- 10 Ekim 2017
- 34
- 14
- 38
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim küçük bir derdin bile varsa görüyorsun rüya.Arkadaşlar günaydın daha öncekı konularımda ailevi sıkıntılarımdan bahsetmiştim biraz onla alakası varmı bilmiyorum ama uzun suredir hergun rüya görüyorum artık uyandığım zaman başım agrımıs sekılde uyanıyorum karışık oluyo genelde ve hepsini hatırlıyorum bebegım var henüz 3 aylık gece emzirıyorum belkı kesik kesik uyuduğum ıcındır ama 5 dk dalsam bile o zaman bıle rüya göruyorum zaten stresli Bı yaşantım var bırde bu rüyalar sabah kalktığımda beynimi taş gibi agırlastırıyo psikolojik bişeymidırkı
Olabilir ya cunku gündüz, zaten uyuyamıyorum gecede kısa uykular oluyoinsanın 3 aylık bebeği varsa zaten belli belirsiz uyuyordur, uyan uykuya dal döngüleri yüzünden rüya görüyorsundur, başının taş gibi olmasıda rüyalardan değil bence, uykusuzluktan, yani ailevi sorunlarını bilmiyorum ama, sorun yaratan insanlardan uzaklaşarak stres seviyeni düşürmen faydalı olabilir, daha çok bebeğine odaklan, onunla sen dışında dünyada kimse yokmuş gibi, bence bu ikinize de iyi gelebilir
Haklısın canım stresli Bı dönemdeyim lohusalık ta etkili oldu Bı donem agır gecmedı ama genede cok kırılgan oluyo ınsan ınanınkı gece uyumaya korkuyorum bazen gordugum rüyalar hep Bı hayvandan kaçarken goruyırum kendimi bazende cok denize görüyorum tusunamı olmus fılan kacmaya calısrken yanı hepsi bısy ler den kaçıyorum ve dişlerimi cok sıkıyorum gececanim küçük bir derdin bile varsa görüyorsun rüya.
Ben evliyken evliliğimde görünürde sıkıntı yoktu ama aslında büyük sıkıntılarım vardi kendime itiraf edemediğim , bilinçaltına ittigim düşünceler yüzünden her gece sabaha kadar çeşit çeşit rüya görüyordum ve sabah hepsini hatırlıyordum .
Baş ağrısından gün içinde duramıyordum .
Derdim yok niye bu kadar rüya görüyorum diye hep eski eş kişisiyle konuşuyorduk .
Simdi ayrıldım senin konunu görünce son 1 aydır rüya görmediğim ilgimi çekti ve yazmak istedim .
Bilinçaltındaki düşünceler , dertler yüzünden bu sık rüya görmeler malesef .
Canım elimde olsa keske ya hep bısy lerle mesgul kafam anlamadım sureklı düşünüyorum bırde sankı mutlu olduğumda mutsuz olmaktan korkuyorum kötü senaryolar kuruyorum kafamda off kendı kendimi psikolojimi bozuyorumBizde şuan taşınma sürecindeyiz ev bakıyoruz. 1 haftadır rüyamda ev bakıyorum alıyorum satıyorum. Gerçek hayatta gezmediğim evleri rüyamda geziyorum. Normalde de çok rüya gören biriyim. Ve tamamen bilinçaltı olduğunu biliyorum. Kafanızı boşaltın düşünmemeye çalışın. Belki düzelir.
Hepsini hatırlıyorum sankı film gıbı mesela bebegimi emzirmeye kalkıyorum gece 3 gıbı tekrar yatıyorum gördugum rüyanın devamına göruyorumRüya görmek oldukça normal bir şey. Aslında her gece rüya görüyoruz ama çoğunu hatırlamıyoruz.
Derin uykuya dalma probleminiz varsa gördüğünüz rüyaları hatırlıyor olabilirsiniz.
Namaz kalıp yatıyorum canım ama bilemedim ya keske görmesem dıye dua edıyorum cunku başım cok ağrıyorYatmadan once dua edin
Buyuk ihtimal oyle canım pek saglıklı psikolojim oldugu söylenemezstres, sorunlarınızı fazlaca kafaya takmanız ve uyku düzensizliğinden kaynaklanıyor olabilir.
Aynn canım bırde uykuya Çok düşkün biriyımdır bebegım olunca ılk ay cok zorlandım sımdı alıstım biraz en cok gundur uykusunu severdim o zaman bıle rüya görurdum :)Başınızı ağrıtan rüyalar değil kalitesiz uyku..
Ben de yaşadım yaşıyorum o durumu. Malesef bebek biraz büyüyüp deliksiz uykuya geçmeden size bize rahat uyku yok :)
Canım hergun göruyorum ve sürekli Bı hayvandan kactıgımı göruyorum mesela fil yada aslan gıbı sonra denize cok göruyorum yada kapalı Bı yerde kapalı kaldığımı bunalrın dısında pek görmüyorumAslında her insan her gece rüya görür ama cogumuz unuturmusuz ben kendımı bıldım bılelı ruyasız uyanmam sorun etmedım hıc ama siz korkulu ruyamı goruyorsunuz
Bılıncaltım zaten karmakarışık farkındayım cunku hep gece dişlerimi sıkarak uyuyorumSizi bu hale getiren sıkıntılar neler önce onları çözmeniz yada yüzleşmeniz lazım. Bu kadar sinir stres yapmak size birşey kazandırmadığı gibi psikolojinizi olumsuz yönde etkiliyor haliyle ve ruhsal olarak daha da çökersiniz.
Lohusalıktan kolay çıkamıyor bazı kadınlar. Acaba o depresyondan olmuş olabilir misiniz?
Ben çok nadir görürüm rüya ama hamileyken rüya görmediğim gün yoktu. Rüya içinde rüya, sayıklama, ağlamaya kadar hatta rüyadayken eşimle kavga edip gerçekte yanımda uyuyan eşime tokat atmışlığım tekme atmışlığımda vardır. Hormonal diyordum ama bugunde sabah rüyamda konusurken gerçekte de konuşmuşum, kendi sesime uyandım :) dönemsel olabiliyor, bilinçaltı olabiliyor, stres olabiliyor. Kısaca kafanıza taktığınız şeylerin aslında okadar büyük birşey olmadığına kendinizi inandırın.
Yatagjnizda ekmek kirintisi yada altinda falan olabilirmi ayak ucunuzda dini kitaplar falan uc nas uc felak okuyup yatin insallah rahat edersiniz yatmada once sicak süt icin bide ben ictigim gece cok rahat uyuyormNamaz kalıp yatıyorum canım ama bilemedim ya keske görmesem dıye dua edıyorum cunku başım cok ağrıyor(
Bunu yenmen lazm ama.Bılıncaltım zaten karmakarışık farkındayım cunku hep gece dişlerimi sıkarak uyuyorum(