sürekli pozitif çıkan yumurtlama testi

beyzakaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
37
3
1
28
kızlar merhaba 17 ağustos adet günümdü 8. 10.11.12 ve 15.16. günlerde korunmasız ilişki oldu ben yaklaşık 11. gününden itibaren yumurtlamayı pozitif görüyorum sadece 12. günde silikleşti ondan sonra sürekli pozitif pik yapıyor sabahta gebelik testi yaptım biliyorum erken ama 15 20 dk dan sonra pozitif gibi gözüktü buraya koyucam fotoğrafını ama çok net anlaşılmıyor burda gördüğünüzden biraz daha koyu pozitif çıktıktan sonra o da silikleşti sebebi ne olabilir

Eklentiler

• IMG_0412.webp
    IMG_0412.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0402.webp
    IMG_0402.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0399.webp
    IMG_0399.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0401.webp
    IMG_0401.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 30
kızlar merhaba 17 ağustos adet günümdü 8. 10.11.12 ve 15.16. günlerde korunmasız ilişki oldu ben yaklaşık 11. gününden itibaren yumurtlamayı pozitif görüyorum sadece 12. günde silikleşti ondan sonra sürekli pozitif pik yapıyor sabahta gebelik testi yaptım biliyorum erken ama 15 20 dk dan sonra pozitif gibi gözüktü buraya koyucam fotoğrafını ama çok net anlaşılmıyor burda gördüğünüzden biraz daha koyu pozitif çıktıktan sonra o da silikleşti sebebi ne olabilir
bakın bu da az önce yaptığım

Eklentiler

• IMG_0414.webp
    IMG_0414.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 34
Ben hamileliklerimi adetten hemen önce yaptığım ovulasyon testlerinin pik olmasıyla öğrenmiştim:)

Ben de regl oldum dün ve bugün çamaşıra gelen bir şey yok, su gibi geliyor çamurlu gibi. Ama ovülasyon testim böyle çıktı. Umut var mıdır. Gebelik testi negatif ve 30 ağustosta yumurtladım akıntıdan anladım. Üstüne gören var mı? Kanama nasıldı

Eklentiler

• 11182.webp
    11182.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 19
Ben de regl oldum dün ve bugün çamaşıra gelen bir şey yok, su gibi geliyor çamurlu gibi. Ama ovülasyon testim böyle çıktı. Umut var mıdır. Gebelik testi negatif ve 30 ağustosta yumurtladım akıntıdan anladım. Üstüne gören var mı? Kanama nasıldı
acaba geç döllenme falan mı ki testiniz negatif çıkıyor bunun da böyle çıkması da gebelik gibi sanmi ama bilemedim

Kan testi yapın bence

acaba geç döllenme falan mı ki testiniz negatif çıkıyor bunun da böyle çıkması da gebelik gibi sanmi ama bilemedim
42 yaşımdayım 21 aylık oğlum var temmuzda kürtajim var. Biraz araştırınca 40 dan sonra menopoza doğru lh yükselir doğru sonuç çıkmayabilir diyorlar. Yeni de doğum yaptım adetlerim de kürtaja rağmen çok düzenli ama bilemedim. Bu ara çok kan testi verdim kürtaj sonrası kontroller için de. Ama direkt net çift çizgi olunca heyecan yaptım, bir yandan da kanamam var :( Allah oğluma uzun ömür versin, yalnız büyümesin de istiyorum ama Allah bilir artık. İnş. İsteyen herkese nasip olur

Back
X