• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli story beğenen erkek

Cinsel mizah sayfasi drdiginz sayfalari artik cogu kisi takip ediyor komik videolari olabiliyor oradan yola cikmayin
Bu erkek de muhtemelen 483883 kisiyi eklems hepsnn storysine alev falan atiyodur kendinize ozel biseymis gibi hissetmeyin
Kim duserse hesabi

Erkekler sosyal medyadan tanışıp beğendikleri, yada daha önceden tanıyıp beğendikleri insanların storysine kalp yada ateş emojisi atıyor. Sizden hoslanmis yani. Ama herkes yazmayabilir. O yazmadan siz yazmayın.
Ayrıca begenmediyseniz bosverin düşünmeye değer mi.😉

Herkese merhaba arkadaşlar sorunum şu bana aylar önce birisi istek attı girdim baktım bizim üninin ismi yazıyor ordan mezun sanırım ortak arkadaş da var ekledim bende neyse bu benim storyleri beğenmeye başladı önemsemedim dedim heralde yanlışlıkla beğendi ama arkadaşlar bir değil iki değil arada birkaç story hariç her storymi istisnasız beğeniyor bu kadar hoşlandıysan yaz yani story beğenerek flört etme işi dedem zamanından kaldı birde şunu ekleyeyim biraz stalkladım cinsel mizah yapan bir sayfanın takipçisi bu da beni işkillendirdi bana yazsa amaç cinsellik mi diye düşündüm sizce gerçekten mi beğendi amaç cinsellik mi şimdiden teşekkürler?
bu verilerle cinsellik için yazıp yazmadığını bilemeyiz. Biraz daha veri lazım :)

Herkese merhaba arkadaşlar sorunum şu bana aylar önce birisi istek attı girdim baktım bizim üninin ismi yazıyor ordan mezun sanırım ortak arkadaş da var ekledim bende neyse bu benim storyleri beğenmeye başladı önemsemedim dedim heralde yanlışlıkla beğendi ama arkadaşlar bir değil iki değil arada birkaç story hariç her storymi istisnasız beğeniyor bu kadar hoşlandıysan yaz yani story beğenerek flört etme işi dedem zamanından kaldı birde şunu ekleyeyim biraz stalkladım cinsel mizah yapan bir sayfanın takipçisi bu da beni işkillendirdi bana yazsa amaç cinsellik mi diye düşündüm sizce gerçekten mi beğendi amaç cinsellik mi şimdiden teşekkürler?
bütün kızların storylerını beğeniyor kim bişey yazarsa hop atlıyor olmasın bende işkillendim

Benim bildiğim gerçekten bir kızla ilerlemek isteyen erkek acele ediyor, değilse “beğeniyim de kenarda dursun bu da” hareketidir o

Back
X