• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

Neden eleştiriyorsunuz?

Bazı küçük beklentilerim oluyor. Bunları soylediğim anda olay cıkıyor sesi yükseliyor durmadan azarlamaya baslıyor sonra da küsüyor...
Beklenti dediğim, sabah gunaydın mesajı atardı atmıyor ne güzel atardın resimli dedim mesela veya öğle tatilinde telde konusurduk her gun, gün içinde iş yogunkugu var konusamıyoruz, aramayınca aramadın dedim diye...empati yapmasını istiyorum bazen, bana soylediğin kırıcı kelimeleri ben sana soylesem nasıl hissedersin dedim diye vs...

Ne soylesem saçmasapan iddiaların senin olsun diyor

Bazı küçük beklentilerim oluyor. Bunları soylediğim anda olay cıkıyor sesi yükseliyor durmadan azarlamaya baslıyor sonra da küsüyor...
Beklenti dediğim, sabah gunaydın mesajı atardı atmıyor ne güzel atardın resimli dedim mesela veya öğle tatilinde telde konusurduk her gun, gün içinde iş yogunkugu var konusamıyoruz, aramayınca aramadın dedim diye...empati yapmasını istiyorum bazen, bana soylediğin kırıcı kelimeleri ben sana soylesem nasıl hissedersin dedim diye vs...

Ne soylesem saçmasapan iddiaların senin olsun diyor
Bu şekilde üzülen taraf hep siz olursunuz.. Size nasıl davranıyorsa aynı şekil davranın belki anlar diyicem ama belki daha kötüde sarabilir herşey 🤔

Bu şekilde üzülen taraf hep siz olursunuz.. Size nasıl davranıyorsa aynı şekil davranın belki anlar diyicem ama belki daha kötüde sarabilir herşey 🤔

Bugun 3.gün aramadığı sormadığı...Alışkanlık haline getirdi olayı büyütüp küsmeyi...Ben arardım normalde bu sefer de boyle deneyeyim o merak etsin dedim bakalım ne olacak..

Kadın ya da erkek farketmez küsen insandan nefret ederim. Küstüğü için hayatımdan çıkardığım iki kişi var. (Sevgili değil arkadaş). O yüzden başlığa cevabım sürekli küsen erkeğe ömrünün geri kalanı boyunca küsülmeli. Üstelik bir de eleştiriye gelemiyor ve hakaret ediyorsa totosuna itinayla tekme koyulmalı. Ben kendimi seviyorum valla, kendini sevmeyenler katlanır bu muameleye.

Sen evli misin merak ettim

Ortada pek büyütülecek bir şeyde yok oysa ki, bir de siz deneyin yaptığını umarım anlar sizi 😌

Gercekten ortada 3 gün konusmayacak bişey yok...
Artık alışkanlığı olmuş...Ne desem küsecek, ben onu sürekli arayıp yavas yavas yumusatmaya calısıcam, beyfendi soguk yapacak anca oyle oyle barısacak...
Gercekten yoruldum ya...Ayrıca insan 3 gün merak eder karsıdakini özler...cok zoruma gidiyor

Kendisi bence sucluluk psikolojisine girmis. Suclu olan insan ancak böyle seyler söyler ve yazar. Bosverin gitsin ondan hicbir sey olmaz. Ayrılın evli bile değilsiniz. Neden ugrasıyorsunuz

Kendisi bence sucluluk psikolojisine girmis. Suclu olan insan ancak böyle seyler söyler ve yazar. Bosverin gitsin ondan hicbir sey olmaz. Ayrılın evli bile değilsiniz. Neden ugrasıyorsunuz

O asla suclu görmez kendini hep haklı görür...
Ben öğlen aramadın önemsemedin diyorum adam sen değişmezsin diye bisürü laf sayıyor

O asla suclu görmez kendini hep haklı görür...
Ben öğlen aramadın önemsemedin diyorum adam sen değişmezsin diye bisürü laf sayıyor
Zaten suclu psikolojisine bu yüzden girmis diyorum. Suclu olan insan kendi sucu yüzüne vuruldugunda kırıp dökmeye triplere girmeye baslar genelde, olayı bastırmak icin.
Dikkat edin derim ben.

Zaten suclu psikolojisine bu yüzden girmis diyorum. Suclu olan insan kendi sucu yüzüne vuruldugunda kırıp dökmeye triplere girmeye baslar genelde, olayı bastırmak icin.
Dikkat edin derim ben.

Ne desem aynı tavır ama ya...bi eleştir tamam hep aynı sozlerle hakaret ve küsme...

3 gün oldu aramıyorum ben de zaten....
Bazen baskası var da ondan mı boyle diye düşünüyorum
Aklını karıstırmıs olmayım ama bence onun aklı bes karıs havada daha. Eminim deşsen bir sürü kırığı çıkıpı çıka meydana. Böyle davranan erkeklerin cogunda hep cıktı cevremdekilerde.

Back
X