Sürekli Mutsuzluk

Yenibihayat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
29
7
1
Merhaba,
Sürekli Mutsuzluk halindeyim anlık gülüyorum egleniyorum ama kafam bomboş gelecekten korkuyorum başıma ne gelecek boşanırsam ne olur boşanmazsam daha mı mutlu olurum bilmiyorum.. etrafta herkes bi hayat telaşında kendime bakıyorum amaçsız yaşıyorum sanki her günüm boşa geçiyor gibi geliyor boşanmaya karar verdim yine mutsuzum sonum ne olacak diye düşünüyorum..bidaha birilerine güvenebilirmiyim daha kötüsü olursa diye beynim yandı. geçmişe çocukluk günlerime hasretim.. yaşımın olgunlugunu kazanamamış gibiyim.. sürekli bi kaygı sürekli bi çaresizlik herşey güzel olacak diye uyuyorum ama uyandıgımda yine mutsuz bi gün sürekli bi karamsarlık..

Ben öyle düşünmüyorum diğer konunuzda da yazmıştım, evlenmek kadar boşanmakta biz insanlar için . Tabiki kimse boşanmak için evlenmez, ama bazen mecbur kalınıyor aldatma, şiddet varsa, sevgi saygı bitmişse.
Boşanıpta Mutlu olunmaz diye birşey Yok , bence siz haklıysanız ve haksızlığa uğramışsanız Allah size daha iyi kapılar açacaktır.
Küçük İyilikler yapın, hayvanları çocukları sevindirin , sizi daha iyi hissettirecektir. Çalışıyorsanız kafa dağıtmanız daha kolay olur.
Siz iyi olup hayata iyi baktıkça nasıl güzel kapılar açılacak önünüze göreceksiniz, teselli için söylemiyorum bunun çok örneğine şahidim.
Her gecenin bir sabahı var, Emin'im sizde zamanla daha iyi olacaksınız

Evliliginizde mutsuz oldugunuz icin belki boyle karamsarliga kapilmisinizdir.birazdaha konunuU azcasiniz cocugunuz varmi kacyillik evlisiniz

Depresyona girmiş olabilirsiniz, bir uzmana görünün bence.
Teşşekürler.
Teşşekür ederim.. Bilmiyorum sanki kendimi bildim bileli bu ruh hali içindeyim.. şuanki durumumlamı alakalı yoksa onunla daha mı arttı inanın bilmiyorum.
Haklımıyım onuda bilmiyorum..
Genel olarak bakarsanız eşim işinde gücünde kendi halinde bi adam bişeyimi eksik etmez vs. Ama sinirlenince herşeyi mahvediyor.. baskıcı bi yapısı kıskanclıgıda vardı biraz azalmıştı son zamanlarda birazda hep kendini haklı bulan bi tip. ya diyorum daha kötüsü çıkarsa karşıma.

Evliliginizde mutsuz oldugunuz icin belki boyle karamsarliga kapilmisinizdir.birazdaha konunuU azcasiniz cocugunuz varmi kacyillik evlisiniz
Çocugum yok 6 yıllık evliyim.

Hakkınızda hayırlısı olsun, insan bazen seçimlerinin sonucundan emin olamıyor. En iyisi hayırlısı olsun deyip dua etmek, Allah sizin için em doğrusu neyse onu yapmanızı nasip etsin. Bende aynı durumdayım aşağı yukarı, ama iş ve çocuklarım derken zaman geçiyor. Çok düşündüm ve Eşime bunları anlatınca "bundan dolayı boşanılmaz, bu yola beraber çıktık, bi şekilde yürüteceğiz "diyor bana. Bende kendisine bıraktım, sürekli sorun çıkaran, hayatından mutsuz olan, şikayet eden o çünkü. İyiyken iyiyiz, ama canı sıkkın olunca benden çıkarıyor, mutsuz olmak için sebepler arıyor sanki. Aynı sinirlenince herşeyi yıkıyor.
Görünürde elle tutulur bi sebep Yok, dışardan bakınca herşey çok iyi halbuki.

Eşiniz ne diyor bu duruma, boşanmayı kabul ediyor mu. Kendisine söylediniz mi

O beni sevdigini boşanmak istemedigini kıskanclıktan böyle davrandıgını bidaha tekrarlanmayacagını falan söylüyor.. söylediklerinin içinden gelmedigini sadece o an canımı yakmak istedigini söylüyor.. bi kaç kez bu duruma geldik ama hiç bu kadar ciddi olmadım ben.

Belkide birbirimizi yemekten birbirimizin dilini anlayamadık bilemiyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz, aynı benim eşimin tavrı.

ben sadece çocuklar babasız büyümesin diye biraz daha bekliyorum zamana bıraktım, ama kesinlikle ayrılmam da demiyorum. Bardağı taşıracak son Damlayı bekliyorum sanırım. Çocuk lar olmasa beklemezdim heralde. Birde onun ailesi bana çok destek oluyorlar, onları da ezip geçemiyorum. Ne diyeyim hayırlısı olsun hepimiz için

Bende bir donem boyleydim. Bence bu kisinin melankolik yapisi ile de orantili. Bende hem melankolik biriyim hemde depresyonvari bir sey yasadim. Gercekten insan nelere alisiyor nelere eyvallah cekiyor. Bu dunyada olum disinda herseyin cozumu var.
Kotu gunler geciriyorsaniz da elbet gececek oyle dusunun. Neler gecmedi ki? Ama bu hali tek basiniza halledemezsiniz,nacizane bir tavsiye.
Size Allahtan huzur diliyorum,gercekten cok onemli bir sey. Bu ruh halini yasamayan bilemez.

Allah yardımcımız olsun İnşallah
Benimde aileden destek vardı ama yinede kimsede kendi çocugunu kötülemiyor.

Sanırım sürekli negatif düşündügüm için mutlu olmayı beceremiyorum.
Hayattan nasıl tat alınır bilmiyorum.
İnsanlarla bile konuşmak istemiyorum.
İnşallah rabbim bi huzur verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…