Sürekli "Senin Kardeşin Yok Anlamazsın" Denmesi

Anne baba oldugunde miras icin kavga etmeyen kac kardes gordunuz?
Kardeslerinin evlilik hayatina karismayan fesatlik cikartmayan kac kisi gordunuz?

Ben evlendim ablalarim laf etti. Cocugum oldu ablalarim laf etti. Yani kardes illa oyle mukemmel bir sey demek degil. Yilda 1 ya gorusuyoruz ya gorusmuyoruz. Esim tek cocuk. Hic keske kardesim olsa demiyor. En yakin dostunun esi de bizim arkadasimiz. Kiz surekli ya gorumce ya elti ile problem halinde. Esim her gun sukreder iyi ki kardesim yok da elti gorumce derdiyle huzurumuz kacmiyor diye.

öhm öhm ..Ben de tekim. Ama 4 kardeşim de varVe hatta bir abim var
ama ben tekim işte ... Yani her kardeşi olan kardeş olamıyor.
Hiiiççç kafaya takmayın . Bide kardeşi olup da kardeş olamamak inan ki çookkk daha zor.

Valla 1-2 dediler bir şey demedim artık sürekli söylenince gerçekten canımı sıkmaya başladılar. Vicdansızlık yani bu. Bunu da söylerken normal bir üslupla söylemiyorlar anlıyorum içlerinde dokundurmak istediklerini.

Benimde yok.
Seni iyi anlıyorum..
25 yaşındayım, annem ve babam kardeslerinden neler çekti..
Nisanlandim oda aynı..
Ama hala bana bakıp, babam bile senin yok sen bilemezsin diyorlar.
Bende diyorum sizin var hemde seçilmiş kişiler.

Evli degilsin anlamazsin, cocugun yok anlamazsin vb. turevleri ile devam eder. Tek cocuk olmak daha iyi . Butun ilgi sende, maddi manevi ihtiyaclar bolunmuyor. Her kardes de gecinemiyor o yuzden takma.

Bende tek çocuğum kimis bundan menun ama ben hiç degilim.Annem var bu hayatta ragatsizlandiginda bi sorun çıktığında tüm yükü sırtlayan ben oluyorum ama etrafimdaki ler oyke değil kardeşler konusmasa bile boyle konularda az veya cok ortaklar.Tüm sevginin bi cocukta olmasıda iyi birsey değil.surekli bi kaybetme korkusu bundan kaynaklı kisitlama tabi paranoyak bi anneniz var ise.Hayat bildiğiniz zindan.Ve evet kardeşi olanlari her konuda anlayamıyorum cokta kiskaniyorum bu durumu.Tamam oyke insanlar vardır kardeşten öte de hayat şartları elbette insanı uzaklaştırıyor birbirinden.Yaş geçtikçe insan gerçekten ailesini istiyor.

Önemli olan kan bağı değil, önemli olan can bağı Bazen etrafımızda dostlarımız ve arkadaşlarımız bizlere kardeşten öte oluyor. Buna can bağı diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…