Sürekli taklit edilmekkk neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acıktımm...şu an beni taklit eden var mı?
Aynı şeyleri yersek bozuşuruz ha 😁

Canım konuna bi tuhaf oldum
Şak diye buluyolar aldıklarını ertesine
Cok da marifet değilmiş lambaların 🤔
Ben yeğenime hediye bir bebek almıştım. Arkadaşı görmüş çok beğenmiş-arkadaşı dediğim de 3 yaşında- ağlamış bana da alın diye. Kardeşim aradı nerden aldın diye söyledim. Çok da bilindik bir mağaza. Mavili, yeşilli barbie bebeğe benzeyen bir bebek. Aramışlar, taramışlar bulamamışlar. Özel üretimmis o bitmiş. Kızım da ejderhanı nasıl eğitirsin filmindeki dişsiz karakterinin oyuncağını arkadaşında görmüş beğenmiş internete kadar her yerde aradık bulamadık film zamanı üretilmiş bitmiş. Yani aa aynısı hemen alayım demek de öyle kolay olmuyor. Yoksa dişsizi biz çok kıskanmıştık :KK70:

Tabiki olsun.Ama herkezin bi tavrı çizgiside olmalı benim fikirlerimin sürekli çalınması biraz tuafıma gidiyor
Herkez değil herkes olacak. Biz buna taklit değil beğenip hoşuma gitmiş almış desek daha yerinde olur. Fikirlerin çalınması ne alaka? Ninninin telif hakkı mı size ait? Lambalar tüketici alsın diye yok mı siz mi tasarladınız patentini mi aldınız? Nasıl çalmak oluyor? Fikirlerin çalınması için size ait olması gerekmez mi? Görende atom parçaladınız sanır. Bizim kadınların bazı kesiminde bu hep beni kıskanıyorlar taklit ediyorlar düşüncesi bayıyor. Yahu kimse sizi taklit etmiyor kıskanmıyor. Egonuzu boşuna kemdi kendinize okşuyorsunuz

Tabiki bana özel değil hem saksı değil taklit edilen lavanta çiceği hiç bi çicek kalmadı dünyada.
Gerçi oda bana özel dimi sizin deyiminizle
Evet size özel kurban olduğum rabbim lavantayi yaratırken sadece gurbetkusuesra eksin diksin diye yaratmış.
Ya o değilde bizde komşunun gülü çok güzel diye bir fide getirip ekmistik birde seneye hazirlasin diye yan komşudan da hanimeli istemistik. Suan nasıl mahcubum

Bahçeniz size ait mülkse çok etrafı açık değildir detaylı nasıl görüyor herşeyi senin çiçeğini falanını bir de hemen 2 günde alınıp nasıl yapılıyor, çocuk bebeği sevmiştir annesi ona da almıştır oyuncaj bebeğin neyini taklit etsin ya da ninniyi bağıra bağıra mı söylediniz de duydu anlayamadım acaba sizin özensin diye bir çabanız mı var? Olabilir beğenir yapar alır illa taklit ediyor değil de esinlenmek desek çok önemsemişsiniz sanki tek sizin var herşeyden

Kadmadım valla canım ama zamanla ve sürekli aynı şeyler bunaltıyor.
Kaç defa bahçe konusunda yardımlar ettim elma ağacı aldı geldi beraber diktik maydanoz aldı bilmem ben ekmesinni dedi gittim ektim daha güzelleri onun olsun.
Bazı insanlar örnek almayı seviyo sizde yardımcı olun demek ki onun için iyi bi rol modelsiniz rahatsızlık duymayın bence

Kızlar valla aynısından hepinizin karşısına çıksın ne diyeyim.
Anlatamadım galiba ben size bi insanın sürekli ama sürekli aynı şeyleri sizin gibi yapması bunaltı veriyor.

Bahsettiğiniz durumlardaki kişiler farklı farklı insanlar

Tek kişinin sizinle sürekli aynı şeyleri yapması yok ki

Demek zevkliyimki seçimlerim beğeniliyor diye düşünüp geçebilirsiniz bence

Tabiki bana özel değil hem saksı değil taklit edilen lavanta çiceği hiç bi çicek kalmadı dünyada.
Gerçi oda bana özel dimi sizin deyiminizle
Bizim lavanta bahçelerimiz var
Zevkine değil ticari olarak yetiştiriyoruz
Maddi olarak yüksek bir getirisi var
Trakya’nın bir bölgesinde lavanta ekin diken tek aileydik, bizden gören duyan bu işe atıldı, valla hiç sizin gibi ayyy bizi taklit ettileeeer triplerine girmedik, Allah herkese bereket versin dedik bizden sonra ekenlere eğitim verdik yol gösterdik
Size de yollayayım mı birkaç saksı lavanta?

Canlarım şaç boyamı numarasını sordu onu taklit etti.Evdeki aldığım tabağı taklit etti daha ne diyeyim size
vaşşşşş ben de soruyorum arkadaşlarıma saç boyası numarası ve aldıkları şeyleri nereden aldıklarını bazen.bayağı kıskanç taklitçi kötü bir insanmışım meğerse :KK12:

Yaw sanki uzayda şehir kurdunuzda fikriniz çalındı diye gocunuyorsunuz
Ne yaptınız altı üstü iki lamba bir oyuncak bebek, ninniyi de hiç kusura
Herkez değil herkes olacak. Biz buna taklit değil beğenip hoşuma gitmiş almış desek daha yerinde olur. Fikirlerin çalınması ne alaka? Ninninin telif hakkı mı size ait? Lambalar tüketici alsın diye yok mı siz mi tasarladınız patentini mi aldınız? Nasıl çalmak oluyor? Fikirlerin çalınması için size ait olması gerekmez mi? Görende atom parçaladınız sanır. Bizim kadınların bazı kesiminde bu hep beni kıskanıyorlar taklit ediyorlar düşüncesi bayıyor. Yahu kimse sizi taklit etmiyor kıskanmıyor. Egonuzu boşuna kemdi kendinize okşuyorsunuz
Bahçeniz size ait mülkse çok etrafı açık değildir detaylı nasıl görüyor herşeyi senin çiçeğini falanını bir de hemen 2 günde alınıp nasıl yapılıyor, çocuk bebeği sevmiştir annesi ona da almıştır oyuncaj bebeğin neyini taklit etsin ya da ninniyi bağıra bağıra mı söylediniz de duydu anlayamadım acaba sizin özensin diye bir çabanız mı var? Olabilir beğenir yapar alır illa taklit ediyor değil de esinlenmek desek çok önemsemişsiniz sanki tek sizin var herşeyden
Aramızda bi metrelik çift var sadece bağıra bağıra değil mikrofonla söyledim.

Gece gece beni niye gülme tuttu ya... ha tamam hatırladım.
Bi arkadaş 15 yaşında ki kuzenini getiemisti benim yaşadığım şehre. Onları bir yerlere gezmeye götürdüm. Yanımızdan 2 3 çocuk geçti diye yok bunlar bana bakıyor biraz sonra teklif edecekler sonra benim erkek arkadasim duyup birini öldürecek benim askimdan da hapishanede intihar edecek diye ağlamaya başladı da bende o sokla bunları gerisin geriye eve götürüp ertesi günü kızın biletini alıp memleketin erkeklerini bir felakete suruklemekten kurtarmistim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X