Kavga edilecekse oturur ederiz, çözer tatlıya bağlarız. Daha birkaç aylık evliyken bir tartışma sırasında evden gitmeye kalktı, gidip yürüyüp hava alacaktı. Gidersen bir daha dönemezsin dedim. Blöf yapmadığımı bilir. Anahtarı bıraktı ceketini çıkardı geldi oturdu. O son oldu.

Siz kaybetmemek için her cezaya katlanırsanız tepenize çıkması anormal değil bu adamların.

Her erkek gidersen donemezsin deyince oturup kalmıyor...Onu da yaptı hiç dinlemez oyle mi sen lafı soyle bi de gidemezmişim hem suclu hem guclu der carpar cıkar..Yumurtayı neden 1 tane hasladın diye küsüp gitmişliği var..tartısma baslayınca dırdırdır hiç susmadan suclar seni dinlemez..sonra da ceker gider nefretle bela ve lanet okuyarak...hiçbi durumda haklısın demez ki...sesin yukselirse budur yasananlar

Yapar çünkü gitmesinden korkuyorsun. Ben korkmuyorum. Eşimi seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum. Hayatımda bir erkek olacak diye eziyet çekemem.

En sevmedigim insan tipi, herseye kusen ve bunu uzatan, konussa bile uzun sure soguk davranan... eski bir erkek arkadasim oyleydi de onu hatirladim bak yine tuylerim diken diken oldu.. allah size sabir versin

Yapar çünkü gitmesinden korkuyorsun. Ben korkmuyorum. Eşimi seviyorum ama kendimi daha çok seviyorum. Hayatımda bir erkek olacak diye eziyet çekemem.

Haklısın...Oyle bi izlenim veriyorum...Aslında gitmesinden korktugumdan değil de niye böyleyiz neden küsüyor konusalım edelim diye arayan cogunlukla ben oluyorum...O da arıyor aslında ben aramazsam...Bu fırsatı daha cok ona tanımalıyım ama ben onun kadar sabırlı değilim, 3 günlük dünyada değer mi beyin küsmesi diye dayanamayıp arıyorum...O da bunu hatasını anladı veya kaybetmekten korkuyor diye algılıyor

Tüm bunlara rağmen sürekli elestiriyorsunuz sonra da küsüp gitmesin diye düşünüyorsunuz. Zor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…