doğru harekete başlayıncada niye etmedi niye oynamıyo bişeymi oldu diye kafayı yemeye başlıyosun ben 1 haftadır onu yaşıyorum ara ara :))hepimizin ortak derdi sanırım :) ama Allah korusun birşey olsa bir şekilde, agrı sancı ateş halsizlik kanama vs vs kendini belli eder herhalde.. ilk günden veri gebeliğini kanamalı yaşayan biri olarak hafta 1 doktorda olmamıza rağmen yinede tedirginim.. az kaldı 18-20 haftada hareketler başlayacak ve bu sefer baska kaygılarımız olacak..
doğana kdr böyle ve dogduktan sonrada baska türlü :) Allah sağlıkla versin kucagımıza.
doğru harekete başlayıncada niye etmedi niye oynamıyo bişeymi oldu diye kafayı yemeye başlıyosun ben 1 haftadır onu yaşıyorum ara ara :))
Ben kendimi şöyle motive ediyorm :) hissetmediğim zaman bebeğim uyuyor şuan mışıl mışıl ve büyüyor diye düşünüyorum :) böylece takmıyorum sonra bi tekme yiyorum annee ben burdayım diyor minik kızım :) gerçekten de bebişlerimiz düzenli olarak uyuyup uyanıyor.. Yemekten en çok zevk aldığım şeyde meleğim çok kıpırdıyor. Deneyin derim :)
kizlar sizede oluyormu..bazen acaba bebegimi cok hissetmiyormuyum..biseymi olmustur diye tedirgin olup duruyorum ayda bir kontrolum var keske her hafta olsa..sizde boyle seyler hissediyormusunuz kendimi hep olumlu motive etmeye calisiyorum ama korkuyorum..
tabi öyle canım durup durup bi oynayınca diyosunki bak bebeğin ben burdayım diyo :) Allah hayırlısıyla hepimizin bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinama kıpraşınca dünyalar seniğn oluyor dimi.. çünkü onlar bizim içimizdeki dünyamıızzzz ... hepsini yerimm hepsi benim bebeklerimmmmmmmm :)
biliyorum canim dikkat ediyorum ondan zaten gitmiyorum kendi doktorumdan baskasina saglik ocaginda bikere dinlemistim hastayken gidince..arada gitsem dinletirlermi yanii iyi fikirmis bu..dedigin gibi dun aksam kipir kipirdi bugun sesi cikmiyor minikimin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza zamaninda..demekki herkes aynı süreçlerden geçiyor
20 ile 26. hafta arasında devamlı bu duyguyu yaşadım bazen kıpır kıpır tüm gün ama öyle bir gün geliyorki 2 gün hiç hareket etmediği oluyordu direk aklıma nekadar senaryo geliyorsa kötü hepsi geçiyordu kafamdan
sana önerim çok endişendiğinde ultrasona girmek yerine ( fazla ultrasona girmek zararlı avrupada özellkle her kontrolde almıyorlar ultrasona anneyi ) sağlık ocaklarında bi cihaz var kalp sesini dinliyorlar çok endişelendiğinde gidip o cihazdan dinle
ama şunu söyleyebilirim bu haftalarda fazla uyuyorlar :)
biliyorum canim dikkat ediyorum ondan zaten gitmiyorum kendi doktorumdan baskasina saglik ocaginda bikere dinlemistim hastayken gidince..arada gitsem dinletirlermi yanii iyi fikirmis bu..dedigin gibi dun aksam kipir kipirdi bugun sesi cikmiyor minikimin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza zamaninda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?