- 16 Mart 2017
- 40
- 35
- 8
- 32
- Konu Sahibi sokupatader
-
Yok.Bıktım sürekli tartışma çıkıyor. Nerden nasıl olduğunu anlamadan tartışıyoruz kafamı dağlara taşlara vuracağım artık
Şu son 1 hafta-10 gündür kavga etmediğimiz gün kalmadı. Hepsi de birbirinden alakasız saçma sapan konulardan
Ve bu kavgalar hiç tahmin etmediğim anlarda çıkıyor
Örneğin geçen gün gecenin bir yarısı uyumak üzereyken sırf çağrışım yaptı diye ben bir konuda tatlı tatlı trip yaparken “madem öyle, sen de böyle yapmasaydın” diyerek tam 1 hafta önceki kavgayı açtı!
Ve o kavgayı normal bir biçimde de açmadı. Benim bir davranışımı kafasına göre yorumlamış! Beni suçlayan bir şekilde onu söyledi!
Resmen yeri mi zamanı diyerek çıl-dır-dıııım.
Böyle işte her zırıltıdan kavga ediyoruz
Bunun ayrılmaktan başka bir çözümü var mı
2 senedir beraberiz yaşlarımız 21Ne zamandir berabersiniz ve yaşlar kac?
Sonu ayrılık olan ilişki..Bıktım sürekli tartışma çıkıyor. Nerden nasıl olduğunu anlamadan tartışıyoruz kafamı dağlara taşlara vuracağım artık
Şu son 1 hafta-10 gündür kavga etmediğimiz gün kalmadı. Hepsi de birbirinden alakasız saçma sapan konulardan
Ve bu kavgalar hiç tahmin etmediğim anlarda çıkıyor
Örneğin geçen gün gecenin bir yarısı uyumak üzereyken sırf çağrışım yaptı diye ben bir konuda tatlı tatlı trip yaparken “madem öyle, sen de böyle yapmasaydın” diyerek tam 1 hafta önceki kavgayı açtı!
Ve o kavgayı normal bir biçimde de açmadı. Benim bir davranışımı kafasına göre yorumlamış! Beni suçlayan bir şekilde onu söyledi!
Resmen yeri mi zamanı diyerek çıl-dır-dıııım.
Böyle işte her zırıltıdan kavga ediyoruz
Bunun ayrılmaktan başka bir çözümü var mı
Aynen öyle tek taraflı bişey yok ortadaHatalar tek taraflı değildir. Sizin de kendinizi düzeltmeniz gereken durumlar olabilir. Anlattığınız konudan pek bişi anlamadığım için sen hatalısın, o hatalı diyemeyiz.
Ayrılmaktan başka çözüm karşılıklı oturup konuşmaktır. Onu şuçlayarak değil, kendi duygularını anlatarak. Ama konuşarakta anlaşamıyorsanız, yapacak bişi yok
Biliyoruz ki biz, kendimizden başkasını değiştiremeyiz. O yüzden tek çare kendimizin değişmesi. Bir süre değişmeyi deneyin. Belki o da size karşı değişir. Trip atmak biz bayanlara ne kadar tatlı gelse de karşı taraftan o kadar sevimli gözükmeyebilir.Aynen öyle tek taraflı bişey yok ortada
Bazen o daha hatalı oluyo bazen ben
Ama sonuç olarak anlaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?