- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
EvetYeni mi evlisiniz
Valla nasıl baslarsa öyle devam eder
Eşimi eziyorlar, bir ordu gibiler, sürekli birbirlerini tutan, sadece kv akrabalarından bahsediyorum kardeşleri, başka hiç bir insan yok neredeyse hayatımızda, demin kıyafetlerimi yere attım surat yaptım giyinmemek için o kadar bıktım ki, aramızı o kadar bozdular kiValla nasıl baslarsa öyle devam eder
Bastan ipleri kv ye verirsen devamı gelir
Eşin henüz ailesinden ayrı bi aile oldugunu idrak edememiş
Gerekirse tartıs gerekirse suratını cek ama gitme gitmeyin
Eşimi eziyorlar, bir ordu gibiler, sürekli birbirlerini tutan, sadece kv akrabalarından bahsediyorum kardeşleri, başka hiç bir insan yok neredeyse hayatımızda, demin kıyafetlerimi yere attım surat yaptım giyinmemek için o kadar bıktım ki, aramızı o kadar bozdular ki
Üf bizde ilk evlendigimizde kv her pazar birlikte kahvaltı edelim sürekli birileri bize gelsin sürekli birilerine gidelim isterdi eşimde hayır diyemezdi aslaEşimi eziyorlar, bir ordu gibiler, sürekli birbirlerini tutan, sadece kv akrabalarından bahsediyorum kardeşleri, başka hiç bir insan yok neredeyse hayatımızda, demin kıyafetlerimi yere attım surat yaptım giyinmemek için o kadar bıktım ki, aramızı o kadar bozdular ki
Bursa’da yaşıyorsanız orda genel adet herhalde. Ben canımı zor kurtardım:) kabus gibiydi .Siz ne düşünüyorsunuz, sabah teyzeleriyle beraber dışarda gezmek akşam oturmaya gitmek yarın hafta sonu diye tekrar beraber olmak, özel hayat falan kalmıyor, eşim onlara uyuyor bana tamam dersede surat yapıyor, kp çok pasif kendi akrabalarıyla görüşmüyor kv yi dinliyor
Başta nasıl alıltırırsan öyle gidecek unutma yeni evlisin galiba ama mesafe koymazsan ömrün böyle geçecek benimde eşimin anne tarafı böyleydi aralarına gireli 7ay olacak tabi biz evleneli kaç yıl oldu ama onlar yoktu hayatımızda ben baştan çektim çizgimi ne çok samimi oldum nede suratsız tatlı tatlı soktum lafı ve uzak durdum iyiki de durmuşum şimdi eşim kendi küs anası bacısı ile bana fırsat kalmadı kendi gördü gerçek yüzleriniSiz ne düşünüyorsunuz, sabah teyzeleriyle beraber dışarda gezmek akşam oturmaya gitmek yarın hafta sonu diye tekrar beraber olmak, özel hayat falan kalmıyor, eşim onlara uyuyor bana tamam dersede surat yapıyor, kp çok pasif kendi akrabalarıyla görüşmüyor kv yi dinliyor
Biz eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz eşim göreve falan gidince bazen onlara gidiyorum ve kv beni akrabalarına eşine dostuna göstermek istiyo bundan mutluluk duyuyo gelinim çok güzel boylu Poslu vs başkaları iltifat edince mutlu oluyo onlarla vakit gecirmemden mutlu oluyo ben bunu çok görmüyorum her zaman gitmiyorum zaten birlikte planlar da yapıyoruz falan ama şuan hamileyim eşim bir buçuk aydır yurtdışında ve ben hiç gitmedim davet ediyorlar ama gitmiyorum çünkü biliyorum ki şu aralar pek öyle şeyleri kaldiramam ben . Ben oraya gidince onlarında misafirleri eksik olmuyor bana his geldine falan geliyorlar :))))Siz ne düşünüyorsunuz, sabah teyzeleriyle beraber dışarda gezmek akşam oturmaya gitmek yarın hafta sonu diye tekrar beraber olmak, özel hayat falan kalmıyor, eşim onlara uyuyor bana tamam dersede surat yapıyor, kp çok pasif kendi akrabalarıyla görüşmüyor kv yi dinliyor
Yeni evliyken azcik yalnz kalmaniz gerekmezmi bence ipleri vermeyinSiz ne düşünüyorsunuz, sabah teyzeleriyle beraber dışarda gezmek akşam oturmaya gitmek yarın hafta sonu diye tekrar beraber olmak, özel hayat falan kalmıyor, eşim onlara uyuyor bana tamam dersede surat yapıyor, kp çok pasif kendi akrabalarıyla görüşmüyor kv yi dinliyor
Yeni evliyken galiba gelini el opturme adı altinda yakin akrabaya ziyarete gidilir. Sonra da bu kişiler geline hayirli olsun demeye yeni evi ziyarete gelir. Ve biter bu gorusme sıklığı. Boyle birsey mi acaba?
Neden cocuk gibi kiyafetlerinizi yere atip tepiniyorsunuz? Esinizle açıkça konuşun, guzellikle. Seni özlüyorum, yalniz vakit gecirmek istiyorum, evde film izleyelim vs gibi. Nasil baslarsa oyle gider. Tamamen teslim olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?