1 saatte nasıl senaryolar kuruyor da ortalığı ayağa kaldırıyor?
Küsme huyu kadar problem bence.
Küstüğü zamanlarda çok mu düştünüz üstüne?
Bir kere bir konuşma yapın, daha önce yapmışsınızdır muhakkak da net ve son bir konuşma daha yapın.
Sorunlarınızı konuşarak çözmeniz gerektiğinden, küsmenin o yaş davranışı olmadığından ve işleri zorlaştırdığından bahsedin. Küsmeye varan tavırlarında ilgilenmeyeceğinizi söyleyin.
Ondan sonra da bunları uygulamaya başlayın.
Bu huyun bir şekilde değişmesi lazım.
ben de üstüme düşen bi sevgili bulamadım gitti.burçlarınız ne?sevgilinin burcundan birini arıyım ben en iyisi
ben de üstüme düşen bi sevgili bulamadım gitti.burçlarınız ne?sevgilinin burcundan birini arıyım ben en iyisi
bizde de ben öyleyim triplerim uzun sürer, eşim peşimden koşar durur ama napim geçmiyo hemen sinirim. bu huyumdan hiç memnun değilim o yüzden eşimle şöyle bir anlaşma yaptık. dedimki ben sinirliyken üstüme düşme, olayı daha da abartıyorum. artık öyle yapıyoruz, internete giriyorum, kitap okuyorum yatışınca gidip sokuluyorum eşime. sorun bende çünkü farkındayım. eşimi bunaltmak istemiyorum
Aynı dertten muzdaripiz
üstüme düşenini geçtim elimi hangi dala atsam odun çıkıyo.sonra da kuruyup gidiyo.asabım fena bozuk.
Bu hayatta nazlı erkekten daha fazla midemi bulandıran bişey yok. Bir de aglayan erkek.
[/QUOTE]Tabii bir de kaç yaşına gelmiş olursa olsun hala psikolojik sorunlarını çözemeyen dengesiz erkekkk
amannnn arama bakım ne etcek bırak o ustune dussun
aaaaa sımdıden yüzleme hem haklı olcan hem o sana kusucek
Bence de aramayın alışkanlık yapmasın :) Bende sinir olurum bir erkeğin sürekli triplere girmesine
valla aramıyorum ama zor tutuyorum kendimi hesap sormak istiyorum nasıl bu kadar aramaz merak etmez cok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?