Sürekli ölümü düşünüyorum

sen biraz fazla yalnız kalmışsın sanki.birileriyle görüş.yapacak seyler bul.çocuğun varmış ona yeni şeyler yeni yerler öğret.o daha hayatın basında ve onu dünyaya getirdiysen ona karsı sorumluluklarınıda yapmak zorundasın.ölüm takıntın olmuş başka bişeyde bulabilirdin.mesele yalnız kalman

Bende sürekli ölümü düşünüyorum ama benimki ölüm korkusundan kaynaklanıyor. Ben öldüğümde annem, babam, sevdiğim ne yapar. Nasıl öleceğim, azraili nasıl göreceğim, nereye gideceğim gibi garip düşünceler dönüyor hep aklımda. Yolda yürürken sürekli ölüm senaryoları geçiyor kafamdan, ya şu tabela kafama düşerse, ya araba çarpasa. Bir de geçen kalp krizinden sonra duran kalp 48 saat içinde yeniden çalışabiliyormuş diye öğrendim. Ya mezarın içinde dirilirsem diye garip garip senaryolar yazdım, oynadım kafamda. Sonra korkudan uyuyamadım. Organ bağışıma bile karar verdim

Kızlar konu 6 yıllık konu sahibide 5 yıldır siteye girmemiş gözüküyor.

süpersiniz 6 senelik konuyu hortlatmakta bir başarıdır. nasıl buluyorsunuz bunları.
lütfen biraz dikkat edin. konu eski ve bildirildiği için kapatılmıştır

alıntıda linki sildim. sitede link vermek yasaktır

Ölümü her insan zaman zaman düşünür. Ama her yaptığın, aldığın şeyde ölümü düşünmen bana sağlıklı gelmedi. Bence psikologtan yardım almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…