- 25 Mayıs 2016
- 23
- 4
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kendi kusurlarini kafaya feci sekilde takmis durumda..
Ve cevresindeki insanlarin kusurlarini bulup, one cikararak kendini rahatlatma cabasina girmis gibi geldi bana..
Bence kendi kusurlarini kafaya feci sekilde takmis durumda..
Ve cevresindeki insanlarin kusurlarini bulup, one cikararak kendini rahatlatma cabasina girmis gibi geldi bana..
Guzellik konusunda kendine sizi rakip gordugunden olabilir mi ?Bana da öyle geliyor ama neden gidip baskasina benim güzelim onu güzel diye soruyor ?
Guzellik konusunda kendine sizi rakip gordugunden olabilir mi ? Olabilir
aynı seyi sende yap tribe girsin senın gibiOkulda arka sırada oturan bi arkadaş var sürekli bende kusur aramaya çalışıyor mesela elin neden büyük burnun neden böyle boynun neden büyük çok rahatsız edici şeyler söyleyip duruyor derdi ne acaba arkdaşa gitmiş omu daha güzel yoksa ben mi diye sormuş ??
Normalde o kadar da kötü biri değilim hem vücut hem de güzellik acisindanArkadaşın beyin gelişimini ilkokulda bırakmış sanırım. En son böyle saçma sapan muhabbetleri o zamanlar yapıyorlardı çünkü. Hatta bana da kafayı takmış iki kız vardı, sürekli arka sıramdan bik bik taciz ederlerdi. Yıllar sonra karşılaştık özür diledi biri amma salakmışız diye. Çok sallama yani, kıskançlıktan yapıyorlar. Salaklıklarına ver, umarım geçicidir, yoksa boş gelmiş boş gidecekler.
Okulda arka sırada oturan bi arkadaş var sürekli bende kusur aramaya çalışıyor mesela elin neden büyük burnun neden böyle boynun neden büyük çok rahatsız edici şeyler söyleyip duruyor derdi ne acaba arkdaşa gitmiş omu daha güzel yoksa ben mi diye sormuş ??
eline boynuna takmış. Çok saçma sırf moral bozmaya çalışan bi israf bence sallaOkulda arka sırada oturan bi arkadaş var sürekli bende kusur aramaya çalışıyor mesela elin neden büyük burnun neden böyle boynun neden büyük çok rahatsız edici şeyler söyleyip duruyor derdi ne acaba arkdaşa gitmiş omu daha güzel yoksa ben mi diye sormuş ??