• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli telefonda konuşmak isteyen annem

Konu sahibi için değil bu konuya aynı dertten muzdarip olup yazan başka bı arkadaş için yazdık cevaplastik.sen tasalanma sana noluyorda paralar gibi konuşuyorsun ne haddine

Tasalanmak? Yazdıklarımın neresinden bu çıkarımı yaptınız?
Mesajı size hitaben mi yazmışım da siz üzerinize alındınız?
Yazım dilinizden ve karşınızdaki tanımadığınız bir insana nasıl hitab edeceğinizi bilemediğiniz gibi belliki yazdıklarımdan da ne ima ettiğimi anlayamamışsınız.
Muhatabım değilsiniz.

Ben annemi hergün öğleden sonra ararım bazen görüntülü konuşuruz ama akşam ne babam ne annem asla rahatsız etmez eşimle geçirdiğim zamana saygı duyarlar. Benim annem de evde sıkılıyor ama bahçesiyle ilgilenir köpeğimizle oynar dergi okur yürüyüş yapar kendine zaman yaratır. Anneniz anlayışsızlık yapıyor ablanıza da yapıyormuş üstelik annenizi kurslara falan yazdırsanız ya da uğraşacağı meşgale bulsanız?

Kaynanam arıyor beni de sürekli ve artık konuşacak bir şey bulamıyorum kendisiyle

Konunun üzerinden çok zaman geçmiş fakat halledebildiniz mı?
Benim annem tam da sizin annenizle aynı durumda ve bende 1 yıllık evliyim birşey demese de eşim bu duruma bozuluyor

Sanki annenizden değilde kv den bahsediyor gibisiniz anne o kadın merak ediyor. Daha yeni evlisiniz alisamamisdir belki evlenmenize benide her sabah annem arar uyanırım , her akşam arar ne yemek yapdin torununu sorar ben hiç rahatsız olmuyorum ve çok yakın oturuyoruz haftada 2 gün giderim :) annem ya o benim kavga ederiz arada bir :) sabah kalkarim kahvaltıya giderim :) iyiki var iyiki arıyor canim annem :)

Back
X