merhabalar. ben evli ve bir çocuk annesiyim.oğlumu ve kocamı çok seviyorum.evliliğimizin 3. senesindeyiz.kocam iyi bir insan ama anlaşamıyoruz.tv ve internet bağımlısı.bana olan ilgisi her geçen gün azalıyor.onun dışında benim kendi içimde kimseye açamadığım sorunlarım var. zaten burayada o yüzden üye oldum.günler aylar birbirini kovalıyor.çok sıkıldım.hergün aynı.kendime yeni bir kıyafet alırken 'zaten öleceksin gideceksin öbür tarafa giysen ne olur giymesen ne'diyorum.dizi izlerken 'bu zamana kadar izledinde ne oldu ne kattı sana zaten ölüp gideceksin' bir ölüm haberi izlediğimde 'bende bu yollardan geçeceğim azrail banada gelecek'.... kısacası her adımımda ölüm ensemde.2 yıldır bu böyle. intihar etmenin günah olduğunu bilmesem,cehennemde yanacağımı bilmesem sanırım şu an burda olmazdım.oğlumu çok seviyorum ona bakıp bakıp ağlıyorum hergün.müthiş bunalımdayım ama kimse bilmiyor.mutlu kadın rolü oynuyorum.namaz kılan bir insanım.ama hiçbir şey beni mutlu etmiyor.insanın öleceğini bile bile yaşaması çok kötü.ben bu ölüm sendromundan kurtulamıyorum:çok üzgünüm: bana akıl verin lütfen.dünyada tekmiyim bunu yaşayan başka kimse varmı?
evet adanadayım. yardım alıyorum eşimden o an kendimi iyi hissediyorum ama sonra yine aynı. babam gözlerimin önünde son nefesini verdi bu beni çok etkiledi. yıllar oldu hala etkisindeyim ve hala arıyorum babamı. kayınbabama bile baba derken içim acıyor.
psikiyatrisin ne diyeceğini az çok biliyorum. insanlarla iletişimim iyi.oğlumla aramızda çok iyi. beni delirten bu ölüm duygusu. kocam benimle pek konuşmaz yani konuştuğumuz güncel şeyler. ben sevgiliyken yaşadığımız aşkı özledim.aşk dolu mesajları,tlfonu kapatamazdık konuşmaktan. neden değişirki insan? hergün sevdiğini söylüyor ama bu da bana boş geliyor. şu sıralar neti bıraktı şimdi tv ye sardı. ben kitap okuyalım istiyorum okumuyor. gerçi onuda anlıyorum çok yorgun geliyor işten. tv demi izlemeyim diyor.yemek yiyoruz oğlumu seviyoruz bişeyler izliyoruz biraz sohbet ediyoruz sonrada yatıyoruz. bu sıradanlık beni baydı. eskiden çok gezerdik sinemaya giderdik yemeğe çıkardık vs....şimdi bebeğimiz var yapamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?