Sürekli sorunları içine atmak

Yok Allahtan eşimle tarz konularda tartışmayız. Benim haklı olduğumu gördüğü için oda diyo içine atma kardeşlerim bile olsa yüzlerine vur hatalarını diye. ama ben yapamıyorum Kayınvalideme ve ne olursa olsun benden büyük oldukları için saygısızlıkmış gibi gelio. Sonra da kendi kendime sıkıntı yaratıorum yani nie söylemedin ki nie hatasını yüzüne vurmadınki diyorum kendi kendime :/

Bende öyle kimseye pat diye hatasını yüzüne vuramıyorum içime atıyorum felan ama çok çok zararlı ne siz böyle yaptınız diye karşı taraftan takdir alıyorsunuz nede içinizdeki öfke kırgınlık azalıyor kimseye hakaret etmeden üzmeden kırgınlıklarınızı karşı tarafa iletmeniz lazım ben öyle yapmaya çalışıyorum

bir vakit sonra bu sürekli içine atmak patlıyor. ben annemden biliyorum, annecimin kimseye kırıcı birşey söylediğini duymadım, ne derdi varsa içine atardı. hatta ufakken hatırlıyorum yorgana sarılıp bağırmıştı kimse duymasın diye. ama içine at at bir yere kadar tabi. şimdi lapcevap oldu :) aman gençliğimde çektim şimdi mi çekicem diyor hep :) stres sağlığında kaldı bir tek, içinize atmayın, derdinizi zamanında halletmeye çalışın hayata dert çekmeye gelmedi ki kimse..

bir vakit sonra bu sürekli içine atmak patlıyor. ben annemden biliyorum, annecimin kimseye kırıcı birşey söylediğini duymadım, ne derdi varsa içine atardı. hatta ufakken hatırlıyorum yorgana sarılıp bağırmıştı kimse duymasın diye. ama içine at at bir yere kadar tabi. şimdi lapcevap oldu :) aman gençliğimde çektim şimdi mi çekicem diyor hep :) stres sağlığında kaldı bir tek, içinize atmayın, derdinizi zamanında halletmeye çalışın hayata dert çekmeye gelmedi ki kimse..

Benim annemde patavatsız demekki zamanında çok susmuş susmuş yaş ilerleyince böyle oluo demekki :D ben öyle olmak istemiyorum valla :D en iyisi içimizde tutmamak bazı şeyleri :D:D

Altı ustu bir fıncan takımı ne var ki bunda.
Ben olsam helali hos olsun der gecerim.
Gorumcenızın yaptıgı elbettekı hos bır durum degıl. Ancak kafaya takılacak kadar buyukde degıl.
Yazarkende belırtmıssınız 'kucuk gorumcem' diye. Kucuklugune cahıllıgıne verın.
Huzurunuzu bozmaya degermı 3 gunluk dunyada...

Altı ustu bir fıncan takımı ne var ki bunda.
Ben olsam helali hos olsun der gecerim.
Gorumcenızın yaptıgı elbettekı hos bır durum degıl. Ancak kafaya takılacak kadar buyukde degıl.
Yazarkende belırtmıssınız 'kucuk gorumcem' diye. Kucuklugune cahıllıgıne verın.
Huzurunuzu bozmaya degermı 3 gunluk dunyada...

Küçük derken 2 tane olduğu için küçük die belirttim :D benden büyük 30 yaşında ya kocaman kadın :D Canım zaten ince nokta orası ne diyosun ya hani helali hoş olsun der geçerim yani bu kadar önemli bişi değil sonuçta kahve fincanıdır. Önemli olan zaten onun bu olayı bu kadar büyütmesi.

siz daha öncede bu konunun topiğini açmıştınız.
vallahi benımde kaynanmın bana daha 1 haftalık gelinken söylediği kazı kgibil afları hala unutamıyorum aklıma gelıyo sürekli..
iz bırakan laflar akıldan cıkmıyor maalesef hele hele bu kaynanaysa.
o an cvbını veremıyorum ama sonradan söylüyorum lafı gelınce sen bana bunu bunu demiştin dıye..
oda özür dılıyor ama nafile anlamıyor kı..
bende cok içime atarım kaynanama patlayamam
biriktirip eşime patlarım..çok yanlış
çok zor valalhi..
ama aradan zaman gectıkten sonra sizde hazır cvp oluyosunuz.olmak zorundaısnız...
ben oldum mesela artık bana öyle laf söyleyemez..ama eskiden dedıklerı aklımdan cıkmıyor hala..
çıkmayacakta..
tek bir yanlış bütün doğruları götürüyor maalesef...

Back
X