Surekli Platonik Takilma Lanetim..

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Yine benn :26:

yazacaklarimi yanlis anlmayin diye kucuk bir not ekleyeyim bastan; surekli evlilik hayalleri kurup aman bir sevgilim olsun yeter diye dusunen bir ki degilim. Hayatimin merkezine en azindan simdilik bu duyguyu koymak istemiyorum.

konuma geciyorum hemen, 18 yasindayim universiteyi kazandim cok sukur bu sene. Yukarida dedigim gibi, sevgilim olsun diye uzulup aglamadim hic hatta kendimle yuzlesme firsati bulana kadar bu tarz bir arkadaslik istedigimi bile bilmiyordum. Ailemle sorunlarim var cok fazla sevgi alamadim sanirim bu beni duygusal ve romantik bir bosluga itti. Birinin bana yakin olmasini istiyorum erkek arkadas gibi mesela. Berbaber gezelim tozalim ders yapalim eglenelim bir seyler paylasalim falan bunlari istedigimi farkettim. Yasimdan dolayi belki de bilmiyorum.

sorun su ki, bu konularda cok ama cok sanssizim. Cirkin degilim aksine cevremde begenilirim sarisin renkli gozlu beyaz tenliyim. Yani erkeklerin begendigi bir kombinasyon fakat benimle tanismak isteyen kimse yok. Zaten benim de asiri bir guven problemim var erkekler biraz deli dou oluyor bu yaslarda. Kendimle celisiyorum anliycaginiz, hem bir sevgilim olsun istiyorum hem de kimseye guvenemeyecegimi dusunuyorum. Cok sanssizim dedim ya, su ana kadar hoslandigim kimse benden hoslanmadi. Hep platoniktim. Biraz cekingenim belki de ondan. Bu aralar da hoslandigim biri var ama her zamanki gibi umutsuz vakayim.

Derdim ne bilmiyorum aslinda, klasik ergen tripleri mi bunlar? Neden herkesin her seyi paylasabilecegi bir sevgilisi varken benim en yakin arkadasim bile bana her firsatta laf sokma cabasinda? Hos buna en yakin arkadas da nasil denirse artik, universiteyi kazandigimi duyunca kiskanclik krizlerine girdi kendisi.

hoslandigim cocukla da ayni siniftayiz daha konusmadik bile belki de sevgilisi var hatta belki degil kesin vardir.
benden baska platonik takilan arkadaslar varsa gelin burada dertleselimm
 
ben de senin yaşındayken daha lazım deil zamanı var diye düşünürdüm. yaş oldu 30 ne gelen var ne giden.

tam 18 yaş, zamanı gelmiş, okul ortamında mutlaka birini bul, yoksa çok ama çok pişman olursun benim gibi. mutlaka sosyalleş, okul bunun için en büyük fırsat.
 
Okul ortamında birini bul yoksa pişman olursun ne demektir ya! Ahahaha
Aramakla olmuyor bu işler. Akışına bırakınızzz...
Üniversitedeki erkekler çocuk daha hem.
Onlarla ne ilişkisi yaşanacak.
Bana ters.

Jamiryo şanssız olduğunu kabul ediyorsan hiç şansın yok demektir zaten.
Bu düşünceden kurtul.
Bir de yine ve yeniden söylüyorum güzellikle sevgili bulmak arasında bir bağ yok.
Herkesin her şeyi paylaşabileceği bir sevgilisi mi var? Bence yok.
Kendini fazla hırpalıyorsun. Özgüvenini kazanırsan adım da atarsın bir şekilde ve bu çocukla bir diyalog kurar ve tanışırsın.
Senden etkilendim triplerinde bir tanışmadan bahsetmiyorum. Sadece sınıf arkadaşın olarak tanışmandan bahsediyorum.
Ders saatini sor, sınav hakkında bir şey sor falan öyle yakınlaşmaya çalış.
Böyle kıyıda köşede bekleme madem.
 
öncelikle en yakın arkadaştan bahsedicem benimde lisedeki en yakın arkadaşım beni sürekli tersler ve kıskanırdı ilk başlarda iyiliğimdenmidir saflığımdanmıdır sesimi çıkarmazdım sonrada üniversiteye başlıyınca senin gibi arkadaş olmaz olsun dedim(içimden) ve şuan yüz dahi vermiyorum gerçekten öyle arkadaşın hiiiç gereği yok hani üniye gittide değişti diyordur hiç alakası yok efendim şehrlerin değişmesi bahanesiyle arayı soğuttum kurtuldum senden(bir daha ararda konuşurmuyum bilmiyorum belki konuşurum ama geçen 4 yılın hatrı için konuşurum bilemiyorum).... aşk olayına geliyorum anlıyorum seni gayet normal bir durum bu hiç üzülme takma kafana olabilir..Sadece bu durumda acelece davranma bu duygulara düşüpte gerçekten samimiyetimle söylüyorum hayatında birinin olmaması çok daha rahat bir durum ohh keyfim yeriimde kimsenin derdini çekmiyorum demek var :) Tabi sevmek sevilmek bunlar çok ayrı duygular çok güzel bunlar yaşamak var ama aceleci davranma zamana bırak kısmetin kendiliğinden ayağına zamanı geldiğinde doğru kişiyle gelicektir :)
 
Çok çekingen olduğunuz için olabilir,çünkü erkekler sarışın-renkli gözlülere bayılır genelde nadir olduğu için.
Bence biraz rahat ve neşeli davranın (diyorum ama ben de aşırı çekingenim:18::18:)
 



zaten biseyler sormaya calisiyorum ama onda tik yok yani. Bi de soyle bir durum var ben mesela asiri gururluyumdur birinden hoslandim diyelim onun bana ilgisi yok mu bunu gururuma yediremem ve direk vazgecerim ama etrafta goruyorum insanlar vazgecmiyolar argo tabiriyle sevdiklerini tavliyorlar ve mutlu mesut yasiyorlar bu sefer ben de vazgecmiycem ilgisini cekmeyi planliyorum tavliycam yani ama bu kadar konusma ozurlu biriyle nasil iletisim kurucam onu da merak etmiyor degilim. Diyorum ki simdi cok konusmuyoruz zaten once gorsel olarak ilgisini cekiyim?


ben de artik aramiyorum sormuyorum, sevgilisine her turku vakti var bana gelince yok. Ne hali varsa gorsun.
ask degil zaten hoslanma benimki, aska daha cook var tesekkurler :)

evet boyle hoslanma islerinde cok cekingenimdir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…