• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli milletin orasına burasına bakan adam

Iliskiler neden yasanir? Olaya boyle bakmak lazim. Paylasim icin, tamamlanmak icin, sevgi sefkat gormek icin... Bu cogaltilabilir. Ancak karsimizdaki kisi bize uymuyorsa onu bize uydurmamaliyiz. Ya da ne bileyim karsimizdaki kisinin psikolojik sorunlari varsa biz onun psikologu degiliz. Ya da bir erkege annelik yapmak icin onunla birlikte degiliz mesela.
Bu adamda yaninda onun icin ozel biri varken gozunun baskalarinda olmasi, supheli davranislar sergilemesi, kolumu sana sokarsam diye tehditvari konusarsk siddete meyilli davranislar sergilemesi durumunda yapilacak tek sey iliskiyi bitirmektir. Isrsrla surdurmenin anlami yok. Ki adam da bitirmis zaten. Yani iki kisi de devam etmemesi kararinda. Uzerinde konusulacak cok birsey yok aslinda.

Önce öyle değilmiş canım, o kibar adam gitmiş yerine böyle biri gelmiş
😂😂😂 Zaten bu erkek milletinin hiç kötüsü yok. Hepsi başta mükemmel, sonra bişey oluyor. Valla 5 yıllık kocamı şuan tanıyamıyorum kaldı ki sevgiliye güveneyim. Pehh...

İyi madem çok iyi haltsa işte gidip ayaklarına kapansın, yalvarıp ağlayıp geri kazansın. Beraber bakarlar milletin gtne başına çekirdek kola eşliğinde 😆

Ya bu bazı kızlar hayret bişey yaa..Tanımadığn etmediğin adamla şehir dışına tatile felan ne cesaret..Bak adam normal değilmiş işte ya bişey yapsa ya zarar verse ya öldürse Allah muhafaza haberlerde neler görüyoruz tövbe tövbeee..Şimdi kolumu sokarım diyen yarın neler sokmaz

😂😂😂 Zaten bu erkek milletinin hiç kötüsü yok. Hepsi başta mükemmel, sonra bişey oluyor. Valla 5 yıllık kocamı şuan tanıyamıyorum kaldı ki sevgiliye güveneyim. Pehh...

İyi madem çok iyi haltsa işte gidip ayaklarına kapansın, yalvarıp ağlayıp geri kazansın. Beraber bakarlar milletin gtne başına çekirdek kola eşliğinde 😆
Aman ne halleri varsa görsünler. Zaten ikisi de manyak😂

Ya bu bazı kızlar hayret bişey yaa..Tanımadığn etmediğin adamla şehir dışına tatile felan ne cesaret..Bak adam normal değilmiş işte ya bişey yapsa ya zarar verse ya öldürse Allah muhafaza haberlerde neler görüyoruz tövbe tövbeee..Şimdi kolumu sokarım diyen yarın neler sokmaz

3 günlüğüne tatile gitmişler yuh ya. Adam zaten manyak ya bir şey yapsaydı? İyi cesaret. Ben netten buluşmaya korkarım. Millet birbirine slm yazdıktan sonra tatil planı yapıyor

3 günlüğüne tatile gitmişler yuh ya. Adam zaten manyak ya bir şey yapsaydı? İyi cesaret. Ben netten buluşmaya korkarım. Millet birbirine slm yazdıktan sonra tatil planı yapıyor

Heh ben de onu diyorum bnce adam değil arkadaş daha sorunlu bnce de hakszlık etmiş tam tencere kapak olmuşlar..Derhal özür dileyip barışsınlar acil bir tatil planı düzenleyip ateşkes imzalasınlar

Aaaa haksızlık yapmış arkadaşın, cabuk geri dönsün...
:kusmuk:

koşarak uzaklaş, bunu soran arkadaştan.

Back
X