sürekli mesajınıza geç cevap veren sevgiliniz varmı?

Evet seni cok iyi anlıyorum kuzenim ve sevgiliside böyleydi biri 2 dk geciksin kıyamet kopuyodu tlfn ellerinden hiç düşmüyodu oda biraz abartı oluyor canım

Benimki sizin verdiğiniz sürelere göre geç atıyor sayılmasa da ben benim hızımda yazmadığı için bozulup ikinci mesajı atıyorum.Nerdesin be diye.
Hiç bir şey yapmamış olsa da anında mesaj gelmediği oluyor 2 dk garanti.Bende beklemekten hiç hoşlanmıyorum kızarım genelde.

bunlar çok basit şeyler Allah korusun ayrılırsanız ne zaman atarsa atsın yeterki mesaj atsın diye üzülür durursun yanındayken senle ilgileniyosa geçre olsa cevap veriyosa doğru düzgün biriyse gerisi hikaye derim

tumeosay haklısın canım ama yasamayan bilmez inan günlükk bas agrısı eksik olmuyo sayesinde cok sey istemiyorum zaten ben.. Arkadaslarını artk daha fazla önemsediğinide hissetmeye basladm kendini 2. plana atılmış gibi hissetmek zor cok zor yasamayan bilmez..

tabi bu ayrıntı da önemli .. abartmamak gerek herşey tadında güzel .. sen sevgilini tanıyorsun nabza göre şerbet vereceksin arttık

maalesef hep ayni canim
hic bitirme kendini..ne kadar zor gelsede.
hani bazen anlamiyorum da acaba bende mi sorun var, ben mi kendimi ifade edemiyorum diye ama yok..
sonucta seviyorsun.. aklin onda.. ilgini sevgini göstermek istiyorsun ama yoook kar$idan birsey gelmiyor ki ne göstereceksin.
Sürekli tek taraflida olmuyo ne kadar sevildigini bilsende..

Benimkine kendi kendime zaman tanidim bakalim bu sefer daha dikkatli davranip sözünde duracak mi.
pek ümitli degilim ama kendi bilir aframi taframi cekmeye razi ozmn
düsündükce gicik oluyorum cünkü surat asip sitem etmekte bir süre sonra insanin canin sIkIyo yoruyo..

bizdede bu sorun vardi ben hemen cevap verirdim o ise gec yazardi veya hic cvp vermezdi. Ben ama gec yazdigimda hemen tartisirdik. Bizim iliskimiz bitti ayrildik dün. Cünkü gec yazma sebepi baska kizlarla konusmasiymis. yani anlasilan o benimleyken kac tane sevgili edinmisti.

kızlar hatırlayın.ilişkinin ilk zamanlarında saniyesinde msjlara cevap gelirken şimdi önemsenmiyo....neden????çünkü bizi çantada keklik görüyolar.önemsemiyolar.bence dikkatli olmak gerek.

Ayyyynennnnn, ayynennn.. Tıpkı bizi yazmışsın arkadaşım.

Eğer mesajlaşma alışkanlığınız varsa böylede olmalı bence.

Benimki şuan askerde, o yüzden geç yazsada bişey diyemiyorum asker sonuçta. Ama her defasındada diyorum; sen askerde olmayacaktında bana geç cvp yazacaktın hee.. diye..

Bizdede yukardaki arkadaşımın söylediği gibi, hemen cevap yazılır... geç yazılıyosa sebebi söylenir... eğer sebebi yoksa bahane üretiliyosada kavga sebebidir.

gercektenmi cok üzüldüm canım ya :/ ne zamandır birlikteydinizki

kızlar hatırlayın.ilişkinin ilk zamanlarında saniyesinde msjlara cevap gelirken şimdi önemsenmiyo....neden????çünkü bizi çantada keklik görüyolar.önemsemiyolar.bence dikkatli olmak gerek.

evet iliskinin basında böylemiydik canım ya tüm günn konusurdukk tlfn elimizden düşmezdi iliski cok duragan hale geldi suna bak eski heyecanlar nerde..

aynısını bende yaşadım ordan biliyorum :) bu durum ilişkimizin sonu oldu o yüzden bu kadar büyütmemek gerektiğini düşünüyorum bıktırınca olmuyo tükeniyosun tükettiriyosun onlar bizim kadar derin düşünmüyolar

Ya şuan Arkadaşlarıyla diyaloğu ağır basıyo sevgili edinmeyi beraberinde getiren sorumlulukların hiç farkında değil ilerde bu benim eşim olacak belkide arkadaşlar kopcak diye ince düşünemiyorlar onu anca biz düşünürüz .. doğru söylüyosun çok saçma ama erkek işte yaa

bunu ben acccccayip takardim, hep bu yuzden kavga ederdik, butun gun mesajlasirdik durmadan, ama bence saglikli degil ya, telefona tiryaki geziyodum resmen, sonra bitti, telefona bakmamaya basladim basta zor olsada, simdi geri dondu, her dk msj yazio ben gunde 1-2 defa bakiyorum sadece, aman cokta fifi, o yansin derdine.. takmayin telefonlari falan, siz atmayin o dusunsun aa niye atmiyo acaba diye, biraz independence kizlarrr

oohhh ne kadar iyi yapmıssın arkadasım valla cok mutlu oldum sürünsünler biraz degilmi:)

Aynen canım kafana taktıkca sorun yapıyosun uzatıyosun karsındakinede yansıtıyosun kavgaya dönüsüyo zamanla ayrılık sebebi bile olabiliyo bu gec yazma konusu mlsf.. Bende cok yasadım biliyorum

o sızın msj larınza gec cevap verıyosa sız hıç cevap vermeyın bence.
bız esımle sevgılıyken ben hıc msj atmazdım ondan beklerdım ılk adımı hep.evlendık hala oyleyım
bazen askımı anlatan msj atayım,sozlersoylıyım yada bellı eden bıseyler yapayım dıyorum
sonrada dıyorumkıı amaaannn ben nıye yapıyorum o yapsın o dusunsunnn

Bunun tek çözümü var.. Aynısını yapıcaksın.. Anlayacak yaptığını.. Yok anlamadı mı o zaman zaten o adamdan hayır gelmez sana.. Demek ki ilişkisi gözünde yok adamın..

Neyse ki öyle problemim yok biz sevgilimle hiç mesajlaşmıyoruz..:)Yaşımız geçti galiba:) Arada mesaj gelsende naber ne yapıyorsun değil.. Teli kapattıktan sonra yada olmayacak bir anda özledim seviyorum vs diye geliyor..:)

7 24 surekli sevgiliyle konusma istegi normal degil ya. Bu bi hastalik bence.. Ve ben en agir hastalardan biriyim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…