Sürekli taklit edilmekkk neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama çocuk sahibi hiçbir insan komşusu hamile kaldı diye hamile kalmayı düşünmez.
Bu oyuncak bebeğe de saç boyasına da benzemez.
Ben hamile kaldım o da kalacak demek de uç örnek.
Zaten istiyordur, denk gelmiştir.
Sizinle aynı dönem hamile kalınca ne olacak sanki.

Acaipte laf mı? Ben sinir krizi gecirecektim. Arladasimin kuzeni olmasa sacini başını yolup paralamak vardı da işte. Arkadasimin hatrina sadece gözlerimi fal taşı gibi açıp 2 3 dakika bekleyip kendime geldimde kızı eve götürdüm. Yoksa kesin bi olay çıkacaktı. Yoldan gelen gecene bile atarlaniuordu
Demedin mi annesine birşey?
Yazık hasta galiba yoksa ergenlik bu kadar zor değildi sanki ya

valla hiçte şaka değilim artık çevremin ve eşimin bile dikkatini cektiğine göre bence karşı tarafta olan bir hastalık derceesinde oldugunu düşünüyoruz kıyafetlerinin mutfak ve diğer esyalarının tıpkısını alan biri olunca ortada ikiz gibi dolasnca insanı ister istemez rahatsız ediyor
Yandaki rus komşu dedi x senin ikizin oldu diye😂😂😂😂

Taklit edilmiyorsunuz siz,bahsettiğiniz seyler herkesin ulasabilecegi,siradan seyler..
Taklit edilmek daha farklı olur,farklı ve ust level diye nitelendirdigimiz seyler taklit edilir..
O yuzden bu kadar onemsemeyin,komsunuzun unutup,siz de gorunce hatirladigi seyler olur bunlar olsa olsa

valla hiçte şaka değilim artık çevremin ve eşimin bile dikkatini cektiğine göre bence karşı tarafta olan bir hastalık derceesinde oldugunu düşünüyoruz kıyafetlerinin mutfak ve diğer esyalarının tıpkısını alan biri olunca ortada ikiz gibi dolasnca insanı ister istemez rahatsız ediyor
ne kadar egolu insanlarsiniz ya.. dikkat edinde esinizide elinizden almasinlar sizi kiskanip.. Tovbe.. bir bitmediniz ?!

bazen benimde sinirime dokunmuyor değil
evime aldıgım mutfak esyalarının süs esyalarının aynısını gidip bulup alan bir ablam var maleseffff en sonunda söyledim neden gidipte aynısını alıyosun farklı al bende biraz sana özeneyim bu nedir dedm aman nolcak sen istanblda oturuyosun dedi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ablanız doğru demiş🙂

Demedin mi annesine birşey?
Yazık hasta galiba yoksa ergenlik bu kadar zor değildi sanki ya
Annesi yoktu. Arkadasla ikisi gelmişti. Geldikleri yol da 3 4 saatlik bir yol.
O kadar çakal sürüsünün arasindan(!) nasıl geldi onu da anlamadım. Oysa tüm erkekler yollara dökülmüştü bu kızı hangimiz kendimize aşık ederiz diye.
Bunun ergenlikle çok alakası yok ya. Eziklik psikolojisi her yaşta oluyor

Atma instaya hebirseyi mesela
Atıp atıp sonra da vah böyle takildim oluyor vah şöyle oluyor deme
Kadının belli ki bi zevki yok,seni örnek alıyor
Bunlari yapıp yapıp dünyanın en zevkli insanıyım da demiyordur emin
Ne zarari olacak ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X