Sürekli Sızdıran Prima

nefesalnefesver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
5.443
12.932
248
Ankara
Merhabalar,
14 aylık bir oğlum var. Doğduğu günden beri Prima aktif bebek kullanıyorum. Yenidoğan ve 1 numaralı paketlerden memnunduk. Fakat 2 numaralı paketlerde her gün her gece sızdırma sorunu yaşadık. Bunu Primanın sitesinde bize ulaşın kısmına da 2 defa yazmama rağmen hiçbir şekilde dönüş alamadım.
Bir tanıdığımız hediye olarak bez pastası yaptırmıştı. Yaklaşık 2 ay kadar Molfix kullandım çok da memnundum. Herhangi bir sızdırma sıkıntısı yaşamadık fakat paket bitmeye yakın onda da pişik sorunu yaşayınca belli ki bez değişikliği yaramadı diyerek Prima.ya tekrar döndük.
3 ve 4 numaralı bezlerde sıkıntı yaşamadık.
Fakat 4+ numaralı bezlerde yine aynı sorunu yaşıyoruz. Normalde gece 9da yatıp sabah 6da uyanan bir bebeğim var. Fakat bu sızdırma sorunu sebebi ile nerede ise her gece üstü başı ıslak uyanıyor. Altını üstünü değiştirinceye kadar uykusu kaçıyor ve 1 saat uyutma ile uğraşıyoruz.
Ben artık primada bunu yaşamaktan cidden sıkıldım. Piyasaya göre daha fazla fiyat ödüyoruz ama rezillik yaşıyoruz.
Pişik olacak korkusu ile değiştiremiyoruz da.
Ama böyle devam ederse elimdeki paket biter bitmez pişik mişik gözümde olmayacak ve değiştireceğim.
Bir bez yüzünden her gece uykusuz kalmaktan artık bıktık.

Huggies kullan canım pişik sızdırma falan yok 10 numara 5 yıldız bir bez :)

Huggies kullan canım pişik sızdırma falan yok 10 numara 5 yıldız bir bez :)
huggies kullandım canım bi akşam acil hastaneye gitmiştik yanımızda bez yoktu markette de bi tek huggies vardı en küçük paketinden aldım onu bitirene kadar kullandım ama hep pişik yaptı.
molfix.ten memnun kaldım. şimdi elimde maalesef prima stoğu var ben 2-3 aylık alıyordum. şimdilik sadece geceleri için molfix alacağım bir de öyle deneyeceğim. geceleri sızdırma yaşamazsam elimdeki stok biter bitmez bir daha da prima almayacağım..

Prima dan sonra bende bir çok bez denedim aklına geldik gelmedik bir sürü bez kullandım ya pişik yada sızdırma sorunu yaşadım ta ki huggies kullanana kadar
Biz memnunuz :)

1 yıl huggies 1 yıl prima kullandım. İkisindende memnun kaldım ben. Ben pişik sorununun bezden değil ıslak mendil kullanımından olduğunu düşünüyorum. Ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben 25 aylık kızıma hala ıslak pamuk kullanıyorum. Hiç pişik olmadı.

benim oğlum 14 aylık ama allaha şükür normal insan gibi her şeyi yediği için normal insan gibi yapıyor kakasını o sebeple ıslak mendilden değil kendi kakasından pişik oluyor. yaptığı anda temizlenmesi lazım. anında fark etmezsek hemen pişik oluyor cildi çok hassas. hafif atopik dermatit dedi doktor. ama bazı bezler daha çok yapıyor çişte bile kızardığı oluyor.
zaten ıslak mendili dışarıda olmadığımız sürece biz de kullanmıyoruz mümkün mertebe yıkıyoruz..

bezi büyük geliyor olmasin?
onu düşünerek farklı boyutlarda bez de denedim ama bu benim yeni başıma gelen bir olay değil. 2 numaralı bezde de yaşadık aynı sorunu. primanın internet sitesinde yazdım lütfedip cevap bile vermediler.
elimdeki stoklar bitene kadar sadece geceleri için molfix aldım inanın 1 haftadır deliksiz uyuyoruz. ne bir sızdırma ne başka bir şey. yeminle dünya varmış diyorum.

hmmm
erkek degil mi . bizim kizimizda sorun olmadi . ama oglumda bazi sabahlar sizmis uyaniyoruz. biz de bezini kuculttuk . bayagidir sorun olmuyordu ama geçen gun yine sizmis. bez tertemiz ama dışarıda atleti pijamasi islakti.

