Sürekli mutsuz olan akraba

Bende de var böylesi ki benden yaşça büyük ablam da olmadığı için ablam yerine koyarım beraber de büyüdük .ama gerçekten bir süre sonra benim hayat enerjimi de tükettiğini hissettim. Yani dertleri dert değil , memnunsuz , herkes nazar ediyor , mobbing yapıyor , mutsuz . İşi gücü yerinde çok şükür ama memnun edemiyoruz sadece oda bekar ve evlenmek istiyor fakat onları bile beğenmiyor hiç Bir şekilde kimseyi de kendine layık görmüyor ama yalnız kaldım diye de üzülüyor .her türlü sorun gördüğü hoşlanmadığı şeylere çözüm ve açıklık getirmeme rağmen iyi hissettirsin diye yine de bir şey bulup mutsuz oluyor . He bide benim derdim olsa asla tam olarak anlatamıyorum başlasam daha yarısında oda dert mi bende de bu var diyip kesiyor . Çok seviyorum ama artık 2 yıldır pek görüşmüyorum ararsa konuşurum gelirse misafir ediyorum kafam rahat. Enerjimi tüketiyordu açıkçası. Normalde hafta sonları plan yapar yalnız olduğundan beraber yapar bizim evde de yatılı geçirirdik kız kardeşler gibi takılırdik ama artık yeter . En güzeli mesafeli sevmek sizinde bı canınız var . 2 yıldır hayatımda temizlik yaptım beni rahatsız mutsuz enerjimi alan insanları yavaş yavaş çıkardım . Tamamen kopmak değil onlar hâlâ varım zannetse de hayat şartları diyip mesafe koydum . Sizde deneyin rahatlarsınız.

Ne desem anlamayacak. Ve en ufak hareketinde seni suçlayacak. Değil mi Kedigiller20

Kendi haline bırakın, kervan yolda düzelir

Sizi dertlerini anlattığı bir figür olarak görüyor. Benim arkadaşım vardı aynı böyle. Açıkçası olsa da olmasa da olurdu benim için o yüzden ki bir gün tak etti bana kavga ettim ve iletişimi kestim numarasını da sildim. Kuzen olduğu için zor olur. Dediklerine sürekli cevap vermeyin, çözüm sunmayın. Siz çözüm yarattıkça o daha fazlasıyla gelecektir.

Yüzüne gülmüyorsunuzdur umarım.
Bir de sizin de başka görüşeceğiniz kişi yok galiba ki bununla takılıyorsunuz.
Ay valla kendim bile karamsar olunca , kendimi atasım geliyor. Bırak kuzeni kardeşimi bile bu halde çekemem.

Ay hayatta katlanamam öylr insanlara
Kuzenim olmasını geçtim valla kardeşim olsa çekemiyorum ben
İmdaaat diye kaçasım geliyor
Ömür törpüsü gibi

Bu tip insanlara enerji vampirleri deniyordu sanırım. Bu konuda çekilmiş güzel videolar ve yayımlanmış makaleler mevcut.
Bu tip insanlardan benim hayatımda da var yavaş yavaş çıkarıyorum hepsini. Çünkü sonu yok böyleleriyle ilişkilerin. Ama siz ben hayatımdan çıkaramam derseniz ilişkinizi minimize edebilirsiniz. Bu tip insanlar olumsuzluklardan beslenir. Hiçbir sıkıntı olmasa da kapının kulbuna bakıp dertlenir.
Bir de ne var biliyor musunuz? Size böyle dertli dertli yakınıyor ya, bu tipler aslında yansıttıkları kadar dert etmiyorlar kendilerine. Gerçek manada bir sorunu olan ve bundan kurtulmak isteyen insan bütün yolları dener; ama onlara göre çözüm yoktur zaten çünkü aslında sorundan kurtulmak istemiyorlar.
En iyisi bu tip insanları çok dikkate almamak. Yani onun sorunlarına çözüm üretmeye, ona akıl vermeye çalışmayın; kendi istemedikçe olmayacak. Derin muhabbetlerden ve ilişkilerden kaçınmak en iyisi.

Ay tam Don Kisot, olmayan bir yel degirmenine karsi savasiyor

Bilmiyorum, ben karsiyim dert dinlemelere
Cunku gunun sonunda sizin de modunuz duser
Aylarin yillarin sonunda da iyi ki bir dert dinledin olarak kalirsiniz
Bir sure sonra buldugunuz cozumlere de burun kiviracak ve hatta sizi suclayacak olabilir

O yuzden dinlemeyin dert falan
Bu ona da zarar
Kendini boyle var etmesin

Cok ciddi dertleri varsa bile herkes kendi gobegini kessin
Herkes kendi hikayesinin kahramani

Son düzenleme:
Herkes kendı mutluluğundan sorumlu. Önce kendi mutluluğunu sağlamayı öğrenmeli.Sizin yapabileceğinizbirşey yok. Youtubeda olumlama frekans falan dınleyebılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…