• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli lensim yırtılıyor

Hilalimsiyim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
138
Puanlar
18
Merhabalar. Senelerce gözlük kullandıktan sonra 1 hafta önce lens aldım. A ** O *** olanlardan. ikinci gün bir tanesini yırttığımı fark ettim çöpe attım. Aşırı moralim bozldu ama tırnaklarımı da kestim yırtılmasın diye. Dün fark ettin diğer lensimin de çok az içeri girmiş böyle tam yuvarlak değil. Bu sabah diğer gözüme vşr vaktım lensi çok dikkatli çıkarmama rağmen ikiye bölünmüş. 3 lensim gitti yani. Çok garip hissediyorum. Herkesşn çıkardığı gibi çıkarıyorum. Var mı bunu yaşayan

Lens çıkarma aparatları var onlardan alın, hüp diye çekiyor. Takarken yırtmazsınız herhalde.

25 yıldır lens kullanıyorum hiç başıma gelmedi

Merhabalar. Senelerce gözlük kullandıktan sonra 1 hafta önce lens aldım. A ** O *** olanlardan. ikinci gün bir tanesini yırttığımı fark ettim çöpe attım. Aşırı moralim bozldu ama tırnaklarımı da kestim yırtılmasın diye. Dün fark ettin diğer lensimin de çok az içeri girmiş böyle tam yuvarlak değil. Bu sabah diğer gözüme vşr vaktım lensi çok dikkatli çıkarmama rağmen ikiye bölünmüş. 3 lensim gitti yani. Çok garip hissediyorum. Herkesşn çıkardığı gibi çıkarıyorum. Var mı bunu yaşayan
Bahsettiğiniz şeyi yaşamadım hiç ama günlük lens kullanmayı düşünür müsünüz? Ben yaklaşık 4 yıldır günlük lens kullanıyorum baya rahat ettim. Biraz daha maliyetli oluyor evet ama bazen televizyon izlerken bile çıkarıp atma konforu paha biçilemez😂

Tarihi mi gecik acaba? Yillardir o markayi kullanirim hic boyle bi sorun yasamadim.

Eşimde yıllardır lens kullanıyor hiç yırttığını duymadım o kadar esnek birşeyi nasıl yırtıyorsun kuru mu kaliyor ki
yani gözüm mü kuru onu da anlamadım. her takıp çıkardığımda bol lens solüsyonuyla yıkayıp gözüme takıyorum. Çıkartırken yırtılmış oluyor

Bahsettiğiniz şeyi yaşamadım hiç ama günlük lens kullanmayı düşünür müsünüz? Ben yaklaşık 4 yıldır günlük lens kullanıyorum baya rahat ettim. Biraz daha maliyetli oluyor evet ama bazen televizyon izlerken bile çıkarıp atma konforu paha biçilemez😂
yani günlük düşünmedim. bunu bile yapamıyorum ya

Ben de günlük lens sipariş ettim. Nasıl oluyor? Göz kuruluğum olduğu için doktorum günlük önerdi 😊

yani günlük düşünmedim. bunu bile yapamıyorum ya
En azından alışana kadar deneyebilirsiniz. Akşam zaten çıkarıp atıyorsunuz lens solüsyonu falan derdi olmuyor. Ertesi gün yine takacaksanız yeni bir çift takıyorsunuz. Böylece çıkarırken yırtılma derdi de olmaz eliniz alışınca ötekisini yine denersiniz.

Ben de günlük lens sipariş ettim. Nasıl oluyor? Göz kuruluğum olduğu için doktorum günlük önerdi 😊
Valla bende de biraz kuruluk başlamıştı ona da iyi geldi açıkçası. Lens solüsyonu kutusu falan derdi bitiyor mis gibi. Aynı paketli lens her sabah yeni bir tane açıp takıyorsunuz akşam da çöpe😂 bu arada ben sürekli kullanmadığım için de rahat etmiş olabilirim sıkılmıştım her sabah onunla uğraşmaktan haftada 2-3 gün falan kullanıyordum. Çok rahat edeceksiniz diye düşünüyorum😍

Günlük lens oneririn, cok rahat

yani gözüm mü kuru onu da anlamadım. her takıp çıkardığımda bol lens solüsyonuyla yıkayıp gözüme takıyorum. Çıkartırken yırtılmış oluyor
Bende de göz kuruluğu var onunla alakası yok. Bir yerlerde bir şeyler yanlış olmalı. Yoksa kontakt lensler kolay kolay yırtılmaz. Hatta parmaklarınızın arasına alıp çekiştirseniz bile zor yırtılır. Bir yerde bir sıkıntı var ama anlayamadım.

Bende de göz kuruluğu var onunla alakası yok. Bir yerlerde bir şeyler yanlış olmalı. Yoksa kontakt lensler kolay kolay yırtılmaz. Hatta parmaklarınızın arasına alıp çekiştirseniz bile zor yırtılır. Bir yerde bir sıkıntı var ama anlayamadım.
Çıkarış şeklimde mi bir problem var? Lensi hafif aşağıya indirip iki parmağımla kıstırıp alıyorum. Başka türlü alamıyorum. hemen elime solüsyon döküp kabına koyuyorum. Tırnaklarım da uzun değil. Dün sadece sıkıştırıp aldıktan sonra birbirine yapışmıştı, onu açmaya çalışırken oldu sanırım. Çok üzgünüm

Back
X