- Konu Sahibi kuskoysunlaryoluna
Benimde ablam öyle artık kapatip şarj bitri diyorum.
Arayım mi diyo
Evlimisiniz sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ablam öyle artık kapatip şarj bitri diyorum.
Arayım mi diyo
EvvettEvlimisiniz sizde
Evvett
Evvett
bu durumu saglıklı gormuyorum gece gezerken internette bu konu karsıma cıkınca yorum yapmak istedim bende aynı sorunu yasadıgım icin , Saglıklı bir durum olarak gormuyorum bu sürekli ısrarlı aramayı ama nasıl kırmadan halledebilirim bilmiyorum her musait zamanlarımda o aramdan once arıyorum hal hatrını soruyorum ama yine yemek saati gec vakit esimin oldugu misafirlerimin oldugu vakitte tekrar arıyor , eşimin oldugu vakitlerde hemen telefonu sessize alıyorum kaldırıyorum gormesin diye cunkü babamı yanlıs farklı bir duruma sokmak istemiyorum , yine onu dusunuyorum aslında cünkü evli bir insanın surekli sanki baska bir isi yokmus gibi karsı tarafın araması normal degilEvlimisiniz sizde
Evet normal degil , bende aynı problemi yasıyorum ,bende dediğiniz gibi durumu izah ettim terlediğim zamanlar oldu kusup trip atıp , bir kac gün aramayı kesip sonra yine birsey olmamıs gibi devam :)Annemde olsa terslerdim abartmış annen
Annenin bir psikolojik rahatsızlığı olmadığına eminmisin? Bunlar Anormal hareket
O kadar haklısın ki.bu durumu saglıklı gormuyorum gece gezerken internette bu konu karsıma cıkınca yorum yapmak istedim bende aynı sorunu yasadıgım icin , Saglıklı bir durum olarak gormuyorum bu sürekli ısrarlı aramayı ama nasıl kırmadan halledebilirim bilmiyorum her musait zamanlarımda o aramdan once arıyorum hal hatrını soruyorum ama yine yemek saati gec vakit esimin oldugu misafirlerimin oldugu vakitte tekrar arıyor , eşimin oldugu vakitlerde hemen telefonu sessize alıyorum kaldırıyorum gormesin diye cunkü babamı yanlıs farklı bir duruma sokmak istemiyorum , yine onu dusunuyorum aslında cünkü evli bir insanın surekli sanki baska bir isi yokmus gibi karsı tarafın araması normal degil
Evet aslında fikir güzel bu sekilde denesmeliyimO kadar haklısın ki.
Bı dönem telefonum arızalı mi desen ?hoparlörü patladı filan
Benim telefonun hoparlörü zarar görmüştü mesela.destekli bı bahane yani
Zaten oldum olası telefonda konuşmaktan nefret ederm kimseyle konuşacak bişey bulamıyorum.Evet aslında fikir güzel bu sekilde denesmeliyim
Ramazan da misafir nasıl oluyor....Corona varMerhaba,benim problemim annem. 1 senedir evliyim. İlk günlerden itibaren dur durak bilmeyen bir telefon trafiğimiz var. İşe güce dalıp bir gün aramasam ertesi gün tavır yapan,saat 2ye kadar aramasam niye sesin çıkmıyp diye arayan bi annem var. Daha anlaşılır olmak için birkaç örnek vermek istiyorum. Uzun olacak okuyanlara teşekkür ederim.
- Evlendikten 1 hafta sonra eşimin ailesine ve annemlere el öpmeye gittik. Bundan 1 hafta sonra yani ben 2 haftalık evliyken hastalandım ağrılar içinde yatarken arayıp haftasonu gitmediğim içim tartışma çıkardı. Şok oldum balayında olduğumu izah etmeye çalıştım,"özleyen gelir" diyerek fırçaladı,konu kapandı.
-Hergün telefonda konuşmamıza rağmen her cumartesi pazar vara yoğa arıyor. Konuşmalarının genel teması havaların sıcaklığı ve ev işleri.
-Pazar sabahı 10da arar,açmazsam 1de tekrar arar. O gün dönüş yapmazsam ertesi gün laf sokar. Çoğu kez annemin aramalarıyla uyandık pazar günleri.
-Eşimin işyerindeyken, kayınvalidemdeyken,evimizde misafir varken,tatildeyken sürekli arıyor.
-Ramazanda gece 01.30'da aradı ve efsane tespitini aktardı: "napıyosunuz hava çok sıcak". Arama sebebi de oruç tuttuğumuz için sahurda uyanık olmamızmış.
