Sürekli sözümün kesilmesi

Çok merak ediyorum cidden temizlik görevlisi, bakıcı, yardımcı pozisyonda çalışan insanlar bu kadar telefonda konuşacak ne konu buluyor :KK43: istisnasız hepsi saatlerce konuşuyor. Çok sıkılıyorlar o yüzden mi? Ama o zaman kulaklık tak müzik dinle yani konuşacak ne buluyorlar bu kadar
Bak mesela şimdi geldi ellerini yıkamadan çayı demledi gitti ellerini yıkadı aşağıya sigaraya indi kulağında kulaklık birileri ile kavga ede ede telefonda.. muhasebeci abi uyardı ama o yıkadım dedi ama yıkamadı gördüm 😳gel de şimdi çay iç

Uyarin uyarin diye sizleri darlamak yerine işten çıkarmama sebepleri ne? Çalışmayana anında kapi gösteriliyor bizim buralarda. Bir musibet bin nasihatten iyiymiş, bir kere isten çıkarılsa bir dahaki çalıştığı yerde gerçekten görevini yerine getirir

Bu tiplerden nefret ediyorum. Dışarıda bu işe ihtiyacı olan yüzlerce insan var madem işini yapmayacaksın defol git yani
Haklısınız ama ona sorsanız yapıyor bi de sanırım sorunları var çok kafaya takan sorun eden bi insan ellerini yıkamadan çayı demledi uyardılar ama dinlemedi bır bır konustu çıktı söz kesmeler birebir yeminle..

Konu sahibi tavsiye almaya gelmis tavsiye vermis :KK45:

Isyerinde cay veren ablalar yemekciler hepimize bir cektirmis yani ilginc bende yasadim patronumu diger sorumluyu kafaya almis bana resmen uclu mobing yapmislardi ama geri adim atmadim araya diger patronum girince seslerini kestiler ama insanin siniri bozuluyor sanki isini yapmiyor da sana lutufta bulunuyor 😒

Uyarin uyarin diye sizleri darlamak yerine işten çıkarmama sebepleri ne? Çalışmayana anında kapi gösteriliyor bizim buralarda. Bir musibet bin nasihatten iyiymiş, bir kere isten çıkarılsa bir dahaki çalıştığı yerde gerçekten görevini yerine getirir
Valla bilmiyorum bende 2014ten beri gına geldi artık uyarmıyorum bende bıktım yani daral geldi ben umursamıyorum artık ne hali görsun

Valla bilmiyorum bende 2014ten beri gına geldi artık uyarmıyorum bende bıktım yani daral geldi ben umursamıyorum artık ne hali görsun
Temizligine guvenmediginiz birinin elinden asla bisey yemeyin içmeyin. Restoran sırları diye bi program var tlc de, yemeğe tüküren mi dersin yere düşen pizzayi alip tekrar tabaga koyan mi..

Siz uyarmayin bence insan olan 1 kerede bilemeden 2 3 kerede anlar. Hala ayni seyler devamsa ayni frekansta konusmuyorsunuz demektir. Bos yere yuz goz olmayin, gözünüze batan bariz bir durum olursa yönetime gidin bence.

Temizligine guvenmediginiz birinin elinden asla bisey yemeyin içmeyin. Restoran sırları diye bi program var tlc de, yemeğe tüküren mi dersin yere düşen pizzayi alip tekrar tabaga koyan mi..

Siz uyarmayin bence insan olan 1 kerede bilemeden 2 3 kerede anlar. Hala ayni seyler devamsa ayni frekansta konusmuyorsunuz demektir. Bos yere yuz goz olmayin, gözünüze batan bariz bir durum olursa yönetime gidin bence.
Artık öyle yapıyorum bir şey de yiyip içmiyorum zaten sadece kahve onda da makine cezvesini yıkıyorum kendm fincanı yıkıyorum öyle çay fln asla ..
Ben kendmi uzun zamandır çektim ondan asla bir şey demiyorum sürekli sözümün kesilmesinden bıktım uyar uyar nereye kdr .. yok anlamıyor zaten kim uyarsa kimseyi tınlamıyor ki .. fax makinesinn altı üstü toz halinde idi muhasebeci abi gördü benm yanımda burası ne dedi bak gör dedim makineyi çekti çağırdı geldi temizledi gitti ihtiyaç halinde yapıyormuş işleri. Bi hışımla geldi benm bankonun önünü acele acele sildi gitti bana müsaade edermisin bile yok bende kılımı kıpırtdartmadım.

Konu sahibi tavsiye almaya gelmis tavsiye vermis :KK45:

Isyerinde cay veren ablalar yemekciler hepimize bir cektirmis yani ilginc bende yasadim patronumu diger sorumluyu kafaya almis bana resmen uclu mobing yapmislardi ama geri adim atmadim araya diger patronum girince seslerini kestiler ama insanin siniri bozuluyor sanki isini yapmiyor da sana lutufta bulunuyor 😒
Zaten sinir bozucu kısmı orada işini yapmıyor yapıyorum diyo ortalık afedersiniz pislik içinde ben artık uyarmıyorum muhatapta olmuyorum bana düşmez zorla geldi benm masamın orasını temizledi. Eskiden mühendislerden biri masamı sil diyince bezle camsili ellerine veriyordu 1 değil 2 değil muhendislerden biri abla konuşalım da maaşını da bize versinler dedi şimdi kendi siliyor sağolsun 🤣

Back
X