- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Huzurumun kaçmasından, eşimin aklına şüphe düşürmekten endişe ediyorum. Hangimiz eşinin eski sevgilisin adını sayıklamasını hoş karşılarız ki? Tam bir kriz sebebi..Çok yersiz bir korku.
adını biliyor mu?Huzurumun kaçmasından, eşimin aklına şüphe düşürmekten endişe ediyorum. Hangimiz eşinin eski sevgilisin adını sayıklamasını hoş karşılarız ki? Tam bir kriz sebebi..
Bu fikre bayildimSayıklarken başına şerefsiz eşşek köpek falan mı desen o şekil sayıklarsan yanlış da anlaşılmazsın
Bilmiyor ama sorsa yalan söylememadını biliyor mu?
kuzum sen içinden sürekli eşinin ismini söyle çıkacaksa da o çıksın aile saadeti içinBilmiyor ama sorsa yalan söylemem
Sonuna da iyelik eki ekleyerek alistirmalara basladimkuzum sen içinden sürekli eşinin ismini söyle çıkacaksa da o çıksın aile saadeti için
13 ocakta katılıp nasıl popüler üye oldun anlatsana birazBüyütmeyin, geçer.
Durumumı sildim bu yazıyordu. Değiştirmedim bende. Mesaj sayım, emoji skorum ve ödül puanları yetti sanırım.13 ocakta katılıp nasıl popüler üye oldun anlatsana biraz
Tebrik ediyorumDurumumı sildim bu yazıyordu. Değiştirmedim bende. Mesaj sayım, emoji skorum ve ödül puanları yetti sanırım.
Darısı başına ağlakTebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?