Sürekli serzeniş dinlemek

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Merhabalar ,son bir aydır kafam bir milyon artık tahammulum iyice azaldı ,zaten azdı ...
Şimdi şöyle söyleyeyim çok arkadaşım yoktur ,yani herkesle selqmlqsirim ama herkesle sohbet etmem ,evimi kendimi açmam

.Genellikle herşeyimi paylastigim 2-3 kişi vardır ki kardesimden ötedir en az 7-8yillik üniversiteden arkadaşım bunlar .

Ve oyle mic mic her dk arayıp sormam bir dertleri varsa cozene kadar yanlarında olurum ama normal zamanda bazen 2-3 hafta konusmadigimiz olur .

Bunlardan bir tanesi(13 yıllık arkadaşım) dün gece bana mesaj atmis" uzaklarda kötü günler geçiren bir arkadsin var ama hiç umrunda değil. Görüşmek istemiyor san soyle diye " yani çok sinirlendim ben muneccim değilim nereden bileyim ayrıca sürekli birşeyler paylqsiyo bir gün o partide bir gün bu cafede ne bileyim kötü olduğunu

.Oğlum salgın dan dolayı mikrop kapmış 3gundur hastaneledeyim ondan önce zaten arkadaşın konusuyla uğraştım şiddet olayıyla .Yani ben kimseye afra tafta yapmıyorum insanların bu saçma hallerinden sıkıldım ..

İstanbul'dan eşimin iş arkadasi olması dolayısıyla tanıştığım ve bir kac kez görüştüğüm samimi olmadığını iki kişide aynı mesajları atıyor "Batman'a gittiğinden beri bzii unuttun hayırsız " ya arqkdas ne zaman samimi oldukta benden bekelntiye girdin ben seni kaç kez aradım da şimdi hayirsizim ???

Birde ben bir insan aklıma geldiyse kendim ararım laf sokmak aklıma gelemz ben de mi suç var bu insanlqr mi değişik anlamadim artık ???

Yani ben herkesin derdini hissedebilmek her dk telefonla mileltin gazını almak zorunda mıyım ? Kendi derdimi kimseye yansitmiuorken buna mecbur muyum ?? Pazar gününden beri kaç saat uyudum bilmiyorum oğluma mi üzüleyim ,şiddet gören arkadaşın peşini mi kollaywyaim benden 23 saat uzaktaki arkadaşımın dert içinde olduğunu mi tahmin edeyim ??

Su aramiyorsun sormuyorsun dyenlerin cani skldigi icin boyle yaptigini dusunuyorum.. ee aramiyorsa sen ara konusmak istiyorsan... ama yok gordukce kafa sisirmek daha zevkli
Valla sinir oluyorum bilsem neyse ...Böyle ciddi bir durum olduğunda sadece aileme aliniyorum o da gerçekten ihtiyacım vardır ve başka yolum yoktur yani zatwn herşeyden yardım istemem

Su aramiyorsun sormuyorsun dyenlerin cani skldigi icin boyle yaptigini dusunuyorum.. ee aramiyorsa sen ara konusmak istiyorsan... ama yok gordukce kafa sisirmek daha zevkli
ya ben de anlamıyorum isyan ediyorlar ama kendilerinde tık yok
madem sen aramıyorsun bari isyan etme demi beni aşıyor valla sen niye aramadın diyorum direk ben

Sevmiyorum telefonda konuşmayı. Ben de pek aramıyorum . Arada mesaj atıyorum. Ama vefasız diyeni daha aramam.

Hele ben.
Aramıyorsun dediklerinde inadına aramıyorum.
Beynim siliyor o insanları.
Aynen 13 yıllık ,kimi zaman ailemden yakın olan arkadaşımdan buz gibi soğudum ciddi ciddi ya ,neymiş 5 ay önce nişanlısıyla ayrıldılar ama hep sorunluydu ilişki .İzmir'e kv ye gittm onu da gördüm tüm günümü ona ayırdım daha ne yapabilirim bir kaç defa aradım.iyiyim aman bu konuyu acmayalim dedi eee bakıyorum hergin oradayım buradayım keyfim soyle güzel nereden bileyim hala üzüldüğünü ...Birde gerçekten çok.bumaldim kaç gündür çocuğumu hastaneye taşımaktan moral sıfır su bile icse çıkarıyor cinlerim tepemde

