- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Valla sinir oluyorum bilsem neyse ...Böyle ciddi bir durum olduğunda sadece aileme aliniyorum o da gerçekten ihtiyacım vardır ve başka yolum yoktur yani zatwn herşeyden yardım istememSu aramiyorsun sormuyorsun dyenlerin cani skldigi icin boyle yaptigini dusunuyorum.. ee aramiyorsa sen ara konusmak istiyorsan... ama yok gordukce kafa sisirmek daha zevkli
Hele ben.Su aramiyorsun sormuyorsun dyenlerin cani skldigi icin boyle yaptigini dusunuyorum.. ee aramiyorsa sen ara konusmak istiyorsan... ama yok gordukce kafa sisirmek daha zevkli
ya ben de anlamıyorum isyan ediyorlar ama kendilerinde tık yokSu aramiyorsun sormuyorsun dyenlerin cani skldigi icin boyle yaptigini dusunuyorum.. ee aramiyorsa sen ara konusmak istiyorsan... ama yok gordukce kafa sisirmek daha zevkli
Aynen 13 yıllık ,kimi zaman ailemden yakın olan arkadaşımdan buz gibi soğudum ciddi ciddi ya ,neymiş 5 ay önce nişanlısıyla ayrıldılar ama hep sorunluydu ilişki .İzmir'e kv ye gittm onu da gördüm tüm günümü ona ayırdım daha ne yapabilirim bir kaç defa aradım.iyiyim aman bu konuyu acmayalim dedi eee bakıyorum hergin oradayım buradayım keyfim soyle güzel nereden bileyim hala üzüldüğünü ...Birde gerçekten çok.bumaldim kaç gündür çocuğumu hastaneye taşımaktan moral sıfır su bile icse çıkarıyor cinlerim tepemdeHele ben.
Aramıyorsun dediklerinde inadına aramıyorum.
Beynim siliyor o insanları.
Ee morali bozuk olan oymus ama .5 ay önce nisanlsiindan ayrıldı sonrasında görüştük daha 1 ay önce izmirdeydim iyiyim. konuyu acmayalim dedi daha ne yapayım ? Ben burda tek başıma bı ton şeyle uğraşıyorum oğlum kaç gündür hasta ,sürekli hastanedeyim su icemiyo milletin afra tqfrasini çekemiyorumya ben de anlamıyorum isyan ediyorlar ama kendilerinde tık yok
madem sen aramıyorsun bari isyan etme demi beni aşıyor valla sen niye aramadın diyorum direk ben
Bende oyle diyorumya ben de anlamıyorum isyan ediyorlar ama kendilerinde tık yok
madem sen aramıyorsun bari isyan etme demi beni aşıyor valla sen niye aramadın diyorum direk ben
İşte uyuz oluyorum yani insanlara Güzin abla imajı mi verdim bilmiuorum ama tüm hayatım insanların dertlerini tahmin Edip üzülmek üzerine saniyolsr herhalde benim hiç bir derdim yok çünkü ben taştan yaratildim.Bi de bunun değişik versiyonu whatsapp'dan imalı imalı sözler paylaşanlar vardost bilirsin hiç olurr falan
HaklisinHele ben.
Aramıyorsun dediklerinde inadına aramıyorum.
Beynim siliyor o insanları.
Valla gerçekten çok sinirlendim .Diğer samimi olmadığim iki hadsize cevabını verip defettim ama bu 13 yıllık arkadaşım kardeşim diyebileceğim birisiydi ya o kadar saskinim kiSevmiyorum telefonda konuşmayı. Ben de pek aramıyorum . Arada mesaj atıyorum. Ama vefasız diyeni daha aramam.
Ama ben onun yaşadığı şeyi biliyomusum ya 1 ay önce izmirdeydim 1 günümü onunla geçirdim geçti artık bu konuyu kapatalım dedi ee 5 ay geçmiş neden deseyim ben derdini sürekli ....Çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor , çünkü en büyük dert herkesin kendi derdi , empati yoksunu çoğu insan ...
Sen beni arasaydın de , anlarlarsa artık .
İşte normalde birbirimizin hep kötü zamanında yanında olduk .İyi gün dostu değildir o yüzden o lafı diyemem gerçekten kardeşim gibiydi .Ama sen heryerden hayatım süper imaji veriyorsun ben ne bileyim ne var ...Size aramıyorsun diyenlere sen de sadece derdin olunca arıyorsun diyin. Zaten hep kendi kötü zamanlarında arkadaş oldukları aklına gelir.illa birinı ağlama duvarı olarak kullanacaklar. Sanki herkes onların derdini çözmek zorundaymış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?