Sürekli Sızdıran Prima

Prima kullaniyorum Allaha sukur bebisimde hic pisik yapmadi. Ama biraz sizdirma problemi var.. degistirmek istesemde degistiremiorum elimde yaklasik 5 aylik daha stogum var biraz abartmisim hamilelikte stok olayini :)

Prima kullaniyorum Allaha sukur bebisimde hic pisik yapmadi. Ama biraz sizdirma problemi var.. degistirmek istesemde degistiremiorum elimde yaklasik 5 aylik daha stogum var biraz abartmisim hamilelikte stok olayini :)

merhaba ben de şu an ikizlerime hamileyim de bez stoğu yapmaya başladım.ikiz bebekler genelde küçük doğdukları için 3 paket(90 adet )0 numara prima premium care aldım 8 paket (216 adet) de 1 numarasından aldım. Eşim daha da alalım şimdiden diyor.Benim merak ettiğim bebekler 2 numaraya ne zaman geçiyor? ona göre 1 numaradan daha alacam da.

Canim
2 numaraya basla derim hemen cunku 1 numara cok gitmiyor.
Benim bebegimde 2900 dogdu 36 haftalik ve 2500e dustu. Suan 2 aylik ve 5bucuk kilo. 2 koli 156li prima 1 aldim yani 312 adet 1 pkt 50li huggies getirmis arkadas toplamda 362 adet 1 no oldu suan elimde yaklasik 40 tanesi kaldi cunku cok cabuk buyuyorlar ve kullanamiosun. 2 no daha iyi bence. Keske 1 koli alsaydim dedim 156li yetecekti bize. 2 noya gec canim ama onuda cok alma cunku oda 6 kiloya kadar.. en cok kullanacagin 3 no olacak. Yakin cevremdende gordugum kadariyla ortalama 2. Aydan 8. Aya kadar 3 no kullaniolar 4-9 kilo cunku..
Ikizlerin oldugu icin bi 300 tane kadar 2 no alsan yeter. Zaten yetmesede 3 no 4 kilodan itibaren kullaniliyo 3 e gecersin yada en fazlw 1 pkt 2 no alirsin.
Yesil pkt yani aktif bebek al bundan sonra hem daha hesapli ve iyide kalitesi. Indirimleri takip et cok cok ucuza yakaladığında al baska zaman alma bence.. bebis dogdugundan beri yaptığım en iyi sey bez stoklamak olmus diyorum çünkü cok rahat ettim. 2. Bebise yine stoklarim kesinlikle.. birde islak mendik stokla o bile nasil gidio anlamiyorum. Yaklask 30 pkt stoklamistim keske daha fazla stoklasaydim :):)
Primadaki sizdirma sorununun benden kaynakli oldugunu anladim cunku erkek bebisim var bacak bezi asagidan bagliyorum pipisi rahat etsin diye o yuzden bacaklarda cok bolluk oluyor e haliylede sizdirio :):) bebislerini saglikla kucagina alman dilegiyle

Peki tavsiyelerine uyacam çok teşekkürler..ben de size sağlıklı günler diliyorum ..

Benimde 2 yasinda oglum var. Bu kista bezlicem bahara cise alistircan insallah. Bi suan 6 numara kullaniyoruz. Sanirim erkek cocuklarda cis yukari dogru cok biriktiginden genekde bel bolgesinden yukari dogru asiri sizdirma yasiyoruz. Her sabah ust degistiriyoruz nerdeyse bazen gece huysuzlanip uyandiginda kontrol ediyorum cocuk islanmis heryerj ondan uyaniyormus. Ust degisitirip uyutana kadar bi saatimiz gidiyor. Arkadasim gecnlerde komilinin bezinden verdi bi denesene ben cok memnun kaldim asiri derece sivi tutuyor dedi. Bir gece deneyebildim bez agzina kadar solmus ve sarkmis olmasina ragmen hic bir yerinden sizdirma yapmamisti. Elimdeki primalar bitince bende komiliyi denicem tekrar hemde baya bi hesapli okadar cis dolmus olmasina ragmende kuruydu alti cocugumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…