Sürekli öğretmen değişiyor bi fikir verin

cadican

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
138
157
628
Bursa
Arkadaşlar merhaba, oğlum 5 yaşında . (Devlet) anaokulunda ilk dönem tek ogretmenle bitti ama ikinci dönem 1 ayda ikinciye öğretmeni değişti. Toplamda üçüncü öğretmenimiz ve yeni gelen öğretmen de pek kalıcı görünmüyor. Çocukların düzeni bozuldu ve oğlum okula gitmek istemiyor. Diger velilere soruyorum onlarda sikayetci bu durumdan.Önümüzdeki yıl da anasinifina gidecek.Alsam mi okuldan bi fikir verin bana.

Ben olsam alırdım okuldan.Sürekli öğdetmen değişikliği çocuğu etkileyebilir.

Bence de almalısınız. Çünkü kesinlikle etkiliyor.
Benim de ilkokulda benzer bir durum başıma gelmişti. Sonuç; tüm sınıf olarak temelimiz eksik kaldı. İleriki yaşlarda kendi çabalarımızla geliştirdik kendimizi.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanki alirsam çocuğuma haksızlık edecekmişim gibi hissediyor(d)um.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sanki alirsam çocuğuma haksızlık edecekmişim gibi hissediyor(d)um.

Bence okuldan almamakla haksızlık etmiş olurdunuz. :)
Ben de sonrasında okul değiştirip rahatlamıştım. Eminim ki yavrunuz da aynı hissi yaşayacaktır. Çocuklar çabuk alışıyor sonuçta akranlarıyla. :)

İnanın hergün bir bahane okula gitmemek için çünkü kendini güvende hissedemiyor. ilk öğretmenini dilinden düşürmüyor onu özlediğini söylüyor gözleri dolu dolu

Oğlum fazlasıyla duygusallaştı ve sürekli yanında olmamı istiyor bu aralar. Mutfağa gitsem sesleniyor anne neredesin korktum beni bırakıp gittin diye diyor
Kıyamam :( öğretmen değişikliğinin etkisi olabilir mi?

Hep ucretli ogretmen mi calisiyor? Bazen kadrolu ogretmenlerin dogum izni vs oluyor yerine gelenler kalici olamayabiliyor. Anaokulu secerken kadrolu olup olmadigina dikkat edin. Eger sorunlu bir okulsa ogretmen 3 seneden sonra gitmek istiyor.

Bize denk geldi ücretli öğretmen çok üzgünüm çok kafam karışik

Back
X