Sürekli taklit edilmekkk neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seviyeszleşmeyelim isterseniz?
konuyu bağladığınız seye bak ! bence bi siz bitmediniz…
vah vah.. yazik size harbiden.. kendinizi ne zannediyorsunuz ?! bulunmaz hint kumasimi ?! isteyen istedigini alir hatta donununuz aynisini bile alir sizeeee neeeee ?! egonuzu kendinize saklayin .. havalanmayin, dusersiniz..

Atma instaya hebirseyi mesela
Atıp atıp sonra da vah böyle takildim oluyor vah şöyle oluyor deme
Kadının belli ki bi zevki yok,seni örnek alıyor
Bunlari yapıp yapıp dünyanın en zevkli insanıyım da demiyordur emin
Ne zarari olacak ki?
bunlar sadece üstten anlattıklarım anlatmadıgım o kadar cok sey varki evime gelip nispet yapan kişilikte birisi ben 6 aylık hamileyim kilo alıyorum dolayısyla bu olagan bsey kaç kilo aldn deyip bana gelip kıyafetini sıkılastırıp baksana bende hızla zayflıyorum dokun göbeğime göbek diye bsey kalmadı herkes bana diyorki hic yasında gostermiyosun vs kendni tatmin eden biri yani aramızda 10 yas olmasına 10 yas buyugum diye sesimi cıkartmıyorum cook anlayıssız tavırları var

Bayram tatilinde birkaç şehir gezdik, kuzenim de bizden sonra git sen aynı şehirleri gez ve paylaş sosyal medyada. Gezmekten soğuttular beni. Gideceksen başka şehre git neden benim gittiğime gidiyorsun değil mi? Yaşamayan bilemez :KK43:
Hayal dahi edemiyorum korkunç ötesi 😕

1-Bahçeyi yüksek duvarlarla çevirin. Kimse sizin peyzaj sırlarınızı öğrenmesin.
2-Çocuklarınız dışarıya oyuncak çıkarmasın. Gerçi aldığınız oyuncaklar özel üretim filan değil, illa ki başkalarında da vardır. Ama yeter ki sizin gördüklerinizde olmasın.
3-Tse’den ninninin patentine başvurun.
4- insanlarla arkadaş olmayın. Sizin kadar orjinal bir insanın, çakmalarla işi ne?

Bakın şimdi hanımlar herkes birbirini taklit etmeyi bırakıyor. Bugünden itibaren çocuklar 9 ayda dogurulmayacak
Emzireceginiz zaman memeleri değil başka başka organlarınizi kullanin ( gerçi insan vücudun da organ sayısı belli muhakkak aranizda cakisacaklar olacak ama, tıp çok gelişti yeni organ tasarlatin)
Akşam yemek yapmıyoruz herkes yapıyor bunu bizim bir farkımız olmali.
Çocukları senelerdir ya karnimizdan ya vajinamizdan cikardik artık kulak burun boğaz nerenizden cikartirsaniz cikartin bu ne ya hep aynı hep aynı.
Bahvelerimize çiçek ekmiyoruz bundan sonra mezar filan dikin değişiklik olur.
Donunuzu kafaniza şapkayı poponuza takin farklı kombinler deneyin. Yıllarca ayaginiza corap giydiniz o kadar giysi arasindan.
Neden?
Hep taklitcilik yapmak için.

1-Bahçeyi yüksek duvarlarla çevirin. Kimse sizin peyzaj sırlarınızı öğrenmesin.
2-Çocuklarınız dışarıya oyuncak çıkarmasın. Gerçi aldığınız oyuncaklar özel üretim filan değil, illa ki başkalarında da vardır. Ama yeter ki sizin gördüklerinizde olmasın.
3-Tse’den ninninin patentine başvurun.
4- insanlarla arkadaş olmayın. Sizin kadar orjinal bir insanın, çakmalarla işi ne?
+ Ninnileri mikrofonla söylemeyin ki başkaları duyup sizden özenmesin, hem de çocuğun kulak zarı patlamasın:KK70:

Haydi sayemde bol bol geyik yapabileceğiniz bi konu çıktıSizlere iyi eğlenceler 😉
gerçekten hic laf dökmeye değmez
ben mesela basıma gelen sadece bikaç bseyinden bahsettim taklit edilmenin ama işin arka yüzünde anlatmadıgım o kadar çok şey varkiii insanlar iç yüzünü bilmeden ön yargıyla bol keseden atıyorlar işte Allah herkese akıl fikir versin canım diyecek sözüm yok hayırlı geceler diliyorum 🙏🏻🌸

sizi muhataba bile almıyorum..
olmazsiniz tabi.. sizin gibi insanlarin egosunu cok iyi biliriz.. sanki bu dunyada kalicisiniz.. yazik size.. esiniz sizin gibi kendini begenmis birini cokmu aradi merak ediyorum.. Gerci onunda dikkatini cekmis degilmi kiz kardesiniz.. tencere kapak.. dedigim gibi dikkat edin donunuzuda taklit etmesinler ;)

bunlar sadece üstten anlattıklarım anlatmadıgım o kadar cok sey varki evime gelip nispet yapan kişilikte birisi ben 6 aylık hamileyim kilo alıyorum dolayısyla bu olagan bsey kaç kilo aldn deyip bana gelip kıyafetini sıkılastırıp baksana bende hızla zayflıyorum dokun göbeğime göbek diye bsey kalmadı herkes bana diyorki hic yasında gostermiyosun vs kendni tatmin eden biri yani aramızda 10 yas olmasına 10 yas buyugum diye sesimi cıkartmıyorum cook anlayıssız tavırları var
Tamam da onun o an ki heyecanı zayiflamak...seninki ise bebek...
Elbetteki aradaki bağı en iyi sen bilirsin
Yani niye ne için yaptığını,ama burda artık taklit değil kötü kalplilik + salaklık var
Çünkü hamilelik göbeği ile kiyaslama yapmak trajik 😁

utanmasa ac donuna bakayım der onunda aynısnı alır ortada bi hastalık kişilikte birini doğru bulmanz bence düşündürücü☺️
"Aç donuna bakayım, aynısını alayım" demesi normal değil tabii🤭 Sanırım mübalağa yaptınız 🙂 Ama ev dekorasyonunda sizi örnek alması onun kişiliğini hasta yapmaz. Sizin zevkinize çok güveniyor belli ki.

"Aç donuna bakayım, aynısını alayım" demesi normal değil tabii🤭 Sanırım mübalağa yaptınız 🙂 Ama ev dekorasyonunda sizi örnek alması onun kişiliğini hasta yapmaz. Sizin zevkinize çok güveniyor belli ki.
merhaba canım gercekten herkesin düşüncesi farklı arkadas böyle bi konu açınca bende hosuma gitmeyen konuya yakn bişey paylaştım ama egolu oldum🤦🏻‍♀️
yani işin arka yüzüde var tabi söylemediğim bi sürü sey bu sadce bi örnek diyecek sözüm yok Allah herkesin kalbine göre versin🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X