sürekli kusur arayan arkadas ?

tiara1828

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
23
4
1
27
Okulda arka sırada oturan bi arkadaş var sürekli bende kusur aramaya çalışıyor mesela elin neden büyük burnun neden böyle boynun neden büyük çok rahatsız edici şeyler söyleyip duruyor derdi ne acaba arkdaşa gitmiş omu daha güzel yoksa ben mi diye sormuş ??

Bence kendi kusurlarini kafaya feci sekilde takmis durumda..
Ve cevresindeki insanlarin kusurlarini bulup, one cikararak kendini rahatlatma cabasina girmis gibi geldi bana..

Bana da öyle geliyor ama neden gidip baskasina benim güzelim onu güzel diye soruyor ?

Arkadaşın beyin gelişimini ilkokulda bırakmış sanırım. En son böyle saçma sapan muhabbetleri o zamanlar yapıyorlardı çünkü. Hatta bana da kafayı takmış iki kız vardı, sürekli arka sıramdan bik bik taciz ederlerdi. Yıllar sonra karşılaştık özür diledi biri amma salakmışız diye. Çok sallama yani, kıskançlıktan yapıyorlar. Salaklıklarına ver, umarım geçicidir, yoksa boş gelmiş boş gidecekler.

Tek bir aciklamasi olabilir. KISKANIYOR!
Kendini kiyasladigina gore.

Hadi isine bak kizim de tersle. Terslemezsen iyice tepene cikar.

Okulda arka sırada oturan bi arkadaş var sürekli bende kusur aramaya çalışıyor mesela elin neden büyük burnun neden böyle boynun neden büyük çok rahatsız edici şeyler söyleyip duruyor derdi ne acaba arkdaşa gitmiş omu daha güzel yoksa ben mi diye sormuş ??
aynı seyi sende yap tribe girsin senın gibi :deli:

Arkadaşın beyin gelişimini ilkokulda bırakmış sanırım. En son böyle saçma sapan muhabbetleri o zamanlar yapıyorlardı çünkü. Hatta bana da kafayı takmış iki kız vardı, sürekli arka sıramdan bik bik taciz ederlerdi. Yıllar sonra karşılaştık özür diledi biri amma salakmışız diye. Çok sallama yani, kıskançlıktan yapıyorlar. Salaklıklarına ver, umarım geçicidir, yoksa boş gelmiş boş gidecekler.
Normalde o kadar da kötü biri değilim hem vücut hem de güzellik acisindan

OTE="canali84, post: 46633337, member: 758564"]Tek bir aciklamasi olabilir. KISKANIYOR!
Kendini kiyasladigina gore.

Hadi isine bak kizim de tersle. Terslemezsen iyice tepene cikar.[/QUOTE]
Cok fazla yapmaya basladi

Oyle arkadas olmaz.arkadas kusur aramaz varsa kapatmaya calisir.
Buyuk ihtimalle kiskaniyor fazla elestiri kiskancliktan ileri gelir

Onlar öyle sorular sorarken sen ne cevap veriyorsun peki? Armut mu topluyorsun o sırada? Ver lafını haddini bildir bi daha cüret edemesin.

'senin benle derdin ne kızım dünya güzeli olsam sana ne? yüzüne bakılmayacak kadar çirkin olsam sana ne? sende de beyin yok ben sana soruyor muyum neden beynin yok diye? gelmişsin kaç yaşına, ilkokul çocuğundan farksızsın, ben sana soruyor muyum zeka geriliğin mi var diye?''

ve bi kaç tane de fiziksel olarak kusurunu yüzüne vur ben bunları sana soruyo muyum diye.. ondan sonra da ''insanların kusurları eleştirilmez, yüzüne bakıpta neden böyle diye sorulmaz, madem ailenden bu edebi terbiyeyi görmedin ben sana öğretmiş oldum işte'' de.

''bi daha benle muhatap olmanı istemiyorum, daha fazla küçük düşürme kendini'' de.

Hayır el ,ayak niye eleştirilir anlamadım ki, o senin özgüvenini kırmaya çalışıyor bence ben olsam yırtmıştım ağzını yellozun:KK11:

Hoslandigi genc seni beğeniyorsa ve o da bunu duymussa o_O

eline boynuna takmış. Çok saçma sırf moral bozmaya çalışan bi israf bence salla

Back
X