• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli tartışılan ilişki

sokupatader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
40
35
8
32
Bıktım sürekli tartışma çıkıyor. Nerden nasıl olduğunu anlamadan tartışıyoruz kafamı dağlara taşlara vuracağım artık

Şu son 1 hafta-10 gündür kavga etmediğimiz gün kalmadı. Hepsi de birbirinden alakasız saçma sapan konulardan

Ve bu kavgalar hiç tahmin etmediğim anlarda çıkıyor

Örneğin geçen gün gecenin bir yarısı uyumak üzereyken sırf çağrışım yaptı diye ben bir konuda tatlı tatlı trip yaparken “madem öyle, sen de böyle yapmasaydın” diyerek tam 1 hafta önceki kavgayı açtı!

Ve o kavgayı normal bir biçimde de açmadı. Benim bir davranışımı kafasına göre yorumlamış! Beni suçlayan bir şekilde onu söyledi!

Resmen yeri mi zamanı diyerek çıl-dır-dıııım.

Böyle işte her zırıltıdan kavga ediyoruz

Bunun ayrılmaktan başka bir çözümü var mı

Bıktım sürekli tartışma çıkıyor. Nerden nasıl olduğunu anlamadan tartışıyoruz kafamı dağlara taşlara vuracağım artık

Şu son 1 hafta-10 gündür kavga etmediğimiz gün kalmadı. Hepsi de birbirinden alakasız saçma sapan konulardan

Örneğin geçen gün gecenin bir yarısı uyumak üzereyken sırf çağrışım yaptı diye ben bir konuda tatlı tatlı trip yaparken “madem öyle, sen de böyle yapmasaydın” diyerek tam 1 hafta önceki kavgayı açtı!

Ve o kavgayı normal bir biçimde de açmadı. Benim bir davranışımı kafasına göre yorumlamış! Beni suçlayan bir şekilde onu söyledi!

Yok.
İnsan neden sürekli kavga ettiği biriyle hayatını daha da zorlaştırır ki?

Hatalar tek taraflı değildir. Sizin de kendinizi düzeltmeniz gereken durumlar olabilir. Anlattığınız konudan pek bişi anlamadığım için sen hatalısın, o hatalı diyemeyiz.
Ayrılmaktan başka çözüm karşılıklı oturup konuşmaktır. Onu şuçlayarak değil, kendi duygularını anlatarak. Ama konuşarakta anlaşamıyorsanız, yapacak bişi yok

bizde öyleyiz. kavga çıkaran taraf da benim. yeteri kadar sevilmediğimi ve ilgi gösterilmediğini düşündüğüm için tüm kavgaların ana sebebi bu. kavga edince sorunlar bitiyor yoo. . daha da artıyor. konuşsak anlaşıyoruz ama düşüncelerim değişmiyor . 2 gün sonra aynı oluyoruz

Yani adam ayrıl diye bahane olsun diye kavga çıkarmıyosa sakince derdin ne senin neden böyle yapıyosun demek ve çözüm yoksa ayrılmak mantıklı he yaşlar ufak ciddiyet yoksa bence ayrıl kendini hiç sıkma

Hic sevmem bu gibi ortaligi karistiran sohbetleri uzatanlari biz de evliligimizin basinda birbirimizi yiyorduk ama sonra bu isin boyle gitmeyecsgini evliligin boyle bir sacmalik olamayacagini fark ettik bir senedir iyiyiz biraz is guc sorunlari vs yansimasida olabilir ikiniz birden itirazli hararetli tutusursaniz daha kotu olur biriniz biraz idare etmelisiniz .oyle her tartismada ayrilinmaz :) fakat ters karakterlere sahip olabilirsiniz dengeye ihtiyaciniz var sanirim.

senin tatlı tatlı sandığın trip adamın sinirine dokunmuş demek ki.

Sonu ayrılık olan ilişki..
bu zamana kadar neden kendime eziyet ettim diye de kendinize kızacağınızın garantisini verebilirim. ve daha küçüksün.. neden seni rahat ettiren el üstünde tutan, kıracak diye ödü korpan adamlar varken bu yani ?

Hatalar tek taraflı değildir. Sizin de kendinizi düzeltmeniz gereken durumlar olabilir. Anlattığınız konudan pek bişi anlamadığım için sen hatalısın, o hatalı diyemeyiz.
Ayrılmaktan başka çözüm karşılıklı oturup konuşmaktır. Onu şuçlayarak değil, kendi duygularını anlatarak. Ama konuşarakta anlaşamıyorsanız, yapacak bişi yok
Aynen öyle tek taraflı bişey yok ortada
Bazen o daha hatalı oluyo bazen ben
Ama sonuç olarak anlaşamıyoruz

Yeşil Parka, anlaşamıyor değilsiniz aslında anlaşıyorsunuz ama her ikinizde birbirinizin sevgisini ölçüp biçmeye çalışıyorsunuz çünkü fena halde aşık olmuşsunuz ve bitmesinden korkuyorsunuz canım.

Öyle bir ilişkiyi ben de yaşadım maalesef. Birbirimizi seviyorduk ve bir süre yürütmeye çalıştık. Olmadı yani. Ayrılma noktasına gelmemiz çok sürmedi zaten

Aynen öyle tek taraflı bişey yok ortada
Bazen o daha hatalı oluyo bazen ben
Ama sonuç olarak anlaşamıyoruz
Biliyoruz ki biz, kendimizden başkasını değiştiremeyiz. O yüzden tek çare kendimizin değişmesi. Bir süre değişmeyi deneyin. Belki o da size karşı değişir. Trip atmak biz bayanlara ne kadar tatlı gelse de karşı taraftan o kadar sevimli gözükmeyebilir.
Bir süre trip atmayın, onu suçlamayın. Odak noktasından onu çıkarın. Başka şeylerle de ilgilenin. Bakın eğer değişiyorsa o, ne ala; değişmiyorsa da hadi artık sen yoluna deyip gönderin. :duduk:

Back
X