Sürekli taklit edilmekkk neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum aldığı bebek 3 yaşındaki çocuğa küçükparçaları olan bi bebek kızı 3 yaşına girmedi ve gerçekten 3 yaş için bebekmiş kalmadıda onu aldı geldi
Cocuk istediyse agladiysa vs alabilir.
Bugun benim kizimda kendinden 2 yas kucuk kuzeninin isikli sesli çıngiragindan istedi aglayarak kendisi 4 yasinda nerdeyse.
Olabilir yani.
Kizimla arkadaslari oglenleri bahcede oynarlar oyuncaklarini indirirler aileler bazen benim kizinkini begenir, bazem ben onlarinkini taklit olmuyor bu.
Benim kendi gorumcemin mutfak esyalarinin bir cogu benimkiyle tipatip ayni aynisi yani bildigin, taklit etmek icin mi aldi yoo bende gordu kullandi kullanisli olduklarina sofrada guzel durduklarina kanaat getirdi fikir oldu aldi.
Tencerelerin kullanisli olmasini begendi aldi.
Bende tavaya ihtiyacim vardi ondakileri begendim aynisini aldim vs.
Bunlar taklit degil beğenme baskasinda kullanip isini gorecegine karar verme.
Bu kadar anlam yuklemeyin.
Siz hic kimseye atiyorum rujunun rengi cok guzelmis numarasi kac demediniz mi veya oje veya baska seyler hersey olabilir.
Demek ki zevkleriniz uyusuyor fikir anası olmuşsunuz komsunuza

Benim hoşuma giderdi açıkçası taklit edilmek beğeni almaktır insanlar bende gördükleri hareketlerim tavrımı tarzımı beğenip kendi hayatında uygulaması demek ki dogru yoldayım derdim hoşuma giderdi. Bencillikk edip sorun haline getirmezdim. Sanırım hamilesiniz hormonlardann.

Tabiki olsun.Ama herkezin bi tavrı çizgiside olmalı benim fikirlerimin sürekli çalınması biraz tuafıma gidiyor

Hayatta aynı oyuncak bebek, aynı saç renginden olmaması mümkün değil sanki

Taklit konusuna bakışınız farklı geldi herkese
Ve bana...

Verdiğiniz örnekler çok çok orijinal olacak noktalar değil yaşam için, ki taklit olsun

Son düzenleme:
Hayatta hiç bir zaman özenti olmayan ben yeni evlendigimde alt kattaki komşunun balkonundan gelen kokuya aşık olup kullandığı deterjani ve yumusaticiyi sordum.
eltimin yaptığı bir tatlinin tarifini alıp defalarca yaptım.
Elektirik süpürgem bozulunca arkadasimin anlata anlata bitiremedigi supurgenin markasini öğrenip aynisindan satın aldım.
Ve bunun gibi bin tane örnek sayabilirim.
Tabi bunun yani sıra onlarca yemek tarifimi paylaştım.
Çok memnun kaldığım kozmetik urununden alirken arkadisima da aldım aynisindan.
Son zamanlarda nasıl kilo verdiğimi soran herkese detaylı anlatıp onları motive edecek cümleler kurdum. Yine söylüyorum hayatta hiç bir zaman özenti olmadım taklit edilecek kadar da ayrıcalıklı bulmuyorum kendimi. Herkes gibi sıradan bir vatandaşım bende

Benim fikirlerimin yasam seklimin bu kadar uyustugu bir insan olsa, taklit ediyo beni diyip kafa yormak yerine her konuda anlasabilecegim bir insan belki diyip arkadas olmak icin bir adim atardim.

kusura bakmayinda siz kendinizi cok begenmissiniz.. hatirlatiyorum 3 gunluk dunya ne size kalacak ne onlara.. birakin kim ne alirsa alsin size ne ?! fazla havalanmayin dususunuz kotu olur.. benden soylemesi.. sonucta sirf size ozel satilmiyor bu tip seyler..
O aldığı,yaptırdığı şeylerin hiçbirini de kendi kazanıp yaptirmamistir. Öyle olsa takılacak vakti de olmaz bunlara egosu da...

