sürekli mesajınıza geç cevap veren sevgiliniz varmı?

depresiffpolyanna

hüzne inat gülümse..
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
3.476
10
46
Tokat
Evde, işte, arkadaslarıyla farketmez her ortamda msjınıza geç cvp veren sevgiliniz varmı kızlar? 15 20 dk belki 1 saat..
yoksa benimki mi anormal?
Bu konu hakkında uyardınız mı kendisini?
Nasıl bi yol izlediniz bu davranısını tekrarlamaması için?
YOKMU BU HUYUNDAN VAZGECTİREN :/

Son düzenleme:
Erkekler öyle canım bu kadar ufak detayları düşünemezler maalesef

işi olmadıgı halde msjı okuyup tlfnu cebıne koyamaz degilmi, mesela benim nisanlım bnm ynmdayken tavla oynuyoruz mesela, oyunu bırakır arkadaslarıyla msjlasır gelen msjlara hemen cevap verir. Banada napıyosun dediğimde yarım saat sonra attıgı msj tavla oynuyorum hayatım der.. Kimle diye sorarım 1 saat sonra şunla şunla der bu cok sacma degilmi kızlar :/ anlam veremiyorum

Son düzenleme:
bence geç cevap vermesi değil neden geç cevap verdiği önemli...açıkçası biz de durum tam tersi genelde ben geç cevap veririm...o da geç cevap verebilir...bunu hiç sorun etmedik çünkü zaten günde 5-6 kere konuşuyoruz... siz de eğer gün içinde 4-5 kere konuşuyorsunuz 10 dakka 20 dakka geç cevap yazmasında sorun yok bence... eğer telefonun başında bekliyorsan ondan gelecek cevabı 10 dk-20 dk ya takarsın...bekleme..

En nefrett ettiğimm şeyyyy msjıma geç cevap verilmesidirr
Kıyametleri kopartırımm
1 saat yazmıssınız şok oldum ne yani ben msj atıcam sevgilime o bana 1 saat sonra dönecek
Geçerli bi sebebi yoksa bence cok anormal bir durumm

Canım biz saat başı napıyosun nerdesin diye msjlasırız. Bekleme diyosunda acil bşy oluyo msj atıyosun yarım saat bekletiyo sinir küpüne biniyosun.

Cok sükür benden biri cıktı nihayettt :)
Kriz geciriyorum sorma arkadasım artık neden diye sormaktanda bıktım hep bi bahanesi var hep.. duymak istemiyorum artık o bahanelerini
Simdide gene aynı seyi yaptı azarlıyorum ama haklıyım yani

Valla ben yazıyosam oda yazacak msj yazmak insanın bir dakikasını bile almıyorr
Allaha şükür benim sıkıntım yok ama arada 2 dk geç yazıyo ona bile kızıyorum
Sende ne yap canım biliyomusun onun gibi davranmayı denedin mi hiç
Sende umursama birazcık hatta msj attıgında msj atma bi bakalım ne oluyo

benim de en sinir olduğum şeylerden biridir,kavga sebebidir.
biz hemen cevap veririz birbirimize,geç cevap verdiğimizdede sebebini söyleriz
insan keyfine göre yarım saat sonra, bir saat sonra cevap veriyorsa normal değil bu bence

vayy be burda en sabırlı insan benmişim anladım şuan tercihlerimi bir daha iki kez düşünüpte vermem gerektiren işaaretler topluluğundan birini daha yaşadım yani

denemem mi canım benim denedim tabi her türlü yolu denemeye calısıyorumm 2bucuk yıldır yedi bitirdi beni yaa, kıyameti koparıyo ben gec cvp verdiğimde.

Ne güzel canım nazar degmesin masallah suan emin oll o kadar cok özeniyorum ki size...

canım sendemi bizdensin :) hiç uyarmadın mı sevgilini peki? Nasıl dayanıyosun yaaa :)

gerçi artık sevgilim değil ama neyse gene de sorunu cevaplıyım
uyardım hemde +1000000000000000000000000000 defa
her defasında bir bahanesi oldu ve gene geç cevaplar verdi yani
ee malum insan aşık olmayınca sevmediği bir kıza msj atmak istemez haklı olarak

ya hayır bi anlam veremiyorum nisanlımın beni sevdiğinden eminim ama neden böyle yapıyo anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…