sürekli mesaj atan, arayan yakınınızdan rahatsız olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Darısı bana
Dinimiz supaneke amin

Bence ders çalışma planı yap , ablanla da paylaş bu planı . Aralarda konuşabiliriz. Açamam ders çalışırken deyin , telefonu da uçak moduna alın .

Bence ders çalışma planı yap , ablanla da paylaş bu planı . Aralarda konuşabiliriz. Açamam ders çalışırken deyin , telefonu da uçak moduna alın .
Aralarda da insan kafa dinlemek istiyor

Bı de uçak modu vo wifi moduna geçti
Artık ucak modundaysan da araniyosun

Beni günde 3-5 kere ota boka arayan bir yakınımı yavaş yavaş soğuk konuşarak azattim aramasını ama zaman aldı darısı başınıza çok gıcık bir durum arayan kim olursa olsun ota boka aranmaz mesaj atılmaz ben böyle düşünüyorum

hayır rahatsız olmam çünkü aşırı ders çalıştığım için bir allahın kulu arkadaşım kalmadı imdatlar olsun ilgiii diye kendimi yerlere vurmak üzereyim

basliga cevabim rahatsiz olurum.

ama konudaki kisi kardes, bana o yuzden garip geliyor,
ben de kardeslerim arasinda daha az sosyal olanlariyim,
ama kac yasinda insanlariz, birbirimizin huyunu suyunu biliyoruz yani.

ablanizla gorusunce biraz gonlunu yapin bence,
ama cok da alttan almayin, bilsin ki sizin karariniz, tarziniz bu yonde.

Ablanızın herhangi bir meşguliyeti olmadığı için size sardı muhtemelen. Gün içinde hal hatır sormak için arayabilir tabiki ama ders çalıştığınızı bile bile sizi meşgul etmesi çok ayıp.
Kardeş olmanız karakterlerinizin aynı olduğu anlamına gelmiyor. O seviyor diye sizde sürekli iletişim halinde olmaktan hoşlanmak zorunda değilsiniz.

Nefret ediyorum böyle ailesine bağımlı tiplerden. Saatlerce annesiyle abkasıyla her gün telefonda konuşanlardan. Kendi hayatları yokmuş gibi. Açmayın mesajlarjna da cevap vermeyin. Bi süre sonra vazgeçer zaten. Ders çalışıyodum görmemişim uyuyodum duymamışjm falan diyin. Ay hiç çekemem valla

Ayni boyle bir arkadaşım var, sürekli derdinden bahsediyor her seyi yaziyor her seyi soruyor . Bir sürü işim var kitaplarim var okunacak, Fransızca öğreniyorum derslerim, eşimle geçireceğim vaktim var vs vs .
mesajda boyle boş konuşacak hiç vaktim yok oda evli ama nasıl bu kadar vakit buluyor anlamıyorum.
Çokta seviyorum ama artık gına geldi psikolog gibi kullaniyor beni net .

Çözüm olarak mesajlarına 4 -5 saat sonra cevap veriyorum hep yogun olduğumu yaziyorum.

Kibarca uyarmışsınız olmamış, ben yaptığınızda sıra dışı bir şey görmedim. Mesajlarına cevap vermemeye devam edin. İlla ki cevap yazacak olursanız akşamları belli bir saatten sonra yazın, telefonu sessize almıştım şimdi baktım dersiniz. Watsap ayarlarınızdan da görülme görüntüleme durumlarınızı kapatın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…