ya ben de anlamıyorum isyan ediyorlar ama kendilerinde tık yok
madem sen aramıyorsun bari isyan etme demi beni aşıyor valla sen niye aramadın diyorum direk ben
Ee morali bozuk olan oymus ama .5 ay önce nisanlsiindan ayrıldı sonrasında görüştük daha 1 ay önce izmirdeydim iyiyim. konuyu acmayalim dedi daha ne yapayım ? Ben burda tek başıma bı ton şeyle uğraşıyorum oğlum kaç gündür hasta ,sürekli hastanedeyim su icemiyo milletin afra tqfrasini çekemiyorum

Bi de bunun değişik versiyonu whatsapp'dan imalı imalı sözler paylaşanlar var dost bilirsin hiç olurr falan
İşte uyuz oluyorum yani insanlara Güzin abla imajı mi verdim bilmiuorum ama tüm hayatım insanların dertlerini tahmin Edip üzülmek üzerine saniyolsr herhalde benim hiç bir derdim yok çünkü ben taştan yaratildim.
O laf atanlar da ayrı komedi tövbe yarabbim

Çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor , çünkü en büyük dert herkesin kendi derdi , empati yoksunu çoğu insan ...
Sen beni arasaydın de , anlarlarsa artık .

Sevmiyorum telefonda konuşmayı. Ben de pek aramıyorum . Arada mesaj atıyorum. Ama vefasız diyeni daha aramam.
Valla gerçekten çok sinirlendim .Diğer samimi olmadığim iki hadsize cevabını verip defettim ama bu 13 yıllık arkadaşım kardeşim diyebileceğim birisiydi ya o kadar saskinim ki

Size aramıyorsun diyenlere sen de sadece derdin olunca arıyorsun diyin. Zaten hep kendi kötü zamanlarında arkadaş oldukları aklına gelir.illa birinı ağlama duvarı olarak kullanacaklar. Sanki herkes onların derdini çözmek zorundaymış gibi

Çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor , çünkü en büyük dert herkesin kendi derdi , empati yoksunu çoğu insan ...
Sen beni arasaydın de , anlarlarsa artık .
Ama ben onun yaşadığı şeyi biliyomusum ya 1 ay önce izmirdeydim 1 günümü onunla geçirdim geçti artık bu konuyu kapatalım dedi ee 5 ay geçmiş neden deseyim ben derdini sürekli ....
Evet herkesin derdi kendine ağır ama ben kimseye böyle afra tqfra yapmıyorum .Aklına gelirse arar ,aklıma gelirse ararım mqntigim bu

İşte normalde birbirimizin hep kötü zamanında yanında olduk .İyi gün dostu değildir o yüzden o lafı diyemem gerçekten kardeşim gibiydi .Ama sen heryerden hayatım süper imaji veriyorsun ben ne bileyim ne var ...
Birde aamiyosam demeliki birşey var sen ara haklısınız yani

Ben bu yuzden insanlara pek yaklasamiyorum. Yaklasinca da hemen devamli bir mesajlasma arama sorma durumu olsun oluyor, yapmayinca soguk yapiyorlar. Ben ugrasmiyorum.

En guzeli eşimin arkadaslari, onlar da +10 senedir tanişiklar ve hic konuşmadan aradan 1 ay gecse bile içlerinden biri aradigi an sanki hep gorusuyorlar gibi konusmaya baslarlar, arada hep beraber bulusuruz iyi vakit gecirirz, keyfine bakariz kimse kimseyi sacma salak dertleriyle darlamaz kafa dagitmaya bir araya gelinir veya konusulur. Eger yapilabilecek seyler varsa yardimlasilir o kadar. Kimsenin abidik gubudik laf soktugunu gormedim. Ama kadin arkadasliklarinda bu olayi saglamak cok daha zor.

Bazı insanlar var böyle. Sabah işi gücü yok eline alıyor telefonu. Rehberi baştan sona arıyor msj atıyor. Aynı msjı 50 kişiye atanı gördüm. Bendede vardı öyle bir arkadaş yol verdim gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…