• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

Eleştirmemeli miyim?
Elstirin eleştirmek gerekince ama sonra gönlünü almayin. Adam iyice otomatiğe bağlamış. Bu işin sırrı bir şeyi yapınca o çizgide durmak çıkıp gider birdaha gelmez diye düşünmemek. Belki de bunu hissetti o yüzden rahat davranıyor biraz sabredince belki kendi geri gelecek. Bunu yapmak kolay değil ama burnunuzdan gelince denemeye değer bence.

Elstirin eleştirmek gerekince ama sonra gönlünü almayin. Adam iyice otomatiğe bağlamış. Bu işin sırrı bir şeyi yapınca o çizgide durmak çıkıp gider birdaha gelmez diye düşünmemek. Belki de bunu hissetti o yüzden rahat davranıyor biraz sabredince belki kendi geri gelecek. Bunu yapmak kolay değil ama burnunuzdan gelince denemeye değer bence.

Evet cok guzel tespit ettiniz...Resmen otomatiğe bağladı yıllardır, kendi de mi sıkılmaz insan hep aynı şeyi yasatmaktan ya..Belkisi yok oyle yani dediğin gibi gitmez die rahat...Sabredememem şöyle insan soyle ufak bi beklentimi soyledim diye 3 gun kuser mi diye dayanamayıp arıyorum, ne yapmışım ben bu kadar küsecek edecek diyorum, sen kendi yaptıklarını cok mu basit görüyorsun deyip yine bi ton fırca atıyor, sonra sen yine kavga etmeye aramışsın diye tekrar bir ceza süreci başlatıyor

Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...
Küsen insan çok zor. Küsen erkek daha da zor.. Kabus gibi

Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Sizin konunuza 2 defa yazmama rağmen neden görmezden geldiğinizi merak ettim doğrusu...

Gercekten ortada 3 gün konusmayacak bişey yok...
Artık alışkanlığı olmuş...Ne desem küsecek, ben onu sürekli arayıp yavas yavas yumusatmaya calısıcam, beyfendi soguk yapacak anca oyle oyle barısacak...
Gercekten yoruldum ya...Ayrıca insan 3 gün merak eder karsıdakini özler...cok zoruma gidiyor
Kendini çok çaresiz ve değersiz hissedersin bu da seni yer bitirir kendimden biliyorum. Senin yapacağın nazı o sana yapıyor. Kadınlık değerin nerde kaldı. Değmiyor anlaşamıyorsun, iletişim kuramıyorsun sonuna kadar inan gitmez. En zayıf anında yakalıyor seni, bunlar böyle tamamen kişilik bozukluğu.

Kendini çok çaresiz ve değersiz hissedersin bu da seni yer bitirir kendimden biliyorum. Senin yapacağın nazı o sana yapıyor. Kadınlık değerin nerde kaldı. Değmiyor anlaşamıyorsun, iletişim kuramıyorsun sonuna kadar inan gitmez. En zayıf anında yakalıyor seni, bunlar böyle tamamen kişilik bozukluğu.

İyiki varsınız iyiki burası var yoksa kimse benin anladığı yok
Evet kesinlikle kişilik bozukluğu var...az once aradı sesi yataktan geliyor..Yine depresyon moduna geçmiş, alakasız bişiler soruyor benle ilgili, sözde merak ettim modunda...pazar günü oglen anca kendine gelmiş...evde depresif yatıyor yine..rahatsızım diyor..aslında rahatsız değil depresif modda tek basına evde yatıyor...ben de aramayınca

Bu kadar da olmaz ki gitmeyi kabuk etmezse ya da gitse bile kabullenmezse senin yapacak hiçbirşeyin kalmıyor.

Aynen canım ya..Ama teklif etmedim boyle bişeyi...Etsem gitsek bile 1 gider 2 gider ya ben bunu karsılayamam der maddi olarak ya da dediğim gibi psikologa bahane bulur illa bişi bulur...bi de bu kadar çaba sarfetmeye değer mi beni bu kadar kırıyor üzüyor ben onu psikologa goturucem...En iyisi bazı arkadasların tavsiye ettiği gibi trip yapmadan ilgiyi kesmek

İyide hayatınız kurtuluyor. Boşanan kadınların kapıdında bekleyen mi oluyor ?
İlla bir erkek olmak zorunda mı?
Önce bu arızadan kurtulun Allah hayırlı kapılar açar inşaallah.

Bu mesajını görmemişim..İlla erkek olmak zorunda değil de ben istiyorum hayatımda bi erkek mutlaka..benim isteğim bu yonde...tek basıma olmak istemiyorum bu veya baskası

İyiki varsınız iyiki burası var yoksa kimse benin anladığı yok
Evet kesinlikle kişilik bozukluğu var...az once aradı sesi yataktan geliyor..Yine depresyon moduna geçmiş, alakasız bişiler soruyor benle ilgili, sözde merak ettim modunda...pazar günü oglen anca kendine gelmiş...evde depresif yatıyor yine..rahatsızım diyor..aslında rahatsız değil depresif modda tek basına evde yatıyor...ben de aramayınca
Tedavi şart böyle yürümez yürüsede bir yere varılmaz. Ama bu tipler tedaviye asla ikna olmuyor o da ayrı bi dert

Sizinki çok sorunlu bir ilişki
Yani konularınızdan öyle anlaşılıyor.
Neden devam ediyorsunuz ?

Merhaba hanımlar,

Bana yazdıgı msj:

Benim nişanlım aynısı tıpkısı ya

Back
X