Sürekli kusuyorum

Elifcik67

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
259
221
18
36
selam arkadaşlar birkaç gündür yokum ortalıkta bilenler hatırlar altı haftalık hamıleyım bugun dr kontrolüm vardı bebeğide gördük çok şükür kalbide atıyor Dedi keseye yerleşmiş Dedi sonra çok su içmelisin Dedi susuz kalmışım sebebiyse sürekli kusuyorum son beş gündür yemek yemek kabus oldu şimdiyse su bile içmeye korkuyorum

İlk gebeliğimde de çok çektım sanırım buda öyle geçecek ilkinde çok hastanede yattım serum yedim susuz kaldığım için bunda öyle olması çok sıkıntı kız okula gıdıyor birinci sınıf çok zor her aksam ders çalıştırıyorum benle yapıyo birtek bana ihtıyacı var napsam bilemedim ne yesem şaşırdım ne yersem yıyım genzim yana yana çıkarıyorum çok kötüyüm

Tuzlu mideni bulandirmayacak şeyler ye su kaybı çok olursa serum takıyorlar sanırım dikkat et sıvı all en azından limon sık suya mandalina sık sıvı al hiç olmazsa mutlaka suyun yeri ayrı ama ben böyle yapıyorum turşu yiyip su iciyordum seni susatacak şeyler yemeye çalış

Genzim tahriş oldu artık kusmaktan su içerken yanıyor ne yesem tereddüt edıyorum açım şuan resmen ama yıyemıyom inş bunda çabuk geçer kızımda dört ay sürmüştü Can'ım

Seni korkutmak için söylemiyorum ama hamilelikte özellikle başlarda su tüketimi aşırı önemli bebeğinin suya çoooook ihtiyacı olacak. Kussan dahi bolca su iç Can'ım. Çok yakın akrabam kusuyorum diye Bi yudum su içmiyordu susuz kaldı yavrucak :KK1:

Seni korkutmak için söylemiyorum ama hamilelikte özellikle başlarda su tüketimi aşırı önemli bebeğinin suya çoooook ihtiyacı olacak. Kussan dahi bolca su iç Can'ım. Çok yakın akrabam kusuyorum diye Bi yudum su içmiyordu susuz kaldı yavrucak :KK1:
Doğrudur Can'ım doktor da bana suyu çok içmen lazım Dedi baktıktan sonra demekki orda bile belli oluyo içicem artık kussamda napayım Can'ım

Doğrudur Can'ım doktor da bana suyu çok içmen lazım Dedi baktıktan sonra demekki orda bile belli oluyo içicem artık kussamda napayım Can'ım
Ben kızıma hamileyken 33 haftamda ağır idrar yolu iltihabı oldum doktor eğer suyun yetersiz olsaydım bebeğine bulaşırdı ve kaybederdik sesi Allah esirgesin. Bemişler için sabır :anneadayı:

Ben kızıma hamileyken 33 haftamda ağır idrar yolu iltihabı oldum doktor eğer suyun yetersiz olsaydım bebeğine bulaşırdı ve kaybederdik sesi Allah esirgesin. Bemişler için sabır :anneadayı:
Ay Allah korusun kızımdan tecrubeliyım bende çoğu kez hastanede yattım serum yemiştim buda zor geçecek. Belli ki olsun acısı bile bal oluyor adı evlat olunca da insan tedirgin oluyo işte dr çok su iç deyince kafam takıldı ister istemez

Daha
Ay Allah korusun kızımdan tecrubeliyım bende çoğu kez hastanede yattım serum yemiştim buda zor geçecek. Belli ki olsun acısı bile bal oluyor adı evlat olunca da insan tedirgin oluyo işte dr çok su iç deyince kafam takıldı ister istemez
başındayım Can'ım korkma tedbir amaçlı hep söylüyorlar

Ben de 14.haftadayim ve 5.haftada başlayan ve devam eden bulantım var. Sadece zaman değişti artik aksamlari mide bulantısı yaşıyorum ve çıkarmadan rahat edemiyorum. Gecen hafta da mide yanması yaşamıştım. Benim ilk hamileligim bu arada. Allah herkesin yardımcısı olsun. Miniklerimiz için her şeye raziyiz.

