Of benim de buna benzer bir arkadaşım var. Bundan 5-6 yıl önce onun için ben her şeyden şikayet eden hayatı tepetaklak giden arkadaştım ve ne zaman dertleşsek beni terslerdi. Ben de kendimi hatalı görür ama yine de gider anlatırdım neden bilmiyorum. Sanki başka insanlar anlattıklarımı aleyhime kullanacak ama o dürüstçe yüzüme söylüyor gibi gelirdi.
Sonra işler değişti benim hayatım düzene girdi bu sefer o bana şikayet etmeye başladı. Önce ben bir kaç çözüm önerisi vermeye çalıştım yine terslenince sadece dinleyip haklısın demeye başladım. Onun ihtiyacı olan bu gibi geliyordu. Geçen gün eski konuşmalarımızı okudum ve hamileliğimin sonlarında yaptığı konuşmadan o kadar rahatsız oldum ki benimle böyle konuşmasına nasıl izin vermişim dedim. Yani susup onaylamam bile yetmemiş bazen.
Siz dinleyip onayladığınızda her şey tamamsa öyle devam edebilirsiniz. Ama orda da kapris çekiyorsanız gerçekten biraz mesafe koymayı düşünebilirsiniz.
Ay kusuruma bakmayın bu da benim aşamadığım bir durum sizi görünce ben de tutamadım kendimi resmen

Önerileri de takip edeceğim