Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sodayı denemeliyim sade soda içemiyorum normalde limonla kurtarırım gerçekten 1 haftadır hem açım hem yiyemiyorum zarar vermekten de korkuyorum bebege bu cumartesi doktoruma gidicem migde bulantısı için ilaç uygun görür umarımÇoğu zaman bir faydası olmuyor maalesef..
Ama Hamilelikte güvenli kullanabileceğiniz mide bulantısı hapları var onlardan kullanabilirsiniz . Onun yanı sıra sodaya bolca limon sıkıp içebilirsiniz limon mide bulantısına iyi geliyor..
Çok az yağlı yemekler yeyin daha ferah şeyler tüketmeye çalışın ki eminim zaten bunları yapıyorsunuz ama ben yine de dedim işte![]()
Teşekkür ederim fikirleriniz için bugün deniycemKokmayan haşlama şeyleri deneyin patatesi kabağı haşlayın. İlaçları var doktorunuz yönlendirir zaten. Allah kolaylık versin
Allah yandım desene20 haftalik oldum hala devam ediyor bende de 6 haftaya dogru basladi kilo dahi verdim ama cok sukur prilam dr kullaniyorum her gece ac karnina 2 tane iciyorum cok rahatim yumurta vs yiyebiliyorum yemek pisirebilirim ama tiksindigim seyleri hala yiyemiyorum balık vs
Bende kiviye taktım bu ara sürekli yiyebiliyorum Allahtan yararı çok yiyemesemde bişeyler ondan vitamin alıyorumZaten bu dönemde bi şeyden tiksinince hiç geçmiyor ilk hamileliğimde hindistan cevizi diye tutturmuştum (survivor dönemiydi merak işte ) yedim midem bulandı şimdi görmek bile istemem kızım 3 yaşında![]()
Hic yemek yememek iyi birsey degil zayiflarsin hasta düşersin kisa zamanda hastahaneye gidip ilac yazdır benceAllah yandım desenevallahi bi haftadır sürekli bi migde bulantısı eşim bazen heveslenip acaba kalp atışı karından duyulurmu diye kulagını karnıma koyuyor migdem savaş içerisinde bu ne yahu ne yiyip içtin migden böyle diyo
keşke bişeyler yiyip içebilsem sadece su bolca su hep su
![]()
bunun ilaçları var doktora sorup alabilirsin7 haftalıgım ama gece gündüz sabah öglen Allahım 1 saat bile olsa geçmezmi bu bulantı hissi çok yoruyor beni yemek yiyemiyorum yaglı salçalı yumurtayı bile yiyemiyorum bulanıyor sürekli geçmiyo nasıl geçer bi yardım edin en azından hafiflesin
İşte yağsız salçasız hafif şeyler dene. Normal zamanda miden bulanınca da bunları yiyemezsin haşlama sebze meyve ekmek yoğurt yağsız makarna deneyebilirsinBende kiviye taktım bu ara sürekli yiyebiliyorum Allahtan yararı çok yiyemesemde bişeyler ondan vitamin alıyorum![]()
7 haftalıgım ama gece gündüz sabah öglen Allahım 1 saat bile olsa geçmezmi bu bulantı hissi çok yoruyor beni yemek yiyemiyorum yaglı salçalı yumurtayı bile yiyemiyorum bulanıyor sürekli geçmiyo nasıl geçer bi yardım edin en azından hafiflesin
Ya sabah yogurt yiyebiliyorum peynir ekmek yeme alışkanlıgım yok ama zorluyorum kivi yiyorum mercimek çorbası gibi sade şeyler ama genede yararı olur cumartesi randevum varHic yemek yememek iyi birsey degil zayiflarsin hasta düşersin kisa zamanda hastahaneye gidip ilac yazdır bence
Bugün denicem inşallahİşte yağsız salçasız hafif şeyler dene. Normal zamanda miden bulanınca da bunları yiyemezsin haşlama sebze meyve ekmek yoğurt yağsız makarna deneyebilirsin
12 haftaya çok varryağlı salçalı yemekler, yumurta yiyememeniz normal. Bunlar kokulu ağır şeyler. Bu dönemler daha çok peynir ekmekle geçer. Elma iyi gelir mide bulantısına. 8-10. Haftalarda tavan yapar 12. Haftada tak diye geçecektir![]()
12 haftaya çok varrNeyse deniycem burda verdiginiz ipucularını yardımı olur inşallah