selam arkadaşlar birkaç gündür yokum ortalıkta bilenler hatırlar altı haftalık hamıleyım bugun dr kontrolüm vardı bebeğide gördük çok şükür kalbide atıyor Dedi keseye yerleşmiş Dedi sonra çok su içmelisin Dedi susuz kalmışım sebebiyse sürekli kusuyorum son beş gündür yemek yemek kabus oldu şimdiyse su bile içmeye korkuyorum
16 haftaya kadar Zorfan kullandım. Bulantı haplarını Dr sorarsanız mutlaka verecektir. Rabbim düşmanıma vermesin. Resmen mahvoluyordum. Sonuçta geçiyor. Mutlaka mideni rahatlatan bişey vardır. Ayva olabilir. Suya limon sık. Badem gibi

Ay Yok rahatlatan hiç bir şey Yok. Denemediğim hiç bir şey kalmadı Yok arkadaş işkence. Yaşamaktan soğudum Doğuma kadar çekenler varmış allah yardımcımız olsun :(

Su şimdiden o kadar önemli mi ya ben neredeyse hiç içemiyorum :( :( hemen kusuyorum

Dr dün özellikle çok su içmen lazım Dedi susuz kalmışsın Dedi ve çok önemliymiş kussamda içiyorum şişe bulunduruyorum yanımda unutmamak için tupper ın bi lt lik şişesi var onu dolduruyorum günde bi buçuk lt içsem kafi sizde öyle yapın

16 haftaya kadar Zorfan kullandım. Bulantı haplarını Dr sorarsanız mutlaka verecektir. Rabbim düşmanıma vermesin. Resmen mahvoluyordum. Sonuçta geçiyor. Mutlaka mideni rahatlatan bişey vardır. Ayva olabilir. Suya limon sık. Badem gibi
Kızımda kımıldayana kadar cektım kaç kez hastanede yattım hep serum yedim bunda da zor gecıyo ne durdurur inan bilmiyorum

Anam bende sorun mu var ki bi sabahlari hafif bulanti oluyo ondan sonra yok bian kotu hissettim bebege bisey mi oldu die kizlar cumaya kadar nasil sabretcem ben simdi

Anam bende sorun mu var ki bi sabahlari hafif bulanti oluyo ondan sonra yok bian kotu hissettim bebege bisey mi oldu die kizlar cumaya kadar nasil sabretcem ben simdi
Herkeste olcak dıye bişey Can'ım öyle düşünme aklına kötü bişey gelmesin benim annem hiç yasamamış böyle şeyler ben kime cektiysem artık bi arkadaşımda öyle hiç bulantı kusma yasamadı hiçbirşeyden tiksinmedi herşeyi yıyor valla ben korkar oldum yemek yemeğe

Herkeste olcak dıye bişey Can'ım öyle düşünme aklına kötü bişey gelmesin benim annem hiç yasamamış böyle şeyler ben kime cektiysem artık bi arkadaşımda öyle hiç bulantı kusma yasamadı hiçbirşeyden tiksinmedi herşeyi yıyor valla ben korkar oldum yemek yemeğe
Oglumda olmustu ama sadece yemek yiyemiyodum 8 haftada baslamisti kusma pek olmamisti ondada insallh sorun yoktur cuma kalo atisini bi duyayim ohhj cekicem valla bu hafta gecmek bilmiyo surekli kendimi dinliyorum

Kızımda kımıldayana kadar cektım kaç kez hastanede yattım hep serum yedim bunda da zor gecıyo ne durdurur inan bilmiyorum
Bu 3 hamileliğim 1 oğlum var hepsinde aynıydım. Oğlumda sürekli serum yiyordum. O Zaman'larda metpamid vardı. Hiçbir işe yaramamıştı. ),;% 5 lil dilime giriyordum. Hipermesis gravidarum benim durumumdu. Haşimatoda da var bende dahada çoğaltıyor.ilaç haricinde hiç bişey maalesef durduramıyor. Araştır istersen

Back
X