Sürekli taklit edilmekkk neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kızlar 1 sene oldu yeni evimize taşınalı ve bi senedir sürekli taklit ediliyorum.
Geçenlerde bahçeme çiçek ve güneş enerjili lambalar ile süsledim 2 gün sonra yan komşu tıpa tıp aynısını döşemiş.Dün cocuklar dışarda bebeğiyle oynuyordu bugün çocuğu bahçeye koşa koşa gelerek aynı bebekle bakın bizde aldık dedi. İyi yapmışsın kızım güle güle kullan dedim.1 ay önce arkadaşımın bebeği geldi ona bi nini söyledim ertesi gün çamaşır asarkem dün söylediğin ninni neydi canım bende bebeğime söyleyeyim dedi.Kimseyi kırmak istemiyorum ama biraz canımı sıkmaya başladı bunlat gibi nice şeyler anlatsam sürerde sürer ne yapabilirim ne öneride bulunabilirsiniz?
bazen benimde sinirime dokunmuyor değil
evime aldıgım mutfak esyalarının süs esyalarının aynısını gidip bulup alan bir ablam var maleseffff en sonunda söyledim neden gidipte aynısını alıyosun farklı al bende biraz sana özeneyim bu nedir dedm aman nolcak sen istanblda oturuyosun dedi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ kendisi kocaelide bu arada ama artk cevreminde dikkatini cekmiş aynı çay bardağını gidiyor paylasıyor instagramda yaknlarm diyor senin bardagından deglmi hevesim kalmıyor artk mutfak esyalarımı kullanmaya kıyafetlerimi giymeye en snir oldugum şey

Gece gece beni niye gülme tuttu ya... ha tamam hatırladım.
Bi arkadaş 15 yaşında ki kuzenini getiemisti benim yaşadığım şehre. Onları bir yerlere gezmeye götürdüm. Yanımızdan 2 3 çocuk geçti diye yok bunlar bana bakıyor biraz sonra teklif edecekler sonra benim erkek arkadasim duyup birini öldürecek benim askimdan da hapishanede intihar edecek diye ağlamaya başladı da bende o sokla bunları gerisin geriye eve götürüp ertesi günü kızın biletini alıp memleketin erkeklerini bir felakete suruklemekten kurtarmistim
Okuduğum en acayiplerden 😮

Kendinizi ıvana sert zannediyor olabilirsiniz
Çit vardır aranızda ya. Bence siz acilinden iş falan bulun ya da hobi falan..çok boş vakit size yaramıyor sanırm. Herkez(!) böyle aslında boş vakit iyi değil.
Canım şükür yaptığım mesleğim hakkını verebilen bi gurbet kadınıyım ben
Tiyatro??hiç gerek duymadım bugüne kadar
Tiyatro??hiç gerek duymadım bugüne kadar
Araştır bulursun

evime aldıgım mutfak esyalarının süs esyalarının aynısını gidip bulup alan bir ablam var maleseffff en sonunda söyledim neden gidipte aynısını alıyosun farklı al bende biraz sana özeneyim bu nedir dedm aman nolcak sen istanblda oturuyosun dedi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ kendisi kocaelide bu arada ama artk cevreminde dikkatini cekmiş aynı çay bardağını gidiyor paylasıyor instagramda yaknlarm diyor senin bardagından deglmi hevesim kalmıyor artk mutfak esyalarımı kullanmaya kıyafetlerimi giymeye en snir oldugum şey
Rabbim şükürler olsun anlayan birileri var ben ürettim benim demedim sürekli taklit ediyorum dedim konuyu nereye getirdiler

Ne çok meraklıymışsınız taklit edilmeye 😂Allah en kısa zamanda çıkarsın en yakınlarınızda aaaa neden demedin hamile olacağını beraber olurduk desin inşallah sizede canı gönülden diliyorum sevgili bayanlar
Uzaktan bir akrabam var önce onun oğluşunu aldık kucağımıza 3 ay sonrada benimkini
Kadın şimdi yine hamile, tebrik ettim, direk hadi sende yap yine peşpeşe doğuralım bunlarıda kardeş gibi büyütelim dedi
Tuhaf olan sizsiniz

Ne var bunda insanlar görerek, duyarak bazı şeyleri hayatına nakşeder. Görüp duyduklarımızın Bazılarını alır hayatımıza geçiririz bazılarını yapmamak üzere aklımıza kaydederiz.Allah size başka dert vermesin inşallah.

Rabbim şükürler olsun anlayan birileri var ben ürettim benim demedim sürekli taklit ediyorum dedim konuyu nereye getirdiler
ya bence sinir bozucu oluyor ben anlıyorum seni dusunsene kıyafetinin aynısını gidip buluyor evine aldıgın aynı şeyi gidip aynısını alıyor bu 1/2 degıl defalarca olunca insana ciddi anlamda batıyor şimdide kahve yanı bardaklarıma takms aynısını arayış peşinde cidden bezdim🤦🏻‍♀️

Uzaktan bir akrabam var önce onun oğluşunu aldık kucağımıza 3 ay sonrada benimkini
Kadın şimdi yine hamile, tebrik ettim, direk hadi sende yap yine peşpeşe doğuralım bunlarıda kardeş gibi büyütelim dedi
Tuhaf olan sizsiniz
9 aylık emen bebeği var diyorum hanımefendi

Ne çok meraklıymışsınız taklit edilmeye 😂Allah en kısa zamanda çıkarsın en yakınlarınızda aaaa neden demedin hamile olacağını beraber olurduk desin inşallah sizede canı gönülden diliyorum sevgili bayanlar
Valla çevremde zevkli bir kadın olarak görülüyorum bir şey aldığımda arkadaşlarımda aynı şeyi alır aklıma sizin gibi taklit ediliyorum ıyyyy gelmedi. Aksine hoşuma gider hatta dur şimdi yanaklarımdan makas alıyım adhjkk

Eyvah 2. vaka'da geldi.. ya sakamisiniz siz ?!!!!

Okuduğum en acayiplerden 😮
Acaipte laf mı? Ben sinir krizi gecirecektim. Arladasimin kuzeni olmasa sacini başını yolup paralamak vardı da işte. Arkadasimin hatrina sadece gözlerimi fal taşı gibi açıp 2 3 dakika bekleyip kendime geldimde kızı eve götürdüm. Yoksa kesin bi olay çıkacaktı. Yoldan gelen gecene bile atarlaniuordu

ya bence sinir bozucu oluyor ben anlıyorum seni dusunsene kıyafetinin aynısını gidip buluyor evine aldıgın aynı şeyi gidip aynısını alıyor bu 1/2 degıl defalarca olunca insana ciddi anlamda batıyor şimdide kahve yanı bardaklarıma takms aynısını arayış peşinde cidden bezdim🤦🏻‍♀️
Aradı perdelerini nerden aldın dedi canım ben onları Türkiye’den getirdim burda biraz zor çünkü çeşit kısıtlı burda sanki yalan konuşmuş gibi surat astı bana

Eyvah 2. vaka'da geldi.. ya sakamisiniz siz ?!!!!
valla hiçte şaka değilim artık çevremin ve eşimin bile dikkatini cektiğine göre bence karşı tarafta olan bir hastalık derceesinde oldugunu düşünüyoruz kıyafetlerinin mutfak ve diğer esyalarının tıpkısını alan biri olunca ortada ikiz gibi dolasnca insanı ister istemez rahatsız ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X