- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi Zomzom3535
Arkadaşınıza hayatı boyunca, ilk ve tek çıkma teklifi eden şahıs bu muydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce öyle değilmiş canım, o kibar adam gitmiş yerine böyle biri gelmiş
Aman ne halleri varsa görsünler. Zaten ikisi de manyakZaten bu erkek milletinin hiç kötüsü yok. Hepsi başta mükemmel, sonra bişey oluyor. Valla 5 yıllık kocamı şuan tanıyamıyorum kaldı ki sevgiliye güveneyim. Pehh...
İyi madem çok iyi haltsa işte gidip ayaklarına kapansın, yalvarıp ağlayıp geri kazansın. Beraber bakarlar milletin gtne başına çekirdek kola eşliğinde![]()
Ya bu bazı kızlar hayret bişey yaa..Tanımadığn etmediğin adamla şehir dışına tatile felan ne cesaret..Bak adam normal değilmiş işte ya bişey yapsa ya zarar verse ya öldürse Allah muhafaza haberlerde neler görüyoruz tövbe tövbeee..Şimdi kolumu sokarım diyen yarın neler sokmaz
Ben bu kadar çatlak olmam olamamOyle bi anlatiyorsun ki diyecem simdi arkadaşın felan degil o kadin bizzat sensin
Saf işte"Kolumu sana sokarım , görürsün" diyen adama mi haksızlık yaptığini düşünüyor??
Arkadaşınin akli biraz kıt mi??
Evet. Yalnızlar grubunun birinde tanışmışlar üstelik kız 30 lu yaşlarda adamda 50Adamla internette mi tanıştı?
3 günlüğüne tatile gitmişler yuh ya. Adam zaten manyak ya bir şey yapsaydı? İyi cesaret. Ben netten buluşmaya korkarım. Millet birbirine slm yazdıktan sonra tatil planı yapıyor
hahaha kiz gece gece cok güldürdünHeh ben de onu diyorum bnce adam değil arkadaş daha sorunlu bnce de hakszlık etmiş tam tencere kapak olmuşlar..Derhal özür dileyip barışsınlar acil bir tatil planı düzenleyip ateşkes imzalasınlar

Anladım zaten saçma sapan bir durum olduğunu, adamı reelde doğal haliyle görmediğiniEvet. Yalnızlar grubunun birinde tanışmışlar üstelik kız 30 lu yaşlarda adamda 50