-İftarda ezan okunuyor on dakika sonra arıyor daha sofradayken konuşmaya çalışıyor,misafirim olsa da.
-Akşam 22.30 : "ya ben senin börekten yaptım üstü çok kıtır oldu normal mi" minvalinde aramaları oluyor.
-Bize geliyor sabahtan,akşam 6 da gitti diyelim. Saat 7de arıyo: "naptın ben geldim bulaşık yıkadım vs vs vs"
-Kayınvalideme gidiyoruz,orda olduğumu bile bile 4-5 kere arıyor uzun uzun çaldırıyo mahcup oluyorum telefonu sessize alıyorum. Hep böyle bu.
-Geçen pazar akşamı aradı yemek yapıyordum açmadım,bir saat geçmedi tekrar aradı,açmadım,bir dakika geçmedi babamdan aramaya başladı. Sinirle açtım: "niye açmıyosun hasta mısınız evde teksiniz insan merak ediyo" dedi,şaştım kaldım.
Üzülerek söylüyorum anneme müsait olmadığım "özel" zamanlarımız olduğunu anlamıyor. Ölümüne çaldırır ve o telefon açılacak.
Örneklerimin bir kısmı bunlar,geçen hasta olanlardan sonra daha önce 2648484 kez söylediğim gibi eşimin evde olduğunu birlikte vakit geçirdiğimizi söyledim ama anlamamış olacak ki bugün yine aradı.
Aynı durumdan ablamda şikayetçi,ona da gece 12de beni arasana diye mesaj atıyomuş aramayınca kızıyomuş,sürekli lafa tutuyor eniştem de şikayetçiymiş ama bi şey diyemiyoruz hiçbirimiz.
Durumum bu,eşim bozuluyor müdahale etmese de benden bu duruma son vermemi bekliyor sabırla. Film izliyoruz mesela,annem arıyor filmi durduruyor,elinde kumandayla annemin telefonu kapatmasını bekliyor. Tatile gidiyoruz oralar nasıl diye arıyor. Ya da daha uygunsuz anlarda arıyor.
Pazar aramazsam pazartesi saat bir de arıyo "ne zamandır sesin çıkmıyo" diyo. Anne cumartesi konuştukya diyorum,cevap "e bugün de aramadın".O sırada saat henüz öğlen 1.
Yani annem arıyo kızlar. Arıyo,açmayınca alınıyo bir de.
Uzun oldu sabır gösterip okuyanlara teşekkür ederim o kadar doldum ki artık. Ütüme,temizliğime kadar karışıyor onları sığdıramayacağım artık.Lütfen bana öyle şeyler söyleyin ki şu işi halledeyim,pazar sabahı telefonumu sessize almaktan usandım artık. Keşke şu an kayınvalidemden yakınıyor olsaydım. Bu duruma ne yapabilirim,nasıl konuşmalıyım sizce
KatılıyorumZaten oldum olası telefonda konuşmaktan nefret ederm kimseyle konuşacak bişey bulamıyorum.
Hele saatlerce konusturcan beni bide
Ramazan da misafir nasıl oluyor....Corona var
Bende surekli annemle konusuyorum gunde 5_6 kez kameradan ariyorum napiyorsunuz bende yemek yapiyorum iyi misiniz vs kapatiyorum. Tek cocugum sanki haber alamazsam bisey olacak gibi hissediyorum. Annem bizden erken uyaniyor belki arar uyuyor oluruz diye haftasonlari telefonu sessize aliyorum biliyor mesela anne sessize aldim uyanmamak icon diyorum. Telefonu sessize almak cok isim.var demek surekli care olabiliyor ama mesela annem beni 1 gun aramasa bende hissederim merak ederim sizi cok yordugu icin bu hissi de almis sizden. Babaniz hayattaysa bi konusun belki uyarir
Konu sahibi Cevap vermez, veremez!!Merhaba cok eski mesajınız benim karsıma cıkınca ilgimi cekti cünkü bende sizin yasadıgınız durumun aynısı yasıyorum benimde tam tersi babam anlattıklarınızın aynısı merak ettim bu konuyu halledebildiniz mİ ?
Konu sahibi için değil bu konuya aynı dertten muzdarip olup yazan başka bı arkadaş için yazdık cevaplastik.sen tasalanma sana noluyorda paralar gibi konuşuyorsun ne haddineKonu sahibi Cevap vermez, veremez!!
Konuyu hortlatmadan önce zahmet edip bir de konu sahibinin forumda en son giriş tarihine baksaydınız, cevabınızı alıp alamayacağınızı anlardınız