- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Sevgilim yok.
Ama eski sevgilimle bu konuda çok hassastık.
Geç mesaj atmak adeta bizi deli ederdi.
En fazla 10 dk geç.
Diğer zamanlar dk.sında mesaja cevap vs.
Zaten bu yüzden de psikopat gibi olmuştuk 2 dk geç yazınca noldu ? neden geç yazdın maabetine girilirdi hemen.
Allahıma şükürler olsun ki şimdi rahatım.
Aşırı mesajlaşmak cidden sinir krizine sokar adamı yaa.
Ahh akıllandım ama biraz gec oldu sanırım cok sans verdim anacım baktım olmuyo bende kendimi bırakıyorum artık birazda o sinir krizleri gecirsin, birazda o benim umursamamazlıgımdan yakınsın. Mesela 10 dk önce msj attı acıp okumadım bilee ama o eminim bu saatte kimse msj atmaz onun dısında. bekleticem beklesin ki ne cektiğimi anlasın biraz degilmi
bunlar çok basit şeyler Allah korusun ayrılırsanız ne zaman atarsa atsın yeterki mesaj atsın diye üzülür durursun yanındayken senle ilgileniyosa geçre olsa cevap veriyosa doğru düzgün biriyse gerisi hikaye derim
ayyyyy laylaylom0 aklımı okumus buraya yazmıssın resmen! Aman Allahım :) Yaa huylu huyundan vazgecmiyor azarla, kavga cıkar gene ertesi gün aynı. Ben son care olarak onun bna yaptıgının aynısını yapmaya basladm napıyım kafayı yiyip bitircem yoksa :)
benim de en sinir olduğum şeylerden biridir,kavga sebebidir.
biz hemen cevap veririz birbirimize,geç cevap verdiğimizdede sebebini söyleriz
insan keyfine göre yarım saat sonra, bir saat sonra cevap veriyorsa normal değil bu bence
bizdede bu sorun vardi ben hemen cevap verirdim o ise gec yazardi veya hic cvp vermezdi. Ben ama gec yazdigimda hemen tartisirdik. Bizim iliskimiz bitti ayrildik dün. Cünkü gec yazma sebepi baska kizlarla konusmasiymis. yani anlasilan o benimleyken kac tane sevgili edinmisti.
kızlar hatırlayın.ilişkinin ilk zamanlarında saniyesinde msjlara cevap gelirken şimdi önemsenmiyo....neden????çünkü bizi çantada keklik görüyolar.önemsemiyolar.bence dikkatli olmak gerek.
tumeosay haklısın canım ama yasamayan bilmez inan günlükk bas agrısı eksik olmuyo sayesinde cok sey istemiyorum zaten ben.. Arkadaslarını artk daha fazla önemsediğinide hissetmeye basladm kendini 2. plana atılmış gibi hissetmek zor cok zor yasamayan bilmez..
işi olmadıgı halde msjı okuyup tlfnu cebıne koyamaz degilmi, mesela benim nisanlım bnm ynmdayken tavla oynuyoruz mesela, oyunu bırakır arkadaslarıyla msjlasır gelen msjlara hemen cevap verir. Banada napıyosun dediğimde yarım saat sonra attıgı msj tavla oynuyorum hayatım der.. Kimle diye sorarım 1 saat sonra şunla şunla der bu cok sacma degilmi kızlar :/ anlam veremiyorum
bunu ben acccccayip takardim, hep bu yuzden kavga ederdik, butun gun mesajlasirdik durmadan, ama bence saglikli degil ya, telefona tiryaki geziyodum resmen, sonra bitti, telefona bakmamaya basladim basta zor olsada, simdi geri dondu, her dk msj yazio ben gunde 1-2 defa bakiyorum sadece, aman cokta fifi, o yansin derdine.. takmayin telefonlari falan, siz atmayin o dusunsun aa niye atmiyo acaba diye, biraz independence kizlarrr
aynısını bende yaşadım ordan biliyorum :) bu durum ilişkimizin sonu oldu o yüzden bu kadar büyütmemek gerektiğini düşünüyorum bıktırınca olmuyo tükeniyosun tükettiriyosun onlar bizim kadar derin düşünmüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?