peki bez degisince pisik olmadi mi? biz de mi bezimizi degistirsek . can bebe icin de iyi diyorlar ama ? bilemedim denemek lazim

evet artik ben de sizin yazdiklarinizdan sonra farkettim . sabahlari agliyip duruyordu ve tum uzeri islanmis oluyordu . tum kiyafetlerini degistiriyordum.

ben de canbebe aldim. gayet sarici sardı sarmaladi oglumu . sabaha kadar guzelce uyudu . kizimda primanin bi sıkıntısını yasamadim ama erkek cocukta hic iyi degil bence . nefesalnefesver

evet erkek çocukta ben de geceleri primanın hayrını görmedim. şükürler olsun yemesi içmesi iyi bir evladım var. gece de çok çiş yapıyor. geceleri molfix kullanıyorum ne pişik ne sızdırma çok memnunum. oğlum da biz de huzurla uyuyoruz.
ama biraz kaba bir bez olduğu için gündüzleri yine primaya devam.
bu arada hiçbir mecrada hiçbir prime yetkilisi de bir kere dönüş yapmadılar ayrıca kendilerini de kınıyorum.

sevgili nefesalnefesver canbebe yumusak pisik de olmadi ben bez degisince pisik olur diye korkuyordum . istersen az alip canbebeyi da dene . ama prima stogum var biraz sabahlati onu kullanip bitirecem daha da almam . acikcasi canbebe markasiz bi bez gibi geliodu bana prima en iyiydi gozumde ama suan saskinim dogrusu .

Oglumda prima hep kullandim ama butun kaka vs sirtina cikiyordu.kizimda hemen pisim yapti kullanamadim can bebe aldim kullandim gayetde guzel fiyatida uygun.sizdirma vs yasamiyorsun hic.

Oglumda prima hep kullandim ama butun kaka vs sirtina cikiyordu.kizimda hemen pisim yapti kullanamadim can bebe aldim kullandim gayetde guzel fiyatida uygun.sizdirma vs yasamiyorsun hic.
aynen biz de normal sanıyorduk . kaka yapsa kiyafet degistir gece cis yapar kiyafet değiştir ne anlami var ki o zaman bez baglamanin . bakalim kaka yapinca da gayet iyiydi sizmadi tertemizdi. insan aldaniyor. dediginiz gibi daha da hesapli . :)

Ilk cocuk olunca anlamadim ben olayi
Benim oglan cok hizli cikartiyor kakayi ememiyor bezde saniyordum sonradan kesfettim primadinin kotu oldugunu.
Kiyafetlerinden kakayi temizlemekde zor.cocuga iskence gibi resmen surekli soy temizle tekrar giydir.
Primanin adı var iste yoksa bir ise yaramiyor.

bebegim 2 aylık ve hala çok sık ve sulu yapıyor.bezini cok sık degistiriyorum. prima kullanıyoruz ama çocugun dıskısı direk beline gidiyor ve anında tasıyor. tüm kıyaftlerimiz lekelendi. daha dün bir baktım dışkı yataga gecmiş bu son nokta oldu ve bugun degistirdim artık prima yok

arkadas yazinca bildirim geldi aklimdaydi son durumu yazmak istiyordum.

can bebe maceramiz tam bir fiyasko ile sonuclandi.

gece prima sizdiriyor diyordum ama can bebe resmen parcalandi. yine primaya donecegim .

bir de can bebenin yandaki lastikleri cok sıkıyor cocugumun bacaklari kirmizi iz oluyo . elimdeki depo bitsin primaya devam edecegim .

anladim ki benim oglum bayagi cis yapiyor.

Merhaba , 2 çocuğum var ilkinde ben de bezlerle markalarla ugrastım durdum. İkinci de ne zaman beline taşsa bezin bir büyük numarasını aldım sorun ortadan kalktı.Marka çok farketmiyor.Bir deneyin derim çünkü bebek çok çiş kaka yapıyorsa emiciliği ne kadar iyi olursa olsun bez o kadar hızlı ememez .

prima aktif bebekle başladım ama bazı ürünlrt defolu bence. ne zaman büyük marketten alma imkanı olmuuır a101 şok gb yerden alıyoruz sabaha kdr taşırmaysn bez komple taşırıyor. kalite ayırmamışlar bozuk malları ucuza piyasaya sürüyorlar sanırım. en son bayram için premium aldım çok gzl tabi pahalı. normslde yıkanan bez kullanıyorum sıcaklarda ara verdim idratı çok asitli olduğu için. komili bez çıkarmış o da gzl ama kalıp problemi var gb,

oğlum doğduğundan beri prima aktif bebek kullanıyorum halada kullanıyorum hiç sızdırma kaka dışında sorunu yaşamadım ben primadan çok memnunum teşekkürler prima...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…