Sürekli küsen eş

Gerekli adımları atmaya başlamışsınız zaten oda bunu bildiği için aşağı çekmeye çalışıyor kendinizi ayakta tuttuğunuz anda kopun bu adamdan

Ben babanıza söyleyecek laf bulamıyorum. Çok seviyorsa damadını siz boşanın o alsın damadını yanına.
Umarım okulu bitirir ve iş bulup bu heriften ve babasından(!) kurtulursunuz.

Allah yardımcınız olsun. Aile de arkada durmayınca daha zor olmuştur sizin için çok üzüldüm. Çok iyi yapmışsınız eğitime yeniden başlayarak, aslında keşke bi taraftan da çalışma durumunuz olsa çok zorlamayacaksa okulla birlikte. Çalışırsanız eşiniz iyice tutuşacak. Sizin ayakta duyduğunuzu görünce muhtemelen böyle aşağılayarak hevesinizi kaçırmaya çalışıyor, sakın vazgeçmeyin doğru yoldasınız. Çalışmaya başlayınca bi an önce boşanın. Bu tarz bi insanla ömür geçmez. Ailenizin yanına da dönmeyin, çok üzgünüm ama babanızın yaptıkları hiç doğru değil

Küsen bir eş kısmında tecrübeli biri olarak söyleyebilirim ki bu durum insanı gerçekten zorluyor iletişimi kesme sizi yok sayma insanı aslında bu tip manipülatör insanların ortak özellikleri nedeni de sizi seçeneksiz bırakmak ve koşulsuz itaatinizi sağlamaktır. Zaman zaman kendinizden bile şüphe etmenizi doğru bildiklerinizde bile yanıldığınızı hissetmenizi belki de sahip olduğunuz özgüvenden vazgeçmenize bile neden olabilir. Hiçbir zaman tam anlamıyla bahşedemezsiniz o ana gelmemek için daha fazla taviz verdikçe kendinizden de nefret edersiniz ve ipleri tamamen karşı tarafa teslim etmiş olursunuz. Bununla yaşamak iyi geliyorsa devam edin ama o süreçte hiç düzelmeyeceğini bilin.

70 yaşındada okuyan var üzülmeyin.Evde oturuyorsam çocuğa kim bakıyor temizlik yemek vs.Kim yapıyor deyin.

Kızım sabret diyebilir ama size sadece.Damadina kızını kötülememeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…