- Konu Sahibi nefesalnefesver
-
Huggies kullan canım pişik sızdırma falan yok 10 numara 5 yıldız bir bez :)Merhabalar,
14 aylık bir oğlum var. Doğduğu günden beri Prima aktif bebek kullanıyorum. Yenidoğan ve 1 numaralı paketlerden memnunduk. Fakat 2 numaralı paketlerde her gün her gece sızdırma sorunu yaşadık. Bunu Primanın sitesinde bize ulaşın kısmına da 2 defa yazmama rağmen hiçbir şekilde dönüş alamadım.
Bir tanıdığımız hediye olarak bez pastası yaptırmıştı. Yaklaşık 2 ay kadar Molfix kullandım çok da memnundum. Herhangi bir sızdırma sıkıntısı yaşamadık fakat paket bitmeye yakın onda da pişik sorunu yaşayınca belli ki bez değişikliği yaramadı diyerek Prima.ya tekrar döndük.
3 ve 4 numaralı bezlerde sıkıntı yaşamadık.
Fakat 4+ numaralı bezlerde yine aynı sorunu yaşıyoruz. Normalde gece 9da yatıp sabah 6da uyanan bir bebeğim var. Fakat bu sızdırma sorunu sebebi ile nerede ise her gece üstü başı ıslak uyanıyor. Altını üstünü değiştirinceye kadar uykusu kaçıyor ve 1 saat uyutma ile uğraşıyoruz.
Ben artık primada bunu yaşamaktan cidden sıkıldım. Piyasaya göre daha fazla fiyat ödüyoruz ama rezillik yaşıyoruz.
Pişik olacak korkusu ile değiştiremiyoruz da.
Ama böyle devam ederse elimdeki paket biter bitmez pişik mişik gözümde olmayacak ve değiştireceğim.
Bir bez yüzünden her gece uykusuz kalmaktan artık bıktık.
huggies kullandım canım bi akşam acil hastaneye gitmiştik yanımızda bez yoktu markette de bi tek huggies vardı en küçük paketinden aldım onu bitirene kadar kullandım ama hep pişik yaptı.Huggies kullan canım pişik sızdırma falan yok 10 numara 5 yıldız bir bez :)
Prima dan sonra bende bir çok bez denedim aklına geldik gelmedik bir sürü bez kullandım ya pişik yada sızdırma sorunu yaşadım ta ki huggies kullanana kadarhuggies kullandım canım bi akşam acil hastaneye gitmiştik yanımızda bez yoktu markette de bi tek huggies vardı en küçük paketinden aldım onu bitirene kadar kullandım ama hep pişik yaptı.
molfix.ten memnun kaldım. şimdi elimde maalesef prima stoğu var ben 2-3 aylık alıyordum. şimdilik sadece geceleri için molfix alacağım bir de öyle deneyeceğim. geceleri sızdırma yaşamazsam elimdeki stok biter bitmez bir daha da prima almayacağım..
benim oğlum 14 aylık ama allaha şükür normal insan gibi her şeyi yediği için normal insan gibi yapıyor kakasını o sebeple ıslak mendilden değil kendi kakasından pişik oluyor. yaptığı anda temizlenmesi lazım. anında fark etmezsek hemen pişik oluyor cildi çok hassas. hafif atopik dermatit dedi doktor. ama bazı bezler daha çok yapıyor çişte bile kızardığı oluyor.1 yıl huggies 1 yıl prima kullandım. İkisindende memnun kaldım ben. Ben pişik sorununun bezden değil ıslak mendil kullanımından olduğunu düşünüyorum. Ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben 25 aylık kızıma hala ıslak pamuk kullanıyorum. Hiç pişik olmadı.
onu düşünerek farklı boyutlarda bez de denedim ama bu benim yeni başıma gelen bir olay değil. 2 numaralı bezde de yaşadık aynı sorunu. primanın internet sitesinde yazdım lütfedip cevap bile vermediler.bezi büyük geliyor olmasin?
evet erkek çocukta ben de geceleri primanın hayrını görmedim. şükürler olsun yemesi içmesi iyi bir evladım var. gece de çok çiş yapıyor. geceleri molfix kullanıyorum ne pişik ne sızdırma çok memnunum. oğlum da biz de huzurla uyuyoruz.evet artik ben de sizin yazdiklarinizdan sonra farkettim . sabahlari agliyip duruyordu ve tum uzeri islanmis oluyordu . tum kiyafetlerini degistiriyordum.
ben de canbebe aldim. gayet sarici sardı sarmaladi oglumu . sabaha kadar guzelce uyudu . kizimda primanin bi sıkıntısını yasamadim ama erkek cocukta hic iyi degil bence .nefesalnefesver
aynen biz de normal sanıyorduk . kaka yapsa kiyafet degistir gece cis yapar kiyafet değiştir ne anlami var ki o zaman bez baglamanin . bakalim kaka yapinca da gayet iyiydi sizmadi tertemizdi. insan aldaniyor. dediginiz gibi daha da hesapli . :)Oglumda prima hep kullandim ama butun kaka vs sirtina cikiyordu.kizimda hemen pisim yapti kullanamadim can bebe aldim kullandim gayetde guzel fiyatida uygun.sizdirma vs yasamiyorsun hic.
Ilk cocuk olunca anlamadim ben olayiaynen biz de normal sanıyorduk . kaka yapsa kiyafet degistir gece cis yapar kiyafet değiştir ne anlami var ki o zaman bez baglamanin . bakalim kaka yapinca da gayet iyiydi sizmadi tertemizdi. insan aldaniyor. dediginiz gibi daha da hesapli . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?