sürekli tedirgin oluyorum

aaaca

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
423
210
18
40
kizlar sizede oluyormu..bazen acaba bebegimi cok hissetmiyormuyum..biseymi olmustur diye tedirgin olup duruyorum ayda bir kontrolum var keske her hafta olsa..sizde boyle seyler hissediyormusunuz kendimi hep olumlu motive etmeye calisiyorum ama korkuyorum..

birçoğumuz böyleyiz malesef. düşünmemeye çalışmak en iyisi. elden geldiğince düşünmemeye çalışmak. bi de, ben, bişey olduysa belli ederdi bi şekilde diye telkin ediyorum kendimi. bişeylerle meşgul olmaya çalış. çalışıyor musun? ev hanımı mısın?=

calisiyorum Allahtan cnm..ama agri girince biseymi yaptim nolcak diye dusunmek tedirgin ediyor bazen..insallah herkesin saglikla zamaninda bebisi olur..

oluyor canım böyle 10. haftama kadar 10 günde bir doktora gidiyordum bişey mi oldu bişeymi olacak sıyırmak üzereydim hiçbir şikayetim yokken hemde son 1 aydır falan içim rahat birşey olsa bir belirti verir vs. deyip kendimi rahatlatıyorum sonuçta zaten birşey olacaksa bunun önüne geçemeyiz ne gelirse Allahtan

hepimizin ortak derdi sanırım :) ama Allah korusun birşey olsa bir şekilde, agrı sancı ateş halsizlik kanama vs vs kendini belli eder herhalde.. ilk günden veri gebeliğini kanamalı yaşayan biri olarak hafta 1 doktorda olmamıza rağmen yinede tedirginim.. az kaldı 18-20 haftada hareketler başlayacak ve bu sefer baska kaygılarımız olacak..
doğana kdr böyle ve dogduktan sonrada baska türlü :) Allah sağlıkla versin kucagımıza.

doğru harekete başlayıncada niye etmedi niye oynamıyo bişeymi oldu diye kafayı yemeye başlıyosun ben 1 haftadır onu yaşıyorum ara ara :))

doğru harekete başlayıncada niye etmedi niye oynamıyo bişeymi oldu diye kafayı yemeye başlıyosun ben 1 haftadır onu yaşıyorum ara ara :))

ama kıpraşınca dünyalar seniğn oluyor dimi.. çünkü onlar bizim içimizdeki dünyamıızzzz ... hepsini yerimm hepsi benim bebeklerimmmmmmmm :)

saolun arkadaslar bitek ben degilim demekki stres yapan..Allahim korusun bebislerimizide bizide..isteyen herkesede nasip etsin insallah..bende icimde donmuyo biseymi oldu kipirdamiyo diye diyip duruyorum ama kendini hatirlatiyor arada bidigim şükürler olsun

Ben kendimi şöyle motive ediyorm :) hissetmediğim zaman bebeğim uyuyor şuan mışıl mışıl ve büyüyor diye düşünüyorum :) böylece takmıyorum sonra bi tekme yiyorum annee ben burdayım diyor minik kızım :) gerçekten de bebişlerimiz düzenli olarak uyuyup uyanıyor.. Yemekten en çok zevk aldığım şeyde meleğim çok kıpırdıyor. Deneyin derim :)

deneyim bakalim bende magnezyum icince kipirdiyor sanki..

Ah annelik hep endise hep tedirginlik insan buna engel olamıyorki karnındayken ayrı dunyaya gelince ayrı hep iyi mutlu olsunlar istiyoruz.Rabbim herkesin evladını korusun

Gecenin 2 sinde gogus hassasiyetim mi azaldi diye aglaya aglaya doktora gitmistim doktor ultrasonda bebegin saglikli oldugunu gorunce delimisin demisti bu saatte burdasin git yat uyu:)

Ama o olaydan bir kac hafta sonra bebegimin kalbi durdu, hic bir belirti vermedi hic anlmadim gule oynaya doktora gittim ve kalp atisi yoktu. Allah kimseye yasatmasin.

Tedirginlik hep oluyor ve olacak biliyorum cok iyi anliyorum sizi, ama sunu dusunun, allah birsey yazdiysa bunu asla degistiremezsiniz, dua edin guzel seyler yazmis olsun...

demekki herkes aynı süreçlerden geçiyor
20 ile 26. hafta arasında devamlı bu duyguyu yaşadım bazen kıpır kıpır tüm gün ama öyle bir gün geliyorki 2 gün hiç hareket etmediği oluyordu direk aklıma nekadar senaryo geliyorsa kötü hepsi geçiyordu kafamdan
sana önerim çok endişendiğinde ultrasona girmek yerine ( fazla ultrasona girmek zararlı avrupada özellkle her kontrolde almıyorlar ultrasona anneyi ) sağlık ocaklarında bi cihaz var kalp sesini dinliyorlar çok endişelendiğinde gidip o cihazdan dinle
ama şunu söyleyebilirim bu haftalarda fazla uyuyorlar :)

Ilk gebeliginiz sanirim.
Bu kadar takmayin kafaniza, eger herhangi bir problem yasamiyorsaniz hamileliginizde, sadece yediklerinize ictiklerinize ve beslenmenize dikkat edin.
Rabbim korur onu.
Insallah saglikla alin kucaginiza.

ama kıpraşınca dünyalar seniğn oluyor dimi.. çünkü onlar bizim içimizdeki dünyamıızzzz ... hepsini yerimm hepsi benim bebeklerimmmmmmmm :)
tabi öyle canım durup durup bi oynayınca diyosunki bak bebeğin ben burdayım diyo :) Allah hayırlısıyla hepimizin bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

biliyorum canim dikkat ediyorum ondan zaten gitmiyorum kendi doktorumdan baskasina saglik ocaginda bikere dinlemistim hastayken gidince..arada gitsem dinletirlermi yanii iyi fikirmis bu..dedigin gibi dun aksam kipir kipirdi bugun sesi cikmiyor minikimin insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza zamaninda..

AMİNNN
dinletirler canım endişe ediyorum hareket etmiyor dersin yardımcı olurlar en fazla 3 dakikalarını alıcak sonuçta kendi aile hekimliğinde sorun yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…