Acıktımm...şu an beni taklit eden var mı?
Aynı şeyleri yersek bozuşuruz ha 😁

Canım konuna bi tuhaf oldum
Şak diye buluyolar aldıklarını ertesine
Cok da marifet değilmiş lambaların 🤔

Kızlar valla aynısından hepinizin karşısına çıksın ne diyeyim.
Anlatamadım galiba ben size bi insanın sürekli ama sürekli aynı şeyleri sizin gibi yapması bunaltı veriyor.
Demekki sizde herkesin çok çabuk erisebilecegi sıradan şeyleri yaşıyorsunuz.
O saksılar size özel tasarım olsaydı komşu aynisindan bulamazdi
Saç boyanuz kuaforunuz tarafindan sadece size özel 2 3 boyanın belli bir oranindan alınıp hazirlansaydi o arkadaş gidip aynı numarayi bulamazdi bulsa bile onun saç tonuna aynı renk tutmazdi.
Anlatabiliyormuyum.

Hepiniz haklısınız ne diyeyim.
Benim hoşuma giderdi açıkçası taklit edilmek beğeni almaktır insanlar bende gördükleri hareketlerim tavrımı tarzımı beğenip kendi hayatında uygulaması demek ki dogru yoldayım derdim hoşuma giderdi. Bencillikk edip sorun haline getirmezdim. Sanırım hamilesiniz hormonlardann.
canım etsin olabilir ama sen neden söylemedin hamile olacağını ikimiz birden doğururduk ne yaa.Allah aşkına 9 aylık bebeği var

Slm kızlar 1 sene oldu yeni evimize taşınalı ve bi senedir sürekli taklit ediliyorum.
Geçenlerde bahçeme çiçek ve güneş enerjili lambalar ile süsledim 2 gün sonra yan komşu tıpa tıp aynısını döşemiş.Dün cocuklar dışarda bebeğiyle oynuyordu bugün çocuğu bahçeye koşa koşa gelerek aynı bebekle bakın bizde aldık dedi. İyi yapmışsın kızım güle güle kullan dedim.1 ay önce arkadaşımın bebeği geldi ona bi nini söyledim ertesi gün çamaşır asarkem dün söylediğin ninni neydi canım bende bebeğime söyleyeyim dedi.Kimseyi kırmak istemiyorum ama biraz canımı sıkmaya başladı bunlat gibi nice şeyler anlatsam sürerde sürer ne yapabilirim ne öneride bulunabilirsiniz?
Özenilmek ve imrenilmek güzel şeyler aslında neden bu kadar kastınız ki 😁

Demekki sizde herkesin çok çabuk erisebilecegi sıradan şeyleri yaşıyorsunuz.
O saksılar size özel tasarım olsaydı komşu aynisindan bulamazdi
Saç boyanuz kuaforunuz tarafindan sadece size özel 2 3 boyanın belli bir oranindan alınıp hazirlansaydi o arkadaş gidip aynı numarayi bulamazdi bulsa bile onun saç tonuna aynı renk tutmazdi.
Anlatabiliyormuyum.
Tabiki bana özel değil hem saksı değil taklit edilen lavanta çiceği hiç bi çicek kalmadı dünyada.
Gerçi oda bana özel dimi sizin deyiminizle

Tabiki olsun.Ama herkezin bi tavrı çizgiside olmalı benim fikirlerimin sürekli çalınması biraz tuafıma gidiyor
Yaw sanki uzayda şehir kurdunuzda fikriniz çalındı diye gocunuyorsunuz
Ne yaptınız altı üstü iki lamba bir oyuncak bebek, ninniyi de hiç kusura bakmayın en güzel ninem söyler

Özenilmek ve imrenilmek güzel şeyler aslında neden bu kadar kastınız ki 😁
Kadmadım valla canım ama zamanla ve sürekli aynı şeyler bunaltıyor.
Kaç defa bahçe konusunda yardımlar ettim elma ağacı aldı geldi beraber diktik maydanoz aldı bilmem ben ekmesinni dedi gittim ektim daha güzelleri